28
ápr.

VKLSE II. - Csorna I. 18-23

A megyei I. osztályú női kézilabda bajnokság 21. fordulójában a Csorna I. együttese idegenben 5 gólos győzelmet aratott a VKLSE II. csapata ellen, így vesztett pontok tekintetében a harmadik helyen áll.

Csornai góllövők: Bárkovics Renáta 7, Földesi Krisztina 3, Füstöss Júlia 3, Tóth Gabriella 3, Galumba Lívia 2, Pölöskei Éva 2, Szalay Zsófia 2, Kocsis Adrienn 1.

26
ápr.

Megyei Magyar Kupa: Győrszemere - Csornai SE 1-4

A Megyei Magyar Kupa elődöntőjében a Csornai SE csapata idegenben 4-1 arányú győzelmet aratott a Megyei I. osztály címvédője és jelenlegi éllovasa a Győrszemere ellen.

A mérkőzés első félideje kiegyenlített játékot hozott, pár perccel a szünet előtt Nyerges okos góljával került előnybe a Csorna. A második játékrész elején gyors gólváltás következett, előbb Germán lőtte ki a jobb felső sarkot, majd nem sokkal később Véghelyi bombázott egy szabadrúgás utáni lepattanó labdát a szemerei kapuba. Negyedórával a vége előtt Dorogi a jobbösszekötő helyéről kilőtte a bal alsó sarkot, majd Szigeti fejes góljával alakult ki a végeredmény.

Csornai összeállítás: Lőre - Simita, Fehér K., Nagy Szabolcs, Csonka, Dorogi (Maidics), Kiss M. (Szigeti), Horváth A., Molnár G., Véghelyi (Fenyő), Nyerges (Kiss A.)  vezetőedző: Varga Péter

Ezzel a győzelmével a csornai csapat bejutott a Megyei Magyar Kupa döntőjébe. 2012. május 18-án az ETO Stadionban a Megyei II. osztály győri csoportjának listavezetője a Gönyü együttese lesz az ellenfél.

23
ápr.

Kikapott a Csorna II

A női kézilabda Megyei I. osztályának 20. fordulójában a Csorna II csapata hazai környezetben 29-20 arányú vereséget szenvedett a Hegykő együttesétől.

Csornai góllövők: Varga Dominika 6, Nemes Judit 4, Haszonits Anikó 4, Horváth Beatrix 2, Lovász Anita 2, Sárvári Patrícia 1, Borbély Alexandra 1.

22
ápr.

Csornai SE - Móri SE 2-0 (2-0)

Csorna 250 néző, vezette: Tóth R.

Csorna: Lőre - Simita, Jakab, Fehér K., Nagy Szabolcs, Dorogi, Horváth A. (Fenyő), Szigeti, Molnár G., Nyerges (Véghelyi), Gál B. (Kiss A.)  vezetőedző: Varga Péter

Mór: Varga - Németh (Sebestyén), Loi, Pongrácz, Tar, Tóth, Bastovanov, Petruska, Disztl, Kelemen, Polovitzer  vezetőedző: Sebestyén Ferenc

gólszerzők: Gál B. (20.), Nagy Szabolcs (30.)

Lendületesen kezdődött a mérkőzés, ennek ellenére az első valamire való lehetőségre - egyben gólra - 20 percet kellett várni. Ekkor Fehér K. felívelését Nagy Szabolcs fejjel továbbította Gál elé, a csornai támadó pedig 8 méterről Varga lábai között gurított a kapuba. 1-0. A gól után még inkább megélénkült a játék, szinte percenként forogtak veszélyben a kapuk. A 24. percben egy szélről belőtt csornai pontrúgásra Szigeti érkezett, ám nagy helyzetben egyszerűen melléfejelt a labdának. 1 perc múlva Gál tálalt Dorogi elé, aki kiszorított helyzetből a hosszú alsó sarkot vette célba, lövésébe Varga ujjheggyel még hozzáért, így a játékszer centikkel elkerülte a kaput. Nem sokkal később Tóth 25 méteres bal lábas bombája szinte kettétörte a felső lécet, majd az ellentámadás utáni szögletből megduplázta előnyét a Csorna: Dorogi tekerte középre a labdát, Nagy Szabolcs pedig mindenkinél magasabbra emelkedve a bal alsó sarokba fejelt. 2-0. A félidő végére maradt még egy móri kapufa, ugyanis Bastovanov szabadrúgása a keresztlécet érintve hagyta el a játékteret.

A második játékrész elején a vendég védelem bizonytalanságát Dorogi használhatta volna ki, ám ziccerben jobb külsővel a bal kapufa mellé helyezett. Az utolsó félórában a kicsit talán elfáradó móriak ellen tetszetős, gyors támadások sorát vezette a hazai együttes, ám újabb gólt nem sikerült elérniük. A 64. percben Dorogi beívelését Molnár G. ívesen bólinotta kapura, de Varga fölé paskolta a labdát. A játékrész derekán ismét egy Dorogi szöglet okozott veszélyt, a rövid sarokra remekül berobbanó Szigeti azonban ajtó-ablak helyzetben csúnyán fölé fejelt. Ezt követően 2 perc leforgása alatt háromszor is eredményes lehetett volna a Csorna. Előbb Nyerges szöktette Kiss A.-t, aki egyedül törhetett kapura, ám szinte belevezette a labdát a kapusba, majd Dorogi-Kiss A.-Dorogi összjáték végén utóbbi 16 méterről nem sokkal tévesztette el a bal sarkot, végül újfent Dorogi került helyzetbe, de az ötös sarkáról a hosszú alsó sarokba tartó lövését Varga bravúrral hárította.

Összességében egy jó iramú mérkőzésen a remekül játszó csornai együttes, ha helyzeteit jobb százalékban használja ki nagyobb arányú győzelmet is elérhetett volna a mezőnyben jól futballozó, tavaszi első vereségét elszenvedő Mór ellen.

jók: Nagy Szabolcs, Simita, Dorogi, Molnár G., Nyerges, Gál B. illetve Loi, Bastovanov, Tóth

Varga Péter: Jó játékerőt képviselő ellenféllel szemben, úgy gondolom magabiztosan futballozva, megérdemelt győzelmet arattunk.

Sebestyén Ferenc: Öt emberünk hiányzott a kezdőcsapatból, rúgtunk két kapufát, de ma nem volt benn több. Gratulálok a Csornának!

Műfüves pálya foglalások

December 2018
S M T W T F S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!