19
máj.

Kupagyőztes a Csornai SE

A negyedik alkalommal kiírt Megyei Magyar Kupa döntőjében a Csornai SE ellenfele a megyei II. osztály győri csoportjának éllovasa a Gönyü csapata volt.

Az ETO Park centerpályáján lejátszott mérkőzésre rengeteg csornai drukker kísérte el a csapatot, akik már a 6. percben gólnak örülhettek: Dorogi gurított vissza Kiss M. elé, akinek lövése nem volt túl sikeres, gólpassznak viszont tökéletes lett, ugyanis Nyerges a kaputól 5 méterre levette a labdát, majd félfordulatból a bal sarokba lőtte. Ezt követően kapuja elé szögezte ellenfelét a Csorna, rengeteg lehetőséget kialakított, ám a befejezésekbe rendre hiba csúszott. A 40. percben Gál révén megduplázta előnyét a Csorna: a támadó remek cselek után 10 méterről a jobbra dőlő kapus mellett félmagasan helyezett a bal sarokba. Még az első játékrészben egy gönyüi kapufa, valamint egy Lőre bravúr jelezte, hogy nincs lefutva még a mérkőzés.

A második félidőre kicsit visszább esett a színvonal, a csornai együttes végig kézben tartotta a mérkőzést, több nagy helyzetet is kidolgozott, újabb gólt azonban nem sikerült elérnie a végig sportszerűen futballozó, jól küzdő Gönyü ellen.

A csornai csapat összeállítása: Lőre (Tüske) - Simita, Fehér K., Fenyő (Nagy Szilárd), Csonka, Dorogi, Kiss M. (Véghelyi), Szigeti (Horváth A.), Molnár G., Nyerges, Gál B. (Kiss A.)

Győzelmével az SVSE, az MTE 1904 és a Győrszemere után a Csornai SE hódította el a Keglovich-vándorserleget.

14
máj.

Vereség a szezonzárón

A Csorna II női kézilabda csapata a Megyei I. osztály utolsó fordulójában hazai környezetben 25-21 arányú vereséget szenvedett a VKLSE csapatától, így a 9. helyen zárta a bajnokságot.

Gólszerzők: Selyemné Nemes Judit 10, Horváth Beatrix 5, Haszonits Anikó 2, Borbély Alexandra 1, Lovász Anita 1, Sárvári Patrícia 1, Tóth Valentina 1.

 

A Csorna I. csapatának mérkőzését a zárófordulóból 2012. május 20-án rendezik 15:00 órától a MOGAAC II ellen.

14
máj.

Utánpótlás eredmények

Az NB II Észak-nyugati csoportjában szereplő korosztályos labdarúgó csapataink ezen a hétvégén Mosonmagyaróváron vendégeskedtek.

Az ifik 4-2 arányú győzelmet könyvelhettek el. Gólszerzők: Soós Márk 2, Visy Bálint 2.

Serdülő együttesünk 6-1-es vereséget szenvedett. Gólszerző: Eőry Alex.

13
máj.

Aqvital-Publo Csákvár TK - Csornai SE 2-1 (2-0)

Csákvár 350 néző, vezette: Lakics

Csákvár: Hegedűs - Bencze, Molnár V., Földes, Földes (Járóka), Molnár Cs., Béres, Sötét, Burányi (Gulyás), Ambrus, Ribi (Silva), Rigó  vezetőedző: Nyigri Richárd

Csorna: Tüske - Simita, Jakab Á., Fehér K., Csonka, Dorogi, Horváth A. (Kiss M.), Szigeti, Molnár G., Nyerges (Kiss M.), Gál B.  vezetőedző: Varga Péter

gólszerzők: Bencze (14.), Molnár V. (31.) illetve Nyerges (71.)

Az orkán erejű szél az első félidőben a hazai csapatot segítette, ennek ellenére az első lehetőség a Csorna előtt adódott a 2. percben, Molnár G. játszotta meg Dorogit, aki éles szögből a kapu előtt keresztbe lőtte a labdát. A 14. percben egy csákvári szabadrúgást Tüske kiejtett, majd a gólvonalról még menteni tudott, ám a kipattanót Bencze közelről kézzel a kapuba sodorta. 1-0. A 20. percben Molnár V. 30 méteres bombáját Tüske a léc alól tolta a kapu fölé. A 31. percben a csornai kaputól kissé jobbra 24 méterről szabadrúgáshoz jutott a Csákvár, Molnár V. állt a labda mögé és a sorfal felett a bal sarokba tekert. 2-0.

A második félidőben változott a játék képe a csornai együttes kapuja elé szögezte a Csákvárt, aminek rögtön a 47. percben meglehetett volna az eredménye, amikor egy kapu előtti kavarodást követően Horváth A. lapos lövése egy fekvő védő kezéről pattant a kapu mellé, a játékvezető azonban nem ítélt büntetőt. A 60. percben Szigeti próbálkozott jó 35 méterről, életerős lövése éppen középre tartott, így a kapus hárítani tudott. A 71. percben remek akció végén szépíteni tudott a Csorna: Véghelyi - Simita - Dorogi - Simita volt a labda útja a jobb szélen, utóbbi lapos centerezését Gál B. ügyesen átlépte, így az érkező Nyerges 10 méterről a bal sarokba helyezett. 2-1. A 82. percben bal oldali beadás után Szigetit lerántották a büntetőterületen belül, ám a játékvezető sípja ismét néma maradt. A 85. percben Szigeti 25 méteres szabadrúgása a jobb kapufáról vágódott vissza a mezőnybe, majd 1 perccel később újabb csornai helyzet maradt kihasználatlanul, Simita jobb oldali beadásába Dorogi piszkált bele, így a hosszún érkező Gál becsúszva már nem tudta a kapuba irányítani a játékszert.

Összességében remek iramú mérkőzésen a csornai csapat minimum az egyik pontra rászolgált volna, ám a kevés lehetőségét jól kihasználó bajnokesélyes hazaiak, a játékvezető hathatós közreműködésével otthon tartották a 3 pontot.

jók: Rigó, Ambrus, Sötét, Bencze illetve mindenki

Nyigri Richárd: Sok sebből vérzünk, ezen a mérkőzésen minimális győzelem volt a célunk, s ezt küzdőszellemünknek és a végén kis szerencsénknek köszönhetjük.

Varga Péter: Gratulálok mindkét csapatnak, a hazaiaknak azért mert helyzet nélkül tudtak meccset nyerni, csapatomnak pedig azért, mert kiváló játékot produkált.

Műfüves pálya foglalások

February 2018
S M T W T F S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08


Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!