A nagy akarattal játszó Csorna, Füzi Ákos góljával 1-0-s győzelmet aratott a Balatonfüred együttese ellen, mellyel tavasszal hazai pályán őrzi 100%-os mérlegét.

 

A múlt héten a Tatabányát legyőző Budaörs ellen, bíztató játékot nyújtva, felvette a versenyt a Csorna, de szerencsétlen gólokat kapva végül 2-0s vereséget szenvedett.

Magabiztos játékkal 2-0-s győzelemmel nyitotta meg a tavaszt a Csorna a ZTE II. ellen!

 

A Csorna hatodik felkészülési mérkőzésén az NBIII Dél-Nyugati csoportjának egyik élcsapata, a Nagykanizsa otthonában játszott hasznos találkozót.

A Csákvár után újabb NBII-es ellenféllel ezúttal a Soroksárral mérkőzött meg a Csorna, ahol fel tudta venni a versenyt a másodosztály középcsapatával. A második játékrész első felében több helyzetet is kialakítottunk, de ezeket gólra váltani nem sikerült. A Soroksár 3-0-s győzelmet aratott. Következő felkészülési mérkőzésünk szombaton hazai pályán 10 órakor lesz a Sárvár együttese ellen.

A télen nagy átalakuláson átesett Csorna felnőtt a feladathoz, az NBII-es Csákvár ellen 1-0-s vereséget szenvedett.

Urbán Flórián szerződése nem került meghosszabbításra. A Csornai SE felnőtt csapatának új vezetőedzője Horváth Rudolf lesz, aki már korábban dolgozott egyesületünknél.

A találkozó elején az ETO gyorsan megszerezte a vezetést, majd a Csorna még az első félidőben megfordította a mérkőzést. A második játékrészben 3-1-re is vezettünk Németh B. révén, de az ETO a hajrában három gólt szerezve megfordította az összecsapást.

Kiegyenlített küzdelem folyt játékban, a vezetést a Haladás szerezte meg. A vendégek kiállítása után a Csorna fölényben játszott, ami Csikai góljával az egy ponthoz volt elég.