29
aug.

Magabiztos győzlem a megyei kupában!

Írta: Péter.


A 2013 - 2014 -es kupasorozat második fordulójában a megyei másodosztályú Fertőendréd SE ellen lépett pályára szerdán a Csornai SE.

GYMS Labdarúgó Szövetség - Keglovich László Megyei magyar Kupa 2 . forduló

Fertőendréd, 2013 augusztus 28. szerda 17.30

Fertőendréd SE - Csornai SE   0- 7   (0 - 3)

Csornai SE: Boros Tamás - Horváth Tamás, Fehér Kornél, Tóth Dániel (Nagy Szabolcs), Németh Ákos - Kiss Miklós, Horváth Attila, Varga Levente (Véghelyi Richárd) - Gál Bence (Varga Tibor), Vörös Torma Martin (Győrvári Bence), Csölle Norbert

Vezetőedző: Varga Péter

Gólszerző: Vörös Torma Martin 28. perc, Tóth Dániel 32. perc, Csölle Norbert 37. perc, Vörös Torma Martin 53. perc, Németh Ákos 59. perc, Csölle Norbert 69. perc, Horváth Attila 86. perc


26
aug.

A második forduló eredményei

Írta: Péter.

Felnőtt csapat: Győr-Moson-Sopron megyei első osztály 2. forduló

Lipót, 2013 augusztus 25. vasárnap 17.00 óra

Lipót SE Pékség - Csornai SE   1 - 2   (1 - 1)

Csornai SE: Lőre Pál - Dorogi Attila, Szabó Attila, Tóth Dániel, Németh Ákos - Varga Tibor (Varga Levente), Véghelyi Richárd (Kiss Miklós), Horváth Attila - Lajtos Dávid, Vörös Torma Martin (Horváth Tamás), Csölle Norbert

Vezetőedző: Varga Péter

Gólszerző: Takács Péter 17. perc / Tóth Dániel 11. perc, Bella Ervin (öngól) 77.perc


Az MLSZ U 21. és U 17. II. osztály Észak-nyugati csoportjában szereplő ifjúsági és serdülő csapatunk a 2. fordulóban szabadnapos volt.

20
aug.

Az első forduló eredményei

Írta: Péter.

Felnőtt csapat: Győr-Moson-Sopron megyei első osztály 1. forduló

Csorna, 2013 augusztus 17. szombat 17.00 óra

Csornai SE - Öttevény TC    5 - 1   (3 - 0)

Csornai SE: Lőre Pál - Dorogi Attila, Jakab Ádám, Szabó Attila (Tóth Dániel), Németh Ákos - Varga Tibor, Véghelyi Richárd (Varga Levente), Kiss Miklós (Fenyő István)- Csölle Norbert, Vörös Torma Martin, Lajtos Dávid

Vezetőedző: Varga Péter

Gólszerző: Vörös Torma Martin 20. perc, Lajtos Dávid 31. perc, Vörös Torma Martin 45. perc, Vörös Torma Martin 51. perc, Vörös Torma Martin 62. perc / Wágenhoffer Szabolcs 48. perc


Ifjúsági csapat: MLSZ U 21. II. osztály - Észak nyugati csoport 1 . forduló

Csorna, 2013 augusztus 17. szombat 10.00 óra

Csornai SE - Pápai ELC   0 - 2   (0 - 1)

Csornai SE: Csizmadia Félix (Bognár Richárd) - Hprváth Attila, Halász Zsolt, Kis Attila, Tóth Kristóf - Gulyás Richárd, Varga Gábor (Böröcz Dániel) - Varga Zoltán (Pölöskei Bálint), Győrvári Bence (Gombás Renátó), Visy Bálint - Horváth Tamás (Eőry Alex)

Vezetőedző: Szalka Péter

Gólszerző: Király Botond 39. perc, Király Botond 62. perc


Serdülő csapat: MLSZ U 17. II. osztály - Észak nyugati csoport - 1. forduló

Csorna, 2013 augusztus 17. szombat 12.00 óra

Csornai SE - Pápai ELC   5 - 2   (2 - 1)

Csornai SE: Csizmadia Félix (Bognár Martin) - Rácz Gergő (Kancsó Sándor), Kantó Árpád, Vitéz Szabolcs, Kovács István - Kecskeméti Ferenc, Bősze Péter - Bognár Balázs (Végh Richárd), Kerékgyártó Ádám (Csonka Ádám), Végh Roland (Élő Máté) . Csillag Márton (Török Marcell)

Vezetőedző: Rokob Péter

Gólszerző: Végh Roland 35. perc, Bősze Péter 36. perc, Csillag Márton 53. perc, Kecskeméti Ferenc 66. perc, Kecskeméti Ferenc 83. perc / Ihász Márk 28. perc, Schilde Máté 59. perc 

 


16
aug.

Új játékosaink - Szabó Attila

Írta: Péter.

Új játékosaink - Szabó Attila

A nagyon rutinos belső védő az NB III - ból, a Balatonfüred csapatából igazolt a nyáron Csornára, kimondottan a vezetőedzőnk Varga Péter kérésére.

- Ellenfélként nagyon sokszor játszottam már a Csornai SE ellen, tehát jól ismertem az itteni körülményeket, játékosokat és az edzőt is. Így örültem is a megkeresésnek mert győri lakosként hosszú volt már az ingázás Balatonfüredre és ezért mindenképpen klubbot akartam váltani. Jól is érzem magam Csornán, jók a benyomásaim a a társaimról, a körülményekről és azt külön szeretném kiemelni, hogy rendkívül családias a légkör a klubban, ami nagyon szimpatikus nekem.

Egy hosszú és bátran állíthatjuk, hogy eredményes labdarúgó pályafutás új államosa lesz  a Csornai SE a számodra. Röviden ismertessük a karriered legfontosabb állomásait a csornai szurkolókkal.

- Tulajdonképpen a pályafutásom harmincegyedik idényére készülök itt Csornán, hiszen 8 évesen már a Győri ETO igazolt labdarúgója voltam. Együtt kezdtem a Herczeg Mikivel és Lakos Palival, de sokat játszottam Stark Peti oldalon is az ETO korosztályos csapataiban és a tartalék csapatban. A pályafutásom legfontosabb éveiben az NB II - ben és az NB III - ban szerepeltem, ahol voltam a többek között Győri Dózsa, a MOTIM, a Pápai ELC, az Ajka, a Celldömölk, és a Balatonfüred játékosa. Kiváló csapatokban és remek labdarúgókkal játszottam tehát és büszke vagyok arra, hogy mindig élcsapatok voltak az egyesületeim. Mindent el fogok követni, hogy a Csornai SE csapatát is hozzásegítsem a céljainak eléréshez, mert szeretnék még az NB III - ban pályára lépni.

Jó néhány idősebb labdarúgó szerepel a Győr-Moson- Sopron megyei első osztályú bajnokságban és meghatározó is a szerepvállalásuk a csapataikban. Mi az ami hajt még benneteket, miközben egyre kevesebb fiatal számára vonzó a labdarúgás.

- Az biztos, hogy Korsós Attilával és Germán Ferenccel meggyűlik még a bajom az idei bajnokságban és abban is biztos vagyok, hogy  Korsós Gyuri is összefogja majd a DAC csapatát a megyei első osztályban. De az ő nevüket csak példaként mondom mert szinte minden csapatban vannak meghatáró idősebb labdarúgók. Az biztosan közös bennünk, hogy nagyon szeretünk futballozni és amíg van bennünk motiváció, amíg győzni akarunk mindegyik mérkőzésen ahol pályára lépünk, addig játszani fogunk. Én különösen szerencsés vagyok, mert eddig elkerültek a komolyabb sérülések, így el tudom végezni ugyanazt a munkát mint a fiatalok. Néha persze felteszem a kérést magamnak, hogy meddig még........de egyelőre elképzelni sem tudom az életem az edzések és a mérkőzések nélkül! Kritizálni sem akarok én senkit, de a játék iránti alázatunkban van igazi különbség a mai fiatalokkal szemben.

A Csornai SE a most kezdődő bajnokság közvetlen élvonalát tűzte ki magának célként. De egy az NB III - as átszervezés miatt alacsonyabb osztályba sorolt csapatnál ez jogos elvárás.

- A Csornai SE csapatának el kell bírnia az esélyesség terhét a megyei első vonalban. Ez kulcsfontosságú lesz, mert ebben a bajnokságban sok jó csapat szerepel és azért nagyon oda kell figyelni minden mérkőzésre. A mi csapatunk a sérülések, eltiltások és nyári szabadságok miatt nem állt még össze. Az elkövetkező néhány hétben tehát plusz erőket is mozgatnunk kell, hogy jól rajtoljunk. Tudom, hogy ebben nekem nagy szerepem lesz a védelem közepén de engem inkább erősít mint elnyom a mérkőzések tétje. Az osztályváltással nem foglalkozom, mert maradhattam volna NB III - as játékos, hiszen a Balatonfüreddel sikerült a jogot megtartani az osztályozókon. Én azonban a játék mellett most sokall több időt szeretnék eltölteni a családommal. A fiam Krisztián ugyanis 8 éves most...........én pedig arra a kérdésre nem tudok válaszolni, hogy mikor kell abbahagyni a játékot. Abban viszont biztos vagyok, hogy mikor kell komolyan elkezdeni!

Műfüves pálya foglalások

November 2019
S M T W T F S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!