24
júl.

Három edzőmérkőzés után

Írta: Péter.

A megyei másodosztályú Egyed és a megyei első osztályban szereplő Öttevény gárdái után, a szlovák Nagymegyer ellen játszott felkészülési mérkőzést a Csornai SE.


Csorna, 2013 július 17. szerda 18.00 óra


Csornai SE - Egyed SE (megyei II. osztály)    2 - 0

Gólszerző: Csölle, Vörös Torma

Csornai SE: Boros (Lőre) - Németh, Nagy, Szabó, Csonka - Kiss M. (Lipovics), Varga T. (Varga L.), Véghelyi, Csölle - Gál (Soós), Vörös Torma

Varga Péter edző: Az első felkészülési mérkőzésünkön egy nagyon szervezetten és lelkesen futballozó Egyed volt az ellenfelünk. Fegyelmezetten lezárták a területeket és mivel mi sajnos enerváltan és nagyon pontatlanul játszottunk, nehezen alakítottunk ki gólhelyzeteket. Heti négy edzés után várható volt, hogy tompábban fogunk játszani, de játékban kevesebbet nyújtottunk mint amire számítottam.


Csorna, 2013 július 20. szombat 11.00 óra


Csornai SE - Öttevény (megyei I. osztály)    7 - 1

Gólszerző: Gál 3, Kiss A., Véghelyi, Varga T., Lajtos

Csornai SE: Lőre (Boros) - Soós, Németh, Nagy, Kiss A. (Lipovics) - Kiss M., Varga T. (Csonka), Véghelyi - Csölle (Horváth D.), Gál, Lajtos

Varga Péter edző: A pénteki pihenőnap után, sokkal frissebben mozogtunk ezen a találkozón az Öttevény ellen. Különösen támadásban voltunk erőteljesebbek és hatékonyabbak. Ezen a mérkőzésen a gólhelyzeteinket is elég jó arányban tudtuk kihasználni és ennek köszönhetően sikerült fölényes győzelmet aratnunk. Az eredménynél azonban fontosabb, hogy a három csatáros játékot sikerült egészen biztatóan alkalmaznunk.


Csorna, 2013 július 23. kedd 18.00 óra                          


Csornai SE - Nagymegyer (szlovák NB III.)    1 - 4

Gólszerző: Lajtos

Csornai SE: Boros (Lőre) - Nagy, Fehér (Varga L.), Szabó, Csonka - Kiss M., Horváth A, Varga T, Horváth G. (Véghelyi) - Kiss A, Lajtos

Varga Péter edző: Nagyon hasznos mérkőzést játszottunk egy remek képességű szlovák csapat ellen. A játék képe alapján az eredmény reálisnak mondható, hiszen jobbára védekezésre kényszerültünk ezen a mérkőzésen. Sokkal jobban kellett volna koncentrálnunk, hiszen elkerülhető gólokat kaptunk, súlyos egyéni hibák után. A mérkőzés azonban azt is megmutatta, hogy sokkal gyorsabban és agresszívebben kell futballoznunk, hogy az ilyen iramú mérkőzéseken is helytálljunk.


A Csornai SE további edzőmérkőzései:

Csorna, 2013 július 27. szombat 10.00 óra              Győri ETO FC (NB III.)

Beled, 2013 július 28. vasárnap 18.00 óra                Beled SE (megyei I.)

Sárvár, 2013 július 30. kedd 18.00 óra                     Sárvár FC (NB III.)

Csorna, 2013 augusztus 03. szombat 18.00 óra      Jánossomorja (megyei I.)

Csorna, 2013 augusztus 04. vasárnap 18.00 óra      Répcelak (megyei I.)

18
júl.

Elkezdődött a felkészülés

Írta: Péter.

Elkezdődött a felkészülés

A Csornai SE felnőtt csapata elkezdte a felkészülést a 2013 - 2014 idényre, amelyet a Győr- Moson - Sopron megyei I. osztályban fog lejátszani.

- Természetesen nagyon szerettünk volna megtartani az NB III - as tagságunkat, de nem sikerült a tavalyi bajnokságban az első öt között végezni a Bakony csoportban - mondja Varga Péter a Csornai SE edzője. A bajnokságunk átszervezése miatt kellett volna az élmezőnyben végeznünk, hiszen tudtuk, hogy kizárólag abban az esetben maradhatunk az NB III - as mezőnyben. Messze nem kieső helyen végzett a csapatunk, hiszen a kilencedik lett a 14 csapatos mezőnyben, így egyértelműen az átszervezés miatt kerültünk a megyei bajnokságba. Érthetően van bennünk csalódás, de nem akarunk az elmúlt bajnoksággal foglalkozni, viszont egyértelműen a lehető leghamarabb szeretnénk visszakerülni a harmadik vonalba.

- A 2001 - 2002 - es bajnokságban szerezte meg az NB III - as indulás jogát a Csornai SE, több mint egy évtizedes jelenlét után ez érthetően jogos elvárás a csapattal szemben.

- Ismerjük a megyei első osztály mezőnyét és nem udvariságból mondom, hogy nagyon jó képességű gárdák szerepelnek ebben az osztályban. Nagyon nehéz, kiegyensúlyozott bajnokságra számítunk tehát, ahol az a célunk, hogy ez első három között végezzünk. Hivatalosan ezt így fogalmaztuk meg, de értelemszerűen az aranyérmet szeretnénk megszerezni, hogy bajnokként biztos legyen a feljutásunk. Pontosan tudjuk, hogy nagyon sokat kell dolgoznunk ezért és az esélyesség terhét is el kell viselnünk a bajnokság során.

- Melyik csapatok lehetnek a legkomolyabb ellenfelek a bajnoki címért folyó csatározásban?

- Azt gondolom, hogy rajtunk kívül 2 - 3 csapat lehet igazán esélyes arra, hogy megnyerje a bajnokságot. Elsőként a megyei első osztályban egyeduralkodó Győrszemere KSK együttesét kell megemlíteni. Ők a tavalyi bajnokságban veretlenül végzetek az első helyen és sorrendben már ötödször szereztek bajnoki címet. Germán Ferenc csapatának tehát nagyon tiszteletreméltóak az eredményei, így őket mindenképpen a legnagyobb ellenfelek közé kell soroljuk. Győr-Ménfőcsanakon is nagyon erős csapat van kialakulóban és a nyári átigazolások során is sikerült néhány kiváló képességű labdarúgót megszerezniük. Vélhetően ez a két csapat lesz a legkomolyabb riválisunk, de én mindenképpen számolok még egy meglepetés csapattal, amely tulajdonképpen bármelyik lehet a mezőnyből.

- Milyen változások történtek és várhatóak a Csornai SE játékoskeretében?

- Két a klubhoz ezer szállal kötődő játékosunk Jakab Ádám és Fenyő István abbahagyták az aktív játékot és a továbbiakban utánpótlás edzőként segítik a klub munkáját. Leal Viktor a kölcsönjátékosként szerepelt nálunk, visszament az ETO csapatához, Szabó Milán pedig Paksra igazolt. Nem tagja már a keretünknek Kiss Ádám és Maidics Balázs sem, így egyelőre a távozók névsora még hosszabb az érkezőknél. Azon az oldalon a nagyon rutinos belső védő Szabó Attila nevét említhetem, aki a Balatonfüred gárdájából igazolt hozzánk, valamint hozzánk is visszajött egy kölcsönjátékosunk Kiss Attila, aki tavaly a Szany gárdájában erősödött. Tárgyalások folynak még jó néhány labdarúgóval, mert mindenképpen olyan kerettel akarunk dolgozni, amely minőségben és mennyiségben is megfelel az elvárásoknak.

- A megyei első osztályban egy sokkal erőteljesebb és eredményesebb támadójátékot kell majd játszani a csapatnak. A támadó futballnak azonban ma már nagyon komoly veszélyei vannak....

- Ez valóban így van, sőt nekünk arra is számítanunk kell, hogy minden csapat plusz motivációval játszik majd a Csorna ellen és különösen itt a csornai pályán nagyon alaposan megszervezi majd a védekezését. Csak akkor lehetünk eredményesek, ha meg tudjuk ismételni azt a teljesítményünket, amivel a 2011 - 2012 - es bajnokságban bronzérmet szereztünk az NB III - as bajnokságban. Meg kell találnunk azt a játékrendszert és játékritmust, amelyben biztonságosan védekezünk és gólerősen támadunk. Őszintén remélem, hogy a élvonalbeli múlttal rendelkező Lajtos Dávid lényegesen eredményesebben szerepel majd és a fiatal Vörös Torma Martin gólérzékenységét is ki tudjuk majd használni.

- A felkészülés elkezdődött, milyen munkát tudott elvégezni eddig a csapat?

- Nem könnyű a felkészülés a nyári időszakban, hiszen a szabadságok miatt, kevesebben tudunk még egy időben készülni. Heti négy edzéssel kezdtük a felkészülésünk első és második hetét és most már jönnek sorra a formába hozó edzőmérkőzések is. Augusztus 10. - én már kupamérkőzést fogunk játszani az országos táblán és következő hétvégén elindul a bajnoki sorozat. Nincs tehát hosszú időnk, hogy felkészüljünk, ezért a következő hetekben hatékony munkára lesz szükségünk.

21
jún.

Szünidei Focitorna

Írta: Administrator.

A Csornai SE 2013. július 5-6.-án pénteken-szombaton kispályás labdarúgó tornát szervez általános iskolák felső tagozatos tanulóinak és középiskolás diákoknak, két különböző korcsoportban. Ebben a két korosztályban várjuk iskolák, csapatok és baráti társaságok jelentkezését a csornaisportegyesü Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre, a csapatvezető neve, telefonszáma, email címe, és a nevező csapat fantázianevének megadásával. A torna célja, hogy a nyári szünidő alatt sportolási lehetőséget biztosítsunk a diákok számára.

A kispályás torna helyszíne a csornai stadion füves center pályája vagy az új csornai műfüves pálya. A csapatok 60 x 40 méteres villanyvilágításos pályán, 5 x 2 méteres kapukra játszanak, 6 + 1 fővel. A mérkőzések 2 x 15 percesek lesznek és a késő délutáni óráktól a kora esti órákig tartanak majd. A torna lebonyolítása a nagypályás labdarúgás szabályai szerint történik, játékvezetőt a szervező biztosít. A tornára igazolt és nem igazolt labdarúgók egyaránt jelentkezhetnek. A csapatok számára öltözőket, ásványvizet és megkülönböztető mezeket biztosítunk. A torna lebonyolításának pontos programját, a nevező csapatok létszámának ismeretében, e-mailben közöljük, a tornát megelőző hét közepéig a nevezettekkel.

A kispályás foci tornára nevezési díj nincs! A korosztályok győztes csapatai kupát és oklevelet, a legjobb mezőnyjátékosok, kapusok és gólkirályok pedig futball labdákat kapnak díjazásként. A tornán jól szereplő gyermek és ifjúsági labdarúgók, a nyár folyamán részt vehetnek a Csornai SE korosztályos csapatainak felkészülésén, amelyek a következő bajnoki szezonban az NB II-es bajnokságban szerepelnek majd!

A nevezési határidő: 2013 június 30. (vasárnap). A tornáról felvilágosítást kapni a 06304447700 telefonszámon Rokob Pétertől a Csornai SE utánpótlás szakmai vezetőjétől lehet.

24
máj.

Pályázat

Írta: Adrienn.

Pályázat


Utánpótlás szakmai vezető alkalmazására

Feltételek:

- minimum UEFA B licence, magasabb végzettség előnyt jelent

- minimum érettségi bizonyítvány, felsőfokú végzettség előnyt jelent

- legalább 3 éves edzői tapasztalat

- saját személygépkocsi használat

- elhivatottság a labdarúgás mellett

- vezetői képességek

Bérezés megegyezés szerint, elsősorban fiatal, 30 és 50 év közötti jelentkezőket várunk.

A pályázat tartalmazza a jelentkező  fényképes önéletrajzát, valamint egy maximum A/4-es oldal motivációs levelet a labdarúgás utánpótlás-neveléshez kötődően.

A pályázatokat e-mailben vagy papír alapon az alábbi címekre kérjük benyújtani, legkésőbb 2013. május 31.-én éjfélig:


- e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

- levelezési cím: Csornai Sportegyesület 9300 Csorna, Toldi út 1.

 

A pályázatokat Családi János elnök nevére címezve kérjük.

 

 

 

Műfüves pálya foglalások

September 2019
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08


Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!