15
ápr.

Vereség Szanytól

A női kézilabda Megyei I. osztályának 19. fordulójában a Csorna II hazai környezetben 30-21 arányú vereséget szenvedett az élmezőnybe tartozó Szany együttesétől.

Csornai góllövők: Nemes Judit 5, Élő Kinga 4, Horváth Beatrix 4, Lovász Anita 3, Varga Dominika 2, Haszonits Anikó 1, Tóth Valentina 1, Sárvári Patrícia 1.

 

15
ápr.

Utánpótlás eredmények

Az NB II Észak-nyugati csoportjának 22. fordulójában ifi csapatunk László Norbert, Kiss Attila 2 és Németh Ákos góljaival 4-0 arányban győztek az SC Sopron "B" csapata vendégeként.

Serdülő gárdánk viszont 1-0 arányú vereséget szenvedett.

11
ápr.

Magyar Kupa: Lipót SE Pékség - Csornai SE 1-3 (0-0)

A Magyar Kupa 6. megyei fordulójában a Csornai SE 3-1 arányú győzelmet aratott a megyei I. osztály élmezőnyéhez tartozó Lipót vendégeként, amellyel az országos táblára jutott. A mérkőzés első félideje kevés eseménnyel telt, majd a második játékrész elején Kiss M. fejes góljára 1 perc alatt egy kapu előtti kavarodást kihasználva reagált a Lipót. Az 55. percben Molnár G. kényszerítőzött Gállal, a visszakapott labdát a csornai szélső az elfekvő kapus mellett helyezte a kapuba. A 78. percben Horváth A. remek indítása után Dorogi 16 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, ezzel bebiztosítva a vendégek győzelmét.

A Csornai SE összeállítása: Tüske - Simita, Fehér K., Nagy Szabolcs, Csonka (László N. 61.), Dorogi, Horváth A., Kiss M. (Szigeti 52.), Molnár G., Kiss A. (Nyerges 55.), Gál B. (Maidics 80.)

A mai napon a Csorna mellett az országos táblára jutott még a Győrszemere (megyei I.), a Gönyü (megyei II.) és a Babót gárdája (megyei III.). Ez a 4 csapat a Megyei Kupáért továbbjátszik. Az elődöntőket 2012. április 25-én rendezik.

09
ápr.

Répcelaki SE - Csornai SE 1-2 (0-1)

Répcelak 150 néző, vezette: Schnellbach

Répcelak: Tóth J. - Takács, Balassa, Koncz, Pados, Varga, Balikó (Tóth A.), Vágvölgyi, Csordás, Tóth P., Szántó (Németh)  vezetőedző: Varga József

Csorna: Lőre - Simita, Jakab, Nagy Szabolcs, Csonka, Dorogi, Szigeti, Horváth A. (Fenyő), Molnár G., Nyerges (Kiss A.), Gál B. (Kiss M.)  vezetőedző: Varga Péter

gólszerzők: Vágvölgyi (92.) illetve Gál B. (19.), Dorogi (89.)

Már-már szokásosan orkán erejű szél kíséretében rendezték a mérkőzést, amelyet jobban kezdett a hazai együttes, ám a 19. percben a meccs első helyzetéből a Csorna szerzett vezetést: egy szélről középre ívelt szabadrúgás után a lepattanó labdát Gál 8 méterről, kissé jobbról remek mozdulattal, félfordulatból a hosszú sarokba húzta. 0-1. A 33. percben saját térfelének közepén labdát vesztett a Csorna, Csordás játszott Vágvölgyi elé, aki az 5-ös sarkáról a szöget jól záró Lőrét találta el.

A második játékrész elején Csordás szélről középre tekert szabadrúgása a szél komoly közre működésével mindenkit meglepve a kapufán csattant. A 65. percben Simita becsúszva szabályosan szerelte a büntetőterületen belül Tóth P.-t, de a játékvezető egyértelműen tévesen a tizenegyest ítélt. Csordás állt a labda mögé, jobb alsó sarokra tartó lövését azonban Lőre bravúrral  hárította, a kipattanó pedig egy védő testéről vágódott oldalra. A 74. percben Horváth A. szöktette Nyergest, aki kicsit hosszan vette át a játékszert, amit így Tóth J. bátor kivetődéssel megszerzett a csornai támadó elől. Az utolsó negyedórában komoly mezőnyfölénye került a Répcelak, ám a felívelt illetve oldalról középre adott labdákat magabiztosan hatástalanította a vendég védelem. A 84. percben Gál kisodródott helyzetből kapu előtt keresztbe lőtt labdájáról a hosszú saroknál helyezkedő Kiss A. csupán centikkel maradt le, majd a rendes játékidő vége előtt nem sokkal Dorogi a saját térfelének közepéről indította Gált, aki remekül megtartotta a játékszert, majd a kb. 70 métert felsprintelő Dorogi elé tálalt, a csornai szélső pedig a kivetődő kapus felett ügyesen a kapuba löbbölt. 0-2. A 92. percben Vágvölgyi kihasználva a csornai védelem bizonytalanságát egy cselt követően közelről a rövid felső sarokba bombázott. 1-2.

A várakozásoknak megfelelően parázs mérkőzést láthatott a publikum, amelyen a múlt héthez képest mérsékeltebb teljesítményt nyújtó, ám helyzeteivel jól sáfárkodó Csorna értékes 3 pontot szerzett a tavasszal eddig veretlen Répcelak otthonában.

jók: Koncz, Balassa, Pados, Varga illetve Gál, Lőre, Nagy Szabolcs, Jakab, Szigeti, Dorogi

Varga József: Nem arról vagyok híres, hogy ok nélkül dicsérem a csapatomat, de most le a kalappal a fiúk előtt. Sajnos néha igazságtalan játék a foci.

Varga Péter: Szél. Hó. Pankráció. A végén 3 pont haza. Buble kollegámnak további sok sikert.

Műfüves pálya foglalások

February 2018
S M T W T F S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08


Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!