17
márc.

Csornai SE - Körmendi FC 0-2 (0-0)

Csorna 300 néző, vezette: Erdős

Csorna: Lőre - Simita, Jakab Á., Fehér K., Nagy Szabolcs, Dorogi (László N.), Véghelyi, Szigeti (Horváth A.), Gál B. (Kiss A.), Molnár G., Nyerges  vezetőedző: Varga Péter

Körmend: Hajgató - Kovács, Sipos (Takács Máté), Csenterics, Niksz (Takó), Takács II Á., Takács I. Á., Pál (Esztergályos), Balikó, Takács Márton, Jakab G.  vezetőedző: Molnár Károly

gólszerzők: Niksz (41.), Pál (51.)

Már a 4. percben megszerezhette volna a vezetést a Csorna, ekkor Szigeti emelt a védők mögé Dorogihoz, akinek lövése a kapus lábáról pörgött a kapu fölé. A 26. percben Nagy Szabolcs rövid alsó sarokba tartó csavarását ujjheggyel tolta kapu mellé Hajgató. A 41. percben első lehetőségét gólra váltotta a vendég együttes: Takács II Á. keresztlabdáját követően Sipos ívelt a hosszú saroknál üresen álló Nikszhez, akinek 5 méteres fejesébe a játékot vállalni tudó Lőre lábbal még hozzáért, ám menteni nem tudott, a labda a jobb sarokban kötött ki. 0-1. Még a szünet előtt meg volt az esélye az egyenlítésre a hazaiaknak, de Dorogi elől az utolsó pillanatban sikerült szögletre tisztázni.

A második félidő is kimaradt csornai helyzettel kezdődött. Gál B. egy szép csel után 10 méterről a kivetődő kapust találta telibe. Két perc múlva jött a hideg zuhany: Kovács ívelt a lesre játszó védők mögé a mélységből induló Pálhoz, aki elhúzta a labdát Lőre mellett és az üres kapu helyezett. 0-2. A játékrész derekán Molnár G. játszotta magát tisztára a bal oldalon, majd az ötös sarkáról okosan a hosszú sarok felé elcsavart labdája a kapufa tövéről vágódott vissza a mezőnybe. Pár perccel később újfent Molnár G. előtt adódott lehetőség, Kiss A. remek beadását 6 méterről fejelte a bal felső sarok felé a csornai támadó, de Hajgató óriási bravúrral a kapu mellé ütötte a játékszert. A 82. percben Nyerges remekül tálalt Kiss A. elé, aki 16 méterről lőtt, ám az egész mérkőzésen remekül védő Hajgató lábbal hárítani tudott.

A körmendi csapat remekül sáfárkodott a lehetőségeivel és nem érdemtelenül győzte le az egész mérkőzésen nagy fölényben futballozó, ám sok hibával játszó, helyzeteit elpuskázó Csornát.

jók: senki ill. Hajgató, Jakab G., Balikó, Niksz, Takács II Á.

Varga Péter: A hősiesen védekező Körmend, tipikus kontrajátékot játszva, remek kapusteljesítménnyel megérdemelt győzelmet aratott, mert nekünk ma semmi sem sikerült.

Molnár Károly: Papíron országos 1-es volt a mérkőzés, de a labda gömbölyű...

18
márc.

Utánpótlás eredmények

Utánpótlás csapataink az NB II Észak-nyugati csoportjának 18. fordulójában Gyirmót "B" csapatát fogadták.

Ifjúsági együttesünk a tabella 3. helyén álló ellenfelét magabiztos 3-0 arányú győzelemmel intézte el. Gólszerzők: László Norbert, Maidics Balázs 2.

Serdülő csapatunk két győzelem után ezúttal vereséget szenvedett, 1-7 arányban. Gólszerző: Eőry Alex.

18
márc.

A Csorna I. nyerte a házirangadót

A női kézilabda Megyei I. osztályának 16. fordulójában a két csornai csapat egymással találkozott, s csakúgy, mint ősszel ezúttal is a Csorna I. csapata bizonyult jobbnak, 29-22 arányban.

Csorna I. gólszerzői: Bárkovics Renáta 11, Füstöss Júlia 6, Őri Szandra 4, Szalay Zsófia 4, Tóth Gabriella 2, Kocsis Adrienn 2.

Csorna II. gólszerzői: Nemes Judit 13, Horváth Beatrix 4, Tóth Valentina 2, Élő Kinga 1, Kovács Mónika 1, Sárvári Patrícia 1.

 

11
márc.

Sárvári FC - Csornai SE 0-2 (0-0)

Sárvár, 80 néző. Vezette: Keszthelyi

Sárvár: Szakos - Horváth A., Fülöp, Horváth L., Szabó, Nagy D., Németh Z., Máthé, Csákvári (Balhási), Rilind (Tóbiás), Csernák (Vass)  vezetőedző: Németh József

Csorna: Lőre - Simita, Jakab Á., Fehér K., Nagy Szabolcs, Dorogi, Szigeti, Kiss M. (Fenyő), Véghelyi, Molnár G. (Csonka), Nyerges (Kiss A.)  vezetőedző:  Varga Péter

Gólszerzők: Molnár G. (55.), Nyerges (62.)

A mérkőzés első említésre való eseményére nyolc percet kellett várni, ekkor Nyerges a bal oldalról jobb külsővel adott középre, a rövid sarokra érkező Véghelyi védőjét megelőzve az oldalhálóba fejelte a játékszert. Ezt követően még kisebb helyzet akadt Nyerges, Dorogi és Molnár G. előtt is, ám a szervezetten védekező Sárváron nem találta a fogást a Csorna.

A második játékrészben azonban már gólokkal is nyomatékosította fölényét a vendég együttes. Az 55. percben Dorogi bal oldalról élesen belőtt szabadrúgását Molnár G. közelről a hosszú sarokba csúsztatta. 0-1. Pár perccel később megduplázta előnyét a Csorna. Jakab Á. a félpályáról remek labdával találta meg az üres területre bemozgó Nyergest, aki a kapus lábai közt 15 méterről talált a hálóba. 0-2. A 90. percben Kiss A. kamatoztatta gyorsaságát, faképnél hagyta védőit, ám kicsit elkapkodta a lehetőséget, így bal alsó sarokba tartó lövése Szakos hárította. A 93. percig kellett várni az első sárvári helyzetre: ekkor egy szöglet utáni kavarodás végén Szabó közeli bombáját nagyszerű reflex mozdulattal védte Lőre.

Orkán erejű szélben a csornai csapat végig uralta a mérkőzést, s bár nem játszott igazán jól ezzel együtt győzelméhez kétség sem férhetett.

jók: Máthé, Szabó, Nagy D. illetve Simita, Jakab Á., Molnár G., Véghelyi, Szigeti

Németh József: Esélyesebb csapat ellen megpróbáltunk pontot szerezni, de sajnos a jobbik együttes nyert. Gratulálok a Csornának!

Varga Péter: Örömteli győzelemmel kezdeni a bajnokságot, játékunkban van még javítani való, de a mai sikerünkkel 5 éves sárvári nyeretlenségünket törtük meg.

Műfüves pálya foglalások

August 2018
S M T W T F S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08


Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!