17
jún.

Csornai SE - NTE 1866 5-3 (3-2)

Csorna 400 néző, vezette: Szalai L.

Csorna: Lőre - Simita (Fenyő), Jakab, Fehér K., Nagy Szabolcs, Dorogi, Kiss M. (Nagy Szilárd), Véghelyi (Csonka), Horváth A., Molnár G., Nyerges  vezetőedző: Varga Péter

Nagykanizsa: Freischmid (Szekeres) - Rákhely, Bozsoki, Baranyai, Szép (György), Újvári, Nagy, Szőke, Babati, Horváth G. (Kőrösi), Petanovics  vezetőedző: Koller Zoltán

gólszerzők: Molnár G. (15., 22., 32., 58., 80.) illetve Újvári (12., 36.), Nagy (50.)

A 6. percben Fehér rövid hazapasszára Újvári csapott le, elhúzta a labdát Lőre mellett, de a visszafutó Fehér saját hibáját javítva az utolsó pillanatban becsúszva szerelni tudott. A 12. percben azonban már vezetést szerzett a Kanizsa, Nagy ívelt a védők mögé Újvárihoz, aki a kivetődő Lőre fölött a léc alá lőtt. 0-1. Nem késett sokat a csornaiak válasza, 3 perccel később egy mintaszerű akció végén Dorogi centerezett a jobb oldalról, az érkező Molnár G. pedig közelről az üres kapuba passzolt. 1-1. A 22. percben Nyerges cselezgetett az alapvonal közelében, majd élesen kapu elé lőtte a labdát, amit a rövid sarokra berobbanó Molnár G. a kapust megelőzve a felső sarokba fejelt. 2-1. A 31. percben Nyerges buktatásáért megítélt büntetőt Molnár G. nagy erővel a jobb sarokba vágta. 3-1. A 36. percben ismét Újvári volt eredményes, aki egy szép csel után 16 méterről "csőrözött" a jobb alsó sarokba. 3-2. Két perccel később Dorogi beadása felperdült egy védőn, így a hosszú oldalon helyezkedő Horváth A. nagy helyzetben bólintott mellé.

A második játékrészt ott folytatták a csapatok, ahol az elsőt abbahagyták. Az 51. percben Nagy 35 méteres lövését Lőre elnézte, a labda pedig a felső lécet érintve került a csornai kapuba. 3-3. Az 57. percben Nagy Szilárd sarkazott Molnár G. elé, akinek gólba tartó lövésébe önfeláldozóan vetődött bele egy védő. 1 perc elteltével a kanizsai kaputól 18 méterre megítélt szabadrúgást Molnár G. mesterien tekerte a jobb felső sarokba. 4-3. A 79. percben Nagy Szilárd tálalt Nyerges elé, a csornai támadó eltolta a labdát a kapus mellett, aki elütötte. Újabb tizenegyes. A labda mögé Molnár G. állt és higgadtan a bal felsőbe helyezte a játékszert megszerezve csapata és önmaga ötödik gólját. 5-3. A végére maradt még egy csornai lehetőség, Fenyő labdaszerzését követően Dorogi a 16-os sarkáról csavart a hosszú felső felé, a kapus azonban nagyot vetődve ujjheggyel hárítani tudott.

Közönségszórakoztató, gólzáporos mérkőzésen egy jól futballozó Nagykanizsával szemben a csornai együttes Molnár Gábor kiváló teljesítményének is köszönhetően győzelemmel búcsúzott közönségétől, s 7 év után újra dobogós helyezést ért el az NB III-ban.

jók: mindenki, Molnár G. a mezőny legjobbja illetve Baranyai, Nagy, Szőke, Újvári

A Csornai SE nevében a csapat házi gólkirálya Nyerges László nyilatkozott: A csapat egész éves remek teljesítményét sikerült megkoronázni győzelmünkkel, melyet egyben születésnapos Mesterünknek is ajánlunk. Köszönjük szurkolóink kitartó támogatását.

Koller Zoltán: Gratulálok a hazai csapatnak a 3. hely megszerzéséért, úgy gondolom jó mérkőzést játszottunk, tőlünk ennyi tellett. Sajnálom, hogy a tavaszi szezonunk így sikerült, mert fiatal csapatunk ennél többre hívatott lett volna.

 

 

11
jún.

Bajnok a csornai öregfiúk csapata!

Az őszi szezon után még csak a 4. helyen tanyázott a Csornai SE öregfiúk csapata a Megyei Öregfiúk bajnokságban, ám 100%-os tavaszi szereplésüknek köszönhetően letaszították az élről a végig vezető Szárföld gárdáját. A csornai "legények" összesen 20 mérkőzésükön 16 győzelem mellett 1 döntetlent és mindössze 3 vereséget könyvelhettek el, így 49 szerzett ponttal nyerték meg a bajnokságot.

Gratulálunk!

10
jún.

ZTE FC II - Csornai SE 2-1 (1-1)

Zalaegerszeg 50 néző, vezette: Vass

ZTE: Vörös - Pál (Szabó), Mavolo, Kovács, Juhász, Csordás, Salamon, Németh, Jasarevic, Krajczár, Kiss B.  vezetőedző: Preisinger Sándor

Csorna: Lőre - Simita, Jakab, Fehér K., Nagy Szabolcs, Dorogi, Kiss M. (Nagy Szilárd), Horváth A., Molnár G., Nyerges (Fenyő), Gál B. (Kiss A.)  vezetőedző: Varga Péter

gólszerzők: Krajczár (16.), Jasarevic (60.) illetve Molnár G. (6.)

Remekül kezdődött a mérkőzés a csornai együttes számára: a 6. percben Horváth A. indította Molnár G.-t, a kifutó kapus elvétette a labdát, amely a  csornai szélső elé került, aki egy higgadt csellel még a menteni igyekvő védőt is leültette, majd az üres kapuba passzolt. 0-1. A 9. percben zalai szabadrúgást követően Mavolo senkitől sem zavartatva fejelhetett a hosszú oldalon, Lőre azonban lábbal nagyot védett. A 12. percben Kiss M. nagy bedobását Gál ügyes mozdulattal sarokkal továbbította középre, ahol Dorogi 7 méteres fejesét a kapus hárította. A 16. percben Krajczár nemes egyszerűséggel felborította a felszabadítani szándékozó Jakabot a csornai kapu előterében, mivel a játékvezető továbbot intett a zalai csatár már csak Lőrével állt szemben és 14 méterről a bal sarokba helyezett. 1-1. A 22. percben újabb játékvezetői tévedés sújtotta a Csornát, ekkor Kiss M. bedobása után a labdát fedező Gált valósággal a földbe gyalulta Kovács, ám a játékvezető sípja ismét néma maradt...

A 60. percben egy tetszetős támadás végén előnybe kerültek a hazaiak, Jasarevic kényszerítőzött Szabóval, majd 8 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. 2-1. Az utolsó 20 percben számos komoly helyzetet dolgozott és egyben hagyott is ki a csornai csapat. A 74. percben Nyerges fordult le védőjéről, középre lőtt labdáját a hosszú oldalon bevetődő Dorogi már nem tudta a kapu felé irányítani. Nem sokkal később Nagy Szilárd ívelt a védők mögé Dorogihoz, aki egy csel után Nyerges elé tálalt, a támadó pedig szemben a kapuval 13 méterről Vörös kezébe lőtt. A 78. percben a hazai védők által röviden kifejelt labdát Horváth A. 23 méterről mesterien tekerte a hosszú sarok felé, ám balszerencséjére a játékszer a kapufáról a mezőnybe vágódott vissza. A 81. percben Dorogi szögletét a rövid sarokra berobbanó Fehér centikkel fejelte a hosszú sarok mellé.

Összességében egy remek iramú mérkőzésen a Csorna a helyzetek alapján közelebb állt a győzelemhez, ám ezúttal hadilábon állt a szerencsével, így vereséggel távozott Zalaegerszegről.

jók: mindenki illetve Jakab, Fehér K., Molnár G.

Preisinger Sándor: Nagyon jó ellenfelet sikerült legyőzni fegyelmezett és agresszív játékkal, s végre sikerült értékesítenünk 1-2 helyzetünket is.

Varga Péter: Gratulálok a csapatom második félidei játékához. Olyan mérkőzésen tudtak fegyelmezettek maradni, amelyen mélységesen felháborított, hogy egy ligacsapatban "játszó" fiatalemberek több esetben leköpdösték játékosaimat.

10
jún.

Utánpótlás eredmények

Az NB II Észak-nyugati csoportjának 30., azaz utolsó fordulójában a Csornai SE korosztályos labdarúgó csapatai az SC Sopron "A" gárdáihoz látogattak.

Az ifjúsági együttes 2-1 arányú vereséget szenvedett ezüstérmes ellenfelétől, így a 7. helyen zárta a bajnokságot. Gólszerző: Gősi Tamás.

A serdülő csapat megsemmisítő 13-0 arányú vereséget szenvedett, s végül a 11. helyen zárt.

Műfüves pálya foglalások

December 2018
S M T W T F S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!