Gólzáporos mérkőzéssel nyitottunk!

Foci

Gólokban, izgalmakban gazdag találkozón 5-4-s győzelmet aratott a Csorna a Hegykő ellen. Következő edzőmérkőzésre hazai pályán szerdán 18 órakor a Lipót ellen kerül sor.

Bővebben ...

Megkezdte a felkészülést a Csornai SE!

0

Hétfőn Ozoróczi Gábor vezetésével megkezdte felkészülését a Csornai SE felnőtt labdarúgó csapata, mely szombaton 10 órakor már Hegykőn lép pályára felkészülési mérkőzésen.

Bővebben ...

Tisztelt Szülők, Kedves Sportolóink!

Kep
A Csornai SE 2020 március 16-tól a kézilabda, a karate, a cselgáncs, a sakk és a labdarúgó szakosztály összes Utánpótlás csapatánál mindennemű sporttevékenységet felfüggeszt. Amennyiben az MLSZ a felnőtt labdarúgó bajnokság felfüggesztése mellett dönt, azonnal a felnőtt labdarúgókra is kiterjesztjük jelen intézkedésünket. A fenti dátumtól a Csornai SE semelyik sportlétesítménye sem látogatható. Ezen intézkedés visszavonásig érvényes. Kérjük megértésüket!

Bővebben ...

Szakmai váltás a Csornai SE-nél!

Ozoroczi Gabor 2019 09 18

Mayer János munkahelyi elfoglaltsága miatt a szezon végén távozott vezetőedzői és szakmai vezetői pozícióiról helyét Ozoróczi Gábor veszi át.

Bővebben ...

Zárt kapus mérkőzés idegenben!

Zartkapu

A mai napon csapatunk a 8. helyezett Győrszentiván együtteséhez látogat. A találkozó zárt kapuk előtt kerül megrendezésre, kérjük szurkolóink ne kelljenek útnak.

Bővebben ...

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook