03
szept.

Átadják a műfüves pályát Csornán

A Csornai Sportegyesület szeretettel meghív minden érdeklődőt a nagyméretű műfüves pálya avató ünnepségére 2012. szeptember 9-én (vasárnap).

A program:

09:30  Utánpótlás labdarúgó torna 2000-2003 korosztályok részvételével.

11:30  Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő köszöntője.

11:40  Pozsgai Éva és Mészöly Kálmán köszöntője az MLSZ képviseletében.

11:50  Varga Balázs plébános pálya szentelése.

12:00  Ünnepélyes avatás szalag átvágással, a pálya átadása az MLSZ részéről Csorna Város Önkormányzatának, majd az Önkormányzat részéről a Csornai Sportegyesületnek.

 

 

Csornai SE - Komárom VSE 5-0 (0-0)

Csorna 200 néző, vezette: Vizi

Csorna: Lőre - Nagy Szabolcs, Jakab Á., Fehér K., Geri, Dorogi, Véghelyi (Kiss M.), Horváth A. (Nagy Szilárd), Molnár G., Sarus (Maidics), Gál B.  vezetőedző: Varga Péter

Komárom: Horváth D. - Dávid, Mezei, Tőcsér, Agg (Gécs), Vigh, Bán, Bakura, Szabó (Tóth), Marikovec, Gulyás  vezetőedző: Ján Machata

gólszerzők: Dorogi (48., 55., 88., 89.), Molnár G. (91.)

kiállítva: Bán (Komárom) 89. percben

Az első félidőben a bátran játszó komáromi csapaton nem igazán találta a fogást a csornai együttes. Mindkét fél előtt adódtak kisebb-nagyobb lehetőségek, gól azonban nem született. A 18. percben Bakura szép cselsorozata után Geri becsúszva még szerelni tudott, ám a labda így az üresen álló Gulyás elé került, akinek lapos lövését bravúrral védte lábbal Lőre. Fél óra elteltével Sarus szögletét a berobbanó Fehér nagy helyzetben 4 méterről csúnyán a kapu fölé fejelte.

A második játékrészre egy teljesen más Csorna jött ki, ami 3 perc elteltével gólban is realizálódott. Dorogi játszott össze Gállal, majd előbbi ügyesen maga elé tette a labdát és 10 méterről ballal a bal sarokba lőtte azt. 1-0. Az 55. percben Horváth A.-t buktatták a komáromi térfél közepén, a csornai középpályás szemfülesen, gyorsan elvégezve a szabadrúgást Dorogi elé tálalt, aki betört a büntetőterületen belülre és éles szögből a jobb sarokba vágta a játékszert. 2-0. A 71. percben Véghelyi szöktette a jobb oldalon felfutó Dorogit, akinek élesen középre lőtt labdájáról centikkel maradt le Maidics. Az utolsó 5 percben valóságos gólfesztivált rendezett a Csorna. Előbb a 88. percben Gál lapos centerezése után a védőkről lecsorgó labdát Dorogi a bal felső sarokba pörgette (3-0), majd Gál nagy bedobása után Maidics törhetett kapura, ám a 16-oson belülre érve Bán buktatta. A komáromi védő a kiállítás sorsára jutott, a büntetőt pedig Dorogi a kapus kezét érintve a bal felső sarokba rúgta. Mesternégyes! 4-0. Maradt még egy gól a hosszabbításra is, ekkor Gál ugratta ki Molnár G.-t, aki kissé balról a kapus mellett a bal alsó sarokba gurított. 5-0.

Összességében kiegyensúlyozott első félidőt követően, a második 45 percben mutatott gólra törő játékával a Csorna magabiztosan győzelmet aratott.

jók: Dorogi, Jakab, Geri, Véghelyi, Gál illetve Bán

Varga Péter: Jól futballoztunk a második félidőben és a gólzáporos győzelmünket remélhetőleg súlyos balesetet szenvedő játékosaink is örömmel veszik.

Ján Machata: Jó első játékrész után elszórakoztuk a második elejét, s az első félidőben kihagyott helyzetek után a hazaiak kihozták a minimumból a maximumot.

29
aug.

Élvonalbeli ellenfél a kupában

A Magyar Kupa 2012/13-as kiírásának 2. fordulójában a Csornai SE vendége az NB 1-ben szereplő Pécsi MFC-Matias együttese lesz. A mérkőzést szeptember 26-án (szerdán) rendezik Csornán.

26
aug.

Futura MTE 1904 - Csornai SE 2-1 (1-1)

Mosonmagyaróvár 300 néző, vezette: Széplábi

MTE 1904: Antal - Németh B., Horváth Á., Domanyik, Kovács Zs., Schmatovich G., Ladiszlaidesz, Kovács Á., László B. (Wang Yida), Hajós (Ujvári), Angyal (Szabados G.)  vezetőedző: Tiba Zoltán

Csorna: Lőre - Dorogi, Fehér K., Nagy Szabolcs, Csonka, Geri, Horváth A., Nagy Szilárd (Véghelyi), Molnár G., Sarus, Gál B. (Kiss A)  vezetőedző: Varga Péter

gólszerzők: Domanyik (33.), Schmatovich G. (57.) ill. Molnár G. (22.)

Események: 22. perc: Jobb oldali beívelést követően Dorogi középre fejelte a labdát és az érkező Molnár G., két méterről az üres kapuba fejelt. 0-1. 27. perc: Ladiszlaidesz bal oldali beadását Kovács Zs. öt méterről, nagy helyzetben a kapu mellé fejelte. 32. perc: Angyal húsz méterről a kapu fölé lőtt.A következő percben, egy baloldali szabadrúgás után Domanyik, hat méterről, élesen fejelte a kapu bal oldalába a labdát. 1-1. 55. perc: Krizsó cselezte be magát a tizenhatoson belülre, ott csak szabálytalanul tudták szerelni. A megítélt büntetőt Schmatovich fél magasan, biztosan lőtte a hálóba. 2-1.

Összefoglaló: Az első huszonöt perc kiegyenlített küzdelmet hozott és egy nagy, védelmi hibát követően a csornaiak vezetést szereztek. A félidő hátralévő részében az MTE átvette a játék irányítását és több adódó lehetőségéből szünetig egyenlíteni tudtak. Fordulás után továbbra is a hazaiak uralták a mérkőzést és hamarosan vezetést szereztek. Az utolsó tíz percben a csornaiak mindent egy lapra feltéve támadtak, de kimondott gólhelyzetig nem jutottak el és a hazaiak meg tudták őrizni előnyüket. Végeredményben, kimondottan jó iramú, küzdelmes mérkőzésen az MTE egy gólos győzelme megérdemelt, a jó erőkből álló vendégcsapat ellen.

jók: Domanyik, Schmatovich, Németh B., Horváth Á., ill. Molnár G., Horváth A.

Tiba Zoltán: Ahogy számítottunk, jó mérkőzést játszottunk egy nagyszerű csapat ellen és jó játékkal sikerült győznünk.

Varga Péter: Gratulálok a hazaiaknak, igaz, hogy egy jogtalan tizenegyes döntötte el a mérkőzést. Ma nem játszottunk jól, így a hazaiak megérdemelték a győzelme.

forrás: Sztranyovszky Attila (MTE)

Műfüves pálya foglalások

April 2019
S M T W T F S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!