25
márc.

Lombard Pápa 'B' - Csornai SE 0-1 (0-1)

Pápa, 100 néző. V.: Papp.

Lombard: Markek – Tar, Kiss T., Somogyi, Enyingi, Tóth M., Grőber, Fehér M. (Baldauf), Király, Molnár M. (Kalmár), Páli (Venczel). Vezetőedző: Nagy Mihály

Csorna: Lőre – Simita, Nagy Szabolcs, Jakab Á., Fehér K., Dorogi, Szigeti, Molnár G., Horváth A. (Nyerges), Kiss M. (Fenyő), Gál B. (Kiss A.). Vezetőedző: Varga Péter

Gólszerző: Szigeti (4.)
Kiállítva: Molnár G. (78.)

A vendégek szemszögéből, jól kezdődött a mérkőzés, a 3. percben Kiss M. bal lábas lövését egy pápai védő kézzel "hárította" a 16-oson belül. A játékvezető büntetőt ítélt, amit Szigeti magabiztosan a jobb sarokba lőtt. 0–1. Az első játékrészben több említésre való esemény nem is történt, habár a hazaiak egy tucat pontrúgást végezhettek el a csornai kapu előteréből.

A 70. percben Szigeti játszott balra Dorogihoz, aki ügyes csel után gyenge lövést küldött kapura, a kapus könnyedén védett. A 78. percben a visszafutó Molnár G. lába összeakadt a labdát vezető Grőberével, amiért a játékvezető felmutatta a második sárga lapot a csornai szélsőnek. A 82. percben Szigeti tálalt Nyerges elé, akinek 10 méteres lövésébe az utolsó pillanatban lépett bele egy pápai védő. Az első valamirevaló hazai helyzetre a 91. percig kellett várni, amikor egy oldalról beívelt szabadrúgást Somogyi fejelt 7 m-ről kapura, de Lőre bravúrosan lábbal hárított.

A csornai csapat küzdelmes, ám kevés helyzetet hozó 90 perc alatt szervezett játékával megérdemelten vívta ki a győzelmet. A mérkőzés bíráskodásával egyik fél sem volt elégedett, az egyébként sportszerű találkozón a játékvezető rengeteg téves ítéletet hozott jobbára a vendégek kárára és érthetetlenül sok, összesen 7 sárga kártyát mutatott fel a csornai csapat játékosainak.

jók: Markek, Somogyi, Tóth M., Király, ill. Jakab Á., Fehér K., Horváth A., Kiss M., Gál B.

Nagy Mihály: – Egységes és szervezett játékot nyújtottunk, végig védekező ellenfelünkkel szemben, ám néhány gyengébb egyéni támadó teljesítmény miatt nem tudtuk megfordítani az eredményt, illetve a játékvezető döntő hibákat vétett a kárunkra.
Varga Péter: – Gratulálok a csapatomnak, az elmúlt héten Csorna város labdarúgása kétszer nyert, mindkétszer óriási ellenszélben.

25
márc.

Egy gólos győzelem

A női kézilabda Megyei I. osztályának 17. fordulójában a Csorna I. csapata gólszegény mérkőzésen 15-14-es győzelmet aratott a Fertőszentmiklós vendégeként.

Csornai góllövők: Bárkovics Renáta 3, Galumba Lívia 3, Szalai Beatrix 3, Szalay Zsófia 2, Tóth Gabriella 2, Földesi Krisztina 1, Őri Szandra 1.

25
márc.

Utánpótlás eredmények

Ifjúsági és serdülő csapatunk az NB II Észak-nyugati csoportjának 19. fordulójában Répcelakra látogattak.

U19-es gárdánk fölényes 9-1 arányú győzelmet aratott, s ezzel a 9. helyen áll. Gólszerzők: Halász Zsolt, Visy Bálint, László Norbert, Kiss Attila, Soós Márk, Maidics Balázs (2), Németh Ákos (2).

U17-es csapatunk 2-1-es vereséget szenvedett, és a 10. helyen szerepel a tabellán. Gólszerző: Nemes Róbert.

17
márc.

Csornai SE - Körmendi FC 0-2 (0-0)

Csorna 300 néző, vezette: Erdős

Csorna: Lőre - Simita, Jakab Á., Fehér K., Nagy Szabolcs, Dorogi (László N.), Véghelyi, Szigeti (Horváth A.), Gál B. (Kiss A.), Molnár G., Nyerges  vezetőedző: Varga Péter

Körmend: Hajgató - Kovács, Sipos (Takács Máté), Csenterics, Niksz (Takó), Takács II Á., Takács I. Á., Pál (Esztergályos), Balikó, Takács Márton, Jakab G.  vezetőedző: Molnár Károly

gólszerzők: Niksz (41.), Pál (51.)

Már a 4. percben megszerezhette volna a vezetést a Csorna, ekkor Szigeti emelt a védők mögé Dorogihoz, akinek lövése a kapus lábáról pörgött a kapu fölé. A 26. percben Nagy Szabolcs rövid alsó sarokba tartó csavarását ujjheggyel tolta kapu mellé Hajgató. A 41. percben első lehetőségét gólra váltotta a vendég együttes: Takács II Á. keresztlabdáját követően Sipos ívelt a hosszú saroknál üresen álló Nikszhez, akinek 5 méteres fejesébe a játékot vállalni tudó Lőre lábbal még hozzáért, ám menteni nem tudott, a labda a jobb sarokban kötött ki. 0-1. Még a szünet előtt meg volt az esélye az egyenlítésre a hazaiaknak, de Dorogi elől az utolsó pillanatban sikerült szögletre tisztázni.

A második félidő is kimaradt csornai helyzettel kezdődött. Gál B. egy szép csel után 10 méterről a kivetődő kapust találta telibe. Két perc múlva jött a hideg zuhany: Kovács ívelt a lesre játszó védők mögé a mélységből induló Pálhoz, aki elhúzta a labdát Lőre mellett és az üres kapu helyezett. 0-2. A játékrész derekán Molnár G. játszotta magát tisztára a bal oldalon, majd az ötös sarkáról okosan a hosszú sarok felé elcsavart labdája a kapufa tövéről vágódott vissza a mezőnybe. Pár perccel később újfent Molnár G. előtt adódott lehetőség, Kiss A. remek beadását 6 méterről fejelte a bal felső sarok felé a csornai támadó, de Hajgató óriási bravúrral a kapu mellé ütötte a játékszert. A 82. percben Nyerges remekül tálalt Kiss A. elé, aki 16 méterről lőtt, ám az egész mérkőzésen remekül védő Hajgató lábbal hárítani tudott.

A körmendi csapat remekül sáfárkodott a lehetőségeivel és nem érdemtelenül győzte le az egész mérkőzésen nagy fölényben futballozó, ám sok hibával játszó, helyzeteit elpuskázó Csornát.

jók: senki ill. Hajgató, Jakab G., Balikó, Niksz, Takács II Á.

Varga Péter: A hősiesen védekező Körmend, tipikus kontrajátékot játszva, remek kapusteljesítménnyel megérdemelt győzelmet aratott, mert nekünk ma semmi sem sikerült.

Molnár Károly: Papíron országos 1-es volt a mérkőzés, de a labda gömbölyű...

Műfüves pálya foglalások

October 2017
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08


Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!