11
febr.

Csornai SE - FC Ekel 0-2 (0-1)

Második felkészülési mérkőzését játszotta le délután a Csornai SE csapata. A szlovák IV. osztályban szereplő remekül futballozó Ekel ellen 2-0 arányú vereséget szenvedtek az ETO műfüves pályáján. A mérkőzés mindkét félidejében akadt egy-egy szépségdíjas ekeli találat, míg a Csorna nem tudta kihasználni lehetőségeit.

Csornai összeállítás

1. félidő: Lőre - Simita, Jakab, Nagy Szilárd, Nagy Szabolcs, Dorogi, Szigeti, Horváth A., Molnár G., Kiss A., Nyerges

2. félidő: Tüske - Simita, Jakab, Fenyő, Nagy Szabolcs, Szigeti, Véghelyi, Kiss M., László N., Dorogi, Molnár G.

A vasárnapra tervezett Fertőszentmiklós elleni mérkőzés a csornai edzőpálya fagyos talaja miatt elmarad.

10
febr.

Szokatlan felkészülési módszerek Csornán

Aerobikkal és teremkerékpárral is készülnek a tavaszi szezonra a csornai labdarúgók, akik szeretnék megőrizni előkelő, bronzérmet jelentő helyüket az NB III Bakony-csoportjában.

Remek idényt zárt a csornai futballcsapat, az együttes dobogós helyről várhatja a tavaszt. Varga Péter edző  és „fiai” nem is szeretnék a véletlenre bízni a további  jó szereplést, mindent meg is tesznek, hogy felkészülten várják a rajtot. Bármilyen meglepő, a cél érdekében a fiúk még aerobik- és spinningórákat is vesznek.

„Kéthetente egyszer szakember, Gazdag Zsuzsa segítségével iktatunk be egy-egy teremkerékpár- és aerobikedzést – kezdte a tréner. –  A spinning, vagyis a teremkerékpár egyórás, folyamatos és változó terhelést biztosít, rendkívül megerősíti a lábat, a combot, de a törzs melletti izomzatra is jótékony hatással van. Az aerobik is más terhelést nyújt, mint a labdarúgás, más mozgást végeznek a fiúk, mintha  futballoznának. Egyébként nem ez az első időszak, amikor így készítem fel a társaságot. Azt nem tudom, itthon van-e még klub, ahol így edzenek, de utánanéztem: Ausztriában több csapat is használja kiegészítésnek az aerobikot. Korábban edzőként már Farádon is alkalmaztam ezt a módszert.”

S hogy az aerobikhoz és a kerékpárhoz mit szóltak a futballisták?

„Nem mondom, a srácok először nagyon viccesnek tartották, hogy biciklizniük és aerobikozniuk kell. Ma már örömmel jönnek az ilyen edzésekre is, amelyek elején még ugyan nevetgélnek, de aztán úgy elfáradnak, hogy nincs már kedvük viccelődni. Hogy ettől leszünk-e aztán jobbak, eredményesek, az ugyan nem mérhető, de én mindenképpen hasznosnak tartom ezeket a foglalkozásokat. Az aerobik és a spinning ugyanis kizökkenti a fiúkat az edzések monotonitásából, s nem mellékesen a kőkemény munkától nagyobb lesz az erőnlétük is” – tette hozzá befejezésül Varga Péter edző.

Forrás: Szeitz Tibor, Kisalföld

05
febr.

Elmaradt felkészülési mérkőzés

A vasárnapra délutánra tervezett Csornai SE - Koroncó felkészülési mérkőzés a két csapat által egyeztetve a zord időjárási körülmények miatt elmaradt. A Csorna legközelebb 2012. február 11-én 17:00 órakor Győrben, az ETO műfüves pályáján játszik felkészülési mérkőzést a szlovák negyedosztályban szereplő FC Ekellel.

03
febr.

Győri ETO "B" - Csornai SE 4-0 (4-0)

Csütörtök a Győri ETO "B" vendégeként lejátszotta első edzőmérkőzését a tavaszi szezonra a Csornai SE. Csapatunk felkészülését a 4-0 arányú vereség ellenére remekül szolgálta a mérkőzés a magasabb osztályban szereplő ellenféllel szemben. A nagy hidegben lejátszott találkozó végeredménye már az első félidőben kialakult, a második játékrészben a Csorna több ígéretes támadást is vezetett, ám gólt szereznie nem sikerült.

Csornai összeállítás:

1. félidő: Lőre - Simita, Jakab, Fenyő, Nagy Szabolcs, Dorogi, Horváth A., Szigeti, László N., Véghelyi, Maidics

2. félidő: Tüske - Simita, Jakab, Nagy Szabolcs, Csonka, Dorogi, Szigeti, Horváth A., Nagy Szilárd, Molnár G., Kiss A.

A csornai csapat tervezett felkészülési mérkőzései a Sorsolások menüpont alatt megtekinthetőek!

Műfüves pálya foglalások

October 2017
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08


Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!