07
okt.

Répcelak SE - Csornai SE 1-1 (1-0)

Répcelak 200 néző, vezette: Lakics Péter

Répcelak: Horváth - Orbán, Koncz, Balassa, Pados, Csordás (Varga), Nyírő, Ivancsics, Molnár (Balikó), Dancsecs, Tamási (Dulicz) Vezetőedző: Balassa Péter

Csorna: Lőre - Nagy Szabolcs, Jakab Á., Fehér K., Geri, Dorogi, Horváth A., Véghelyi, Molnár G., Kiss M. (Ködmön), Sarus (Maidics) Vezetőedző: Varga Péter

Gólszerzők: Dancsecs, ill Sarus

A Répcelak kezdte jobban a mérkőzést, a 13. percben Csordás ugratta ki Dancsecsot akinek a ziccerét Lőre bravúrral hárította. A 20. percben Sarus vezette a labdát középen majd 20 méterről lövésre szánta el magát, de középre tartó lövését kiütötte Horváth. A félidő derekán a hazaiak jobbról íveltek középre, a veszélyes beadást Jakab Á. vágta ki a gólvonalról Dancsecs elől. Az első játékrész végén megszerezte a vezetést a Répcelak. A félpályán szabálytalankodtak Horváth A.-val szemben ám a bíró továbbot intett és a védők mögé berúgott labdát Dancsecs Lőre érintésével a kapuba juttatta 1:0.

A második félidő rögtön Csornai helyzettel indult, Geri ugratta ki a bal szélen Molnár G.-t, aki egy vissza csel után a hosszú sarkot célozta meg, de a hazai kapus szépen hárított. A 67. percben jött az egyenlítés, Molnár G.-t buktatták a 16-oson belül és a jogosan megítélt büntetőt Sarus nagyon magabiztosan értékesítette 1:1. A 71. percben Geri adott be balról, amit a hosszún álló Dorogi okosan lekészített Nagy Sz.-nek, aki eltörte a labdát. A mérkőzés végén mindent meg tett a vendég együttes a győzelemért, de a legvégén Fehér mentésének és Lőre bravúrjának köszönhették az egy pontot.

Összességében a Csorna többet tett a győzelemért, a második félidőben kapujához szegezték a hazaiakat, akik nagyon jól zártak hátul és megakadályozták, hogy helyzetekig jussanak a vendégek.

jók: Dancsecs, Koncz, Csordás, ill. Horváth A., Molnár, Sarus

Balassa Péter: Az első félidőben mi, a másodikban a Csorna uralta a meccset, 1:0 után be kellett volna biztosítanunk a győzelmet, mivel ez nem sikerült a játék összképe alapján igazságos eredmény született.

Varga Péter: Végig irányítottuk a mérkőzést, egy figyelmetlenség miatt hátrányba kerültünk az első félidőben. Mezőnyfölényünk ellenére csak döntetlent értünk el egy nyerhető mérkőzésen.

04
okt.

Továbbjutás a Megyei kupában

A Megyei magyar kupa 4. fordulójában a Csornai SE csapata Szany SE csapatához látogatott, ahol fölényes győzelmett aratott

Szany SE-Csornai SE 1:6 (1:1)

Csornai gólszerzők:Sarus Balázs (2), Dorogi Attila (2), Ködmön Szabolcs, Maidics Balázs

29
szept.

Csornai SE - Újbuda FC 0-1 (0-0)

Csorna 250 néző, vezette: Hollósi G.

Csorna: Lőre - Nagy Szabolcs, Jakab Á., Fehér K., Csonka, Geri, Dorogi, Horváth A. (Kiss A.), Véghelyi (Nagy Szilárd), Molnár G., Sarus (Maidics)  vezetőedző: Varga Péter

Újbuda: Várady - Lettrich, Székely, Rajnay, Kovács D., Varga, Suth (Csillag), Kheisz, Huszty (Kovács N.), Németh, Bruckner  vezetőedző: Kenyó Zoltán

gólszerző: Kovács D. a 92. percben

kiállítva: Csonka a 88. percben

Újbudai lehetőséggel kezdődött a mérkőzés, a 3. percben Kheisz tálalt Kovács D. elé, aki kissé jobbról 16 méterről laposan a hosszú sarok mellé lőtt. Nem késett sokat a csornai válasz sem, Csonka bal oldali beadása Dorogit találta meg a hosszú oldalon, lövése felpörgött egy védőn, így a labda a kapu fölé hullott. A 10. percben Jakab a saját térfeléről nagyszerűen ívelt Molnár G.-hez, aki ügyesen maga elé tette a labdát, ám lövésébe az utolsó pillanatban belenyúlt a becsúszó Székely lába. A félidő derekán Molnár G. 20 méteres szabadrúgása centikkel kerülte el a bal felső sarkot. Többet birtokolta a labdát az első félidőben az Újbuda, a hétközi kupamérkőzéssel a lábukban a csornai játékosok fásultan, tompán futballoztak.

A második játékrész is újbudai helyzettel indult: Suth hozta ziccerbe Huszty-t, aki már csak Lőrével állt szemben, de 10 méterről a kapu mellé gurított. Ezt követően átvette az irányítást a Csorna, becsülettel ment előre, komoly helyzetet azonban nem tudott kidolgozni. A 62. percben Véghelyi szerelte szabálytalanul Rajnay-t a felezővonalnál, aki felpattant és megtaposta a földön fekvő csornai futballistát. A játékvezető észlelte az esetet, ám általános megdöbbenésre csupán sárga lappal "jutalmazta" a magáról megfeledkező játékost. Nem így tett a 88. percben. Ekkor Lettrich csúnyán felvágta a középpályán Csonkát, aki ezután fellökte az Újbuda védőjét. Ebben az esetben - jogosan - villant a piros kártya. A 92. percben pedig megnyerte a mérkőzést az Újbuda: egy jobb szélről középre lőtt labdát Kovács D. 3 méterről passzolt a jobb alsó sarokba 0-1.

Összességében egy alacsony színvonalú mérkőzésen egyik csapat sem érdemelt győzelmet, azonban a vendégeknek sikerült a hajrában kihasználniuk emberelőnyüket és elvitték a 3 pontot. A csornai csapat joggal kérheti számon a játékvezetőn, hogy ami az egyik oldalon piros lap, az vajon a másikon miért nem az...

jók: Geri illetve Kovács D., Székely, Lettrich, Varga

Varga Péter: Végig durván és alattomosan játszó ellenfelünkkel szemben nem érdemeltünk vereséget, de győzelmet sem. Hogy mégis elvesztettük a mérkőzést azt a mentális erő hiányának köszönhetjük, aminek természetesen lesznek következményei.

Kenyó Zoltán: Gratulálok ellenfelünknek, ritkán látható sportszerű csapatot sikerült legyőznünk. Nagyon értékesnek tartom a 3 pontot, s nagyon szépen köszönöm a korrekt bíráskodást.

26
szept.

Csornai SE - PMFC-Matias 1-5 (0-3)

Csorna 600 néző, vezette: Kiss N.

Csorna: Lőre - Nagy Szabolcs, Jakab Á., Fehér K. (Nagy Szilárd), Csonka, Dorogi, Geri, Horváth A. (Kiss A.), Véghelyi (Kiss M.), Molnár G., Sarus  vezetőedző: Varga Péter

Pécs: Sántha - Fodor, Lantos, Vucko, Zeljkovic, Ceolin (Nagy D.), Wittrédi (Panikvar), Uzoma, Stojmirovic, Okoronkwo, Bajzát (Bodnár)  vezetőedző: Supka Attila

gólszerzők: Molnár G. (53.) illetve Bajzát (23., 28.), Okoronkwo (39., 73.), Zeljkovic (77.)

A várakozásoknak megfelelően az élvonalban szereplő pécsi együttes uralta a játékot, de a csornai védelem masszívan állt a lábán. A 20. percig kellett várni az első komoly lehetőségre, ekkor Bajzát lépett ki a védők közül Lőre azonban ziccerben hárított. Nem sokkal később gyors csornai kontra futott végig a pályán, Csonka-Molnár G.-Sarus volt a labda útja, utóbbi lövését védte bravúrral Sántha. A 23. percben előnybe került a Pécs: Zeljkovic bal oldali beadását az üresen álló Bajzát bólintotta a kapuba. 0-1. 5 perc elteltével megismétlődött az előző forgatókönyv, ezúttal is Zeljkovic volt az előkészítő és Bajzát 7 méterről fejelt a csornai kapuba. 0-2. A 35. percben Bajzát vezethette egyedül Lőrére a labdát, megpróbálta kicselezni a hálóőrt, aki gyors vetődéssel lelopta a lábáról a játékszert. A 38. percben Okoronkwo került ziccerbe és 16 méterről élt is a lehetőséggel. 0-3. Még a szünet előtt csornai sarokrúgást követően Molnár G. senkitől sem zavartatva centikkel fejelt a léc fölé.

A második játékrész hasonló mederben zajlott, ennek ellenére az 52. percben egy gyors csornai kontra végén Molnár G. faképél hagyta védőjét és a kimozduló Sántha mellett a kapuba helyezett. 1-3. A 73. percben Okoronkwo lépett ki meglehetősen lesgyanús helyzetben és a kiszolgáltatott Lőre mellett talált a kapuba. 1-4. Pár perccel később Zeljkovic volt higgadt a kapu előtt és beállította a végeredményt (1-5), habár a rendes játék idő vége előtt Molnár G. ügyes tekerését bravúrral hárította Sántha.

Hosszú idő után jutott el a Csornai SE a Magyar Kupa főtáblájára, ahol a Répcelak kiütése után az NB1-ben szereplő Pécs ellen nagyszerűen futballozva, emelt fővel búcsúzott az együttes.

jók: mindenki

Varga Péter: Remekül helytállt a csapatom egy nívós ellenféllel szemben. Jó érzés volt látni, hogy a 70. percig kitűnő, lelkes játékkal rukkoltunk ki.

Műfüves pálya foglalások

July 2019
S M T W T F S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!