03
jún.

Csornai SE - Balatonfüredi FC 2-1 (1-0)

Csorna 250 néző, vezette: Molnár A.

Csorna: Lőre - Simita, Jakab, Fehér K., Csonka, Dorogi, Horváth A., Véghelyi (Kiss M.), Molnár G., Nyerges (Kiss A.), Gál B. (Nagy Szilárd)  vezetőedző: Varga Péter

Balatonfüred: Kiss G. - Krén, Karácsony (Kovácsfi), Banai, Lukácsa, Bognár, Babics, Boromisza, Babik, Tatai, Kiss M. (Murányi)  vezetőedző: Glázer Róbert

gólszerzők: Horváth A. (41.), Dorogi (47.) illetve Babics (90.)

Az első félidőben kiegyenlített mezőnyjáték folyt a pályán, a kapuk viszont nagyon ritkán forogtak veszélyben. A 41. percben némileg váratlanul, egy remek egyéni megmozdulás után mégis előnybe került a Csorna, ekkor a vendég védők által röviden kifejelt labdát Horváth A. mellre vette, majd egy pattanás után jobbal 22 méterről a kapu jobb sarkába zúdította. 1-0. Kettő perc elteltével újfent Horváth A. került főszerepbe, előbb Gált játszotta meg a jobb szélen, majd a támadást követve 18 méterről kecsegtető helyzetből lőhetett, ám csúnyán "eltörte" a labdát, amely a kapu mellé vánszorgott.

A második játékrész rögtön csornai góllal indult, Gál mesteri átadással hozta helyzetbe Dorogit, aki a kifutó kapust ügyesen átemelve duplázta meg a hazaiak előnyét. 2-0. Az 56. percben Dorogi szögletét a mezőny egyik legalacsonyabb játékosa Molnár G. fejelte kapura, ám Kiss G. bravúrral hárított. A 62. percben egy meglehetősen véleményes büntetőhöz jutott a Balatonfüred: Tatai esett jelentős mértékűt Jakab szorításában, a játékvezető pedig a büntetőpontra mutatott, holott úgy tűnt a csornai védő először a labdát érte el. A sértett végezte el a 11-est, jobb alsó sarokba tartó lövését azonban Lőre úgy hárította, hogy a játékszer ki sem pattant a Csorna kapuvédőjéről. A 84. percben Molnár G. szerzett labdát, majd rögtön Kiss A. elé tálalt, aki a bal összekötő helyéről nem sokkal tévesztette el a hosszú sarkot. A 90. percben Murányi cselezte le magát az alapvonalig a bal szélen, visszagurítását Babics 18 méterről vágta a kapu jobb alsó sarkába. 2-1.

Az első játékrész gyengébb játéka ellenére vezetéssel vonult szünetre a Csorna, amely a második félidőre jelentősen feljavult, így összességében megérdemelten vágott vissza őszi vereségéért a kulturáltan, jól futballozó Balatonfürednek.

jók: mindenki illetve Banai, Bognár, Boromisza, Tatai, Kiss M.

Varga Péter: Jó játékerőt képviselő ellenféllel szemben két szép gólt szereztünk, s főleg a második félidőben mutatott játékunk alapján magabiztos győzelmet arattunk.

Glázer Róbert: Ma egy nagyszerű mérkőzést játszottunk, amelyen a döntetlen lehet igazságosabb lett volna, de a Csorna 1 góllal többet szerzett, viszont úgy gondolom mindkét edző elégedett lehet a látottakkal. Az külön bosszant, hogy a megyéből újfent kikerül egy tehetséges játékos, de úgy látom nagyon szép jövő előtt áll. Gratulálok a Csornának a 3. hely megszerzéséért.

03
jún.

Utánpótlás eredmények

Szezonbeli utolsó hazai mérkőzéseit játszották U19-es és U17-es csapataink szombaton a Hévíz ellen.

Az ifjúsági együttes bravúrnak mondható 1-1-es döntetlent ért el. A gólt Visy Bálint szerezte.

Serdülő együttesünk 5-3 arányú vereséget szenvedett. Gólszerzők: Kecskeméti Ferenc 2, Bősze Péter.

26
máj.

Hévíz SK - Csornai SE 1-0 (0-0)

Hévíz 150 néző, vezette: Tóth R.

Hévíz: Szabó A. - Herbály, Sipos, Czafit, Fisli, Puhalák, Rácz, Kovács R., Pandúr (Kovács G.), Békési (Horváth), Vida (Keszthelyi)  vezetőedző: Damina László

Csorna: Lőre - Simita, Szigeti (Nagy Szilárd), Fehér K., Csonka, Dorogi, Véghelyi, Kiss M. (Kiss A.,), Molnár G., Nyerges, Gál B. (Maidics)  vezetőedző: Varga Péter

gólszerző: Puhalák (50.)

Jobban kezdte a mérkőzést a Csorna, ennek ellenére az első lehetőség a hazaiak előtt adódott negyedóra játék után, ekkor egy szöglet utáni kavarodás végén Czafit közelről Lőre kezei közé lőtt. Nem sokkal később Véghelyi próbálkozott 25 méterről, lövése kevéssel szállt a kapu fölé. A 30. percben egy nagy hévízi bedobás után lecsorgó labdát Békési 5 méterről továbbította kapura, de Lőre reflex mozdulattal a kapu fölé ütötte a játékszert. A sarokrúgást Pandúr tekerte középre, a berobbanó Puhalák nagy helyzetben fejelt fölé. A 38. percben Dorogi szélről élesen kapu elé tekert szabadrúgásáról három csornai játékos is csupán centikkel maradt le.

A második félidőt támadószellemben kezdte a hazai együttes, aminek hamar meglett az eredménye. A 47. percben még Békési 16 méteres lövését Lőre vetődve oldalra ütötte, ám 3 perccel később már vezetést szerzett a Hévíz: csornai labdavesztést követően Békési tálalt Puhalák elé, aki a labdaátvétellel becsapta védőjét, majd 18 méterről ballal a jobb felső sarokba bombázott. 1-0. Az 57. percben Pandúr éles szögből a rövid alsó sarkot vette célba, ám Lőre lábbal hárított, a kipattanó pedig egy csornai védő testéről vágódott oldalra. Ennél a helyzetnél Szigeti súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett, helyét a hosszú idő után visszatérő Nagy Szilárd foglalta el. A 62. percben Molnár G.-t vágták fel a tizenhatoson belül, a játékvezető pedig habozás nélkül a büntetőpontra mutatott. Dorogi állt a labda mögé, ám a jobb kapufa mellé lőtt. Az utolsó fél órában kapuja elé szorította ellenfelét a Csorna, a 68. percben Simita beadását Kiss M. 15 méterről dropból nem sokkal vágta fölé, majd a 80. percben Simita visszagurítását követően Nyerges előtt adódott egyenlítési lehetőség, de lapos lövésére bravúrral ért le a hévízi kapus. A hazaiak hősiesen védekeztek az utolsó percekben, s a hosszabbításban Keszthelyi révén újabb gólt szerezhettek volna, Lőre azonban lábbal nagyot védett.

Összességében remek iramú mérkőzést láthatott a publikum, amelyen a több sebből vérző Csorna mindent megtett legalább az egyik pontért, ám a szervezetten, jól futballozó Hévíz kis szerencsével, de semmiképp sem érdemtelenül szerezte meg a 3 pontot.

jók: mindenki illetve Lőre, Fehér K., Kiss M., Molnár G.

Damina László: Az elmúlt hetekben tőlünk elpártoló szerencse ma mellettünk volt, s egy döntetlen szagú mérkőzésen nekünk kedvezett.

Varga Péter: Korrekt és magas színvonalú játékvezetés mellett csapatom tette a dolgát becsülettel, de a mérkőzés fordulópontjaiból nem mi jöttünk ki győztesen, így gratulálok hévízi edzőkollégám csapatának.

24
máj.

Megyei Magyar Kupa döntő képek

A Megyei Magyar Kupa döntőről készült képeket a Galéria menüben megtekinthetik!

Műfüves pálya foglalások

December 2018
S M T W T F S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!