31
márc.

Döntetlenek

Labdarúgó utánpótlás csapataink a hétvége folyamán Ajkát látták vendégül, s mind az U19-es és U17-es mérkőzése döntetlennel zárult.

Az ifik a szünetben 0-2-re álltak, ám nagyszerű második félidővel 2-2-re mentették a mérkőzést. Mindkét gólt soós Márk szerezte.

Serdülő gárdánk sokáig vezetve 1-1-re végzett. Gólszerző: Eőry Alex.

28
márc.

Magyar Kupa: Répcementi SE - Csornai SE 1-3

A Magyar Kupa 5. fordulójában a Csornai SE a megyei II. osztály soproni csoportjának élmezőnyébe tartozó Répcementi SE-hez látogatott, s 3-1 arányú győzelmével továbbjutott.

Jobban kezdte a mérkőzést a hazai csapat, helyzetei is adódtak, ám a 27. percben mégis a Csorna szerzett gólt, egy szöglet után Fenyő bombázott a kapuba. Nem sokkal a szünet előtt Simita centerezését Dorogi 10 méterről a jobb alsó sarokba lőtte. Még az első félidőben egy pontrúgást után szépített a Répcementi, s a második játékrész elején a lehetőségei is megvoltak az egyenlítésre, ám 60. percben ismét a Simita-Dorogi kombináció volt eredményes, utóbbi 12 méterről ballal kilőtte a hosszú sarkot. Ezt követően a Csorna fölényesebbé is tehette volna győzelmét, ám helyzeteit nem tudta gólra váltani.

Összességében a Csorna, ha picit döcögve is, de érvényesítette a papírformát.

Csornai SE összeállítása: Tüske - Simita, Fenyő, Nagy Szabolcs (Fehér K.), Csonka, Dorogi, Kiss M. (Véghelyi), Szigeti, Molnár G. (László N.), Nyerges, Maidics (Kiss A.)  vezetőedző: Varga Péter

25
márc.

Igen a műfüves pályára

A csornai képviselő testület péntek esti rendkívüli ülésén 7 igen szavazat és 5 tartózkodás mellett támogatja a Csornai Sportegyesület interpellációját a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt műfüves pálya pályázatára.

Előzmény: http://www.gymsfoci.hu/?module=news&action=show&nid=169238#MIDDLE

25
márc.

Lombard Pápa 'B' - Csornai SE 0-1 (0-1)

Pápa, 100 néző. V.: Papp.

Lombard: Markek – Tar, Kiss T., Somogyi, Enyingi, Tóth M., Grőber, Fehér M. (Baldauf), Király, Molnár M. (Kalmár), Páli (Venczel). Vezetőedző: Nagy Mihály

Csorna: Lőre – Simita, Nagy Szabolcs, Jakab Á., Fehér K., Dorogi, Szigeti, Molnár G., Horváth A. (Nyerges), Kiss M. (Fenyő), Gál B. (Kiss A.). Vezetőedző: Varga Péter

Gólszerző: Szigeti (4.)
Kiállítva: Molnár G. (78.)

A vendégek szemszögéből, jól kezdődött a mérkőzés, a 3. percben Kiss M. bal lábas lövését egy pápai védő kézzel "hárította" a 16-oson belül. A játékvezető büntetőt ítélt, amit Szigeti magabiztosan a jobb sarokba lőtt. 0–1. Az első játékrészben több említésre való esemény nem is történt, habár a hazaiak egy tucat pontrúgást végezhettek el a csornai kapu előteréből.

A 70. percben Szigeti játszott balra Dorogihoz, aki ügyes csel után gyenge lövést küldött kapura, a kapus könnyedén védett. A 78. percben a visszafutó Molnár G. lába összeakadt a labdát vezető Grőberével, amiért a játékvezető felmutatta a második sárga lapot a csornai szélsőnek. A 82. percben Szigeti tálalt Nyerges elé, akinek 10 méteres lövésébe az utolsó pillanatban lépett bele egy pápai védő. Az első valamirevaló hazai helyzetre a 91. percig kellett várni, amikor egy oldalról beívelt szabadrúgást Somogyi fejelt 7 m-ről kapura, de Lőre bravúrosan lábbal hárított.

A csornai csapat küzdelmes, ám kevés helyzetet hozó 90 perc alatt szervezett játékával megérdemelten vívta ki a győzelmet. A mérkőzés bíráskodásával egyik fél sem volt elégedett, az egyébként sportszerű találkozón a játékvezető rengeteg téves ítéletet hozott jobbára a vendégek kárára és érthetetlenül sok, összesen 7 sárga kártyát mutatott fel a csornai csapat játékosainak.

jók: Markek, Somogyi, Tóth M., Király, ill. Jakab Á., Fehér K., Horváth A., Kiss M., Gál B.

Nagy Mihály: – Egységes és szervezett játékot nyújtottunk, végig védekező ellenfelünkkel szemben, ám néhány gyengébb egyéni támadó teljesítmény miatt nem tudtuk megfordítani az eredményt, illetve a játékvezető döntő hibákat vétett a kárunkra.
Varga Péter: – Gratulálok a csapatomnak, az elmúlt héten Csorna város labdarúgása kétszer nyert, mindkétszer óriási ellenszélben.

Műfüves pálya foglalások

April 2018
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08


Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!