04
nov.

Hévíz SK - Csornai SE 0:2 (0:1)

Hévíz 200 néző,vezette: Papp Ákos

Hévíz:Szabó - Herbály, Balogh, Vasas, Horváth Máté(Buza), Karika, Dudar(Torsa), Bárkányi, Fisli, Horváth Milán, Kónya Edző: Fisli Gyula

Csorna:Lőre - Nagy, Jakab, Fehér, Csonka, Dorogi, Véghelyi, Geri, Sarus(Maidics), Kiss M.(Ködmön), Gál B.(Mondovics) Edző: Varga Péter

 

Jó időben, de nagyon mély talajú pályán kezdték a csapatok a mérkőzést. Az első vendég helyzetre 9 percet kellett várni, egy hévizi szöglet után Sarus ugratta ki Gált, ám a kapus védte a bal felsőbe tartó labdát. A 17. percben Geri szánta el magát váratlanul lövésre és 40 méteres bombáját hatalmas bravúrral hárította Szabó. A 26. percben Geri hosszú indítását Dorogi vette át majd passzolta Kisshez, aki nagyszerű ütemben ugratta ki Dorogit és önzetlen visszagurítását Gál 10 méterről könyörtelenül zúdította a kapu jobb felső sarkába (0:1).

A második játékrész 54. percében Sarus kötött csomót a védője lábára, bal oldali beadása Gált találta meg, aki egy átvétel után ballal lött a jobb kapufa mellé, de a kapus szögletre mentett. Az 56. percben megduplázta előnyét a vendég együttes. Sarus remekül belőtt szögletét Dorogi fejelte 7 méterről az ellenfél hálójába (0:2). A 80. percig kellett várni az egyetlen hévizi helyzetre, Torsa csúsztatott meg egy felívelést, amivel Horváth Milán került szembe Lőrével, de próbálkozásába beleért a kapus és a továbbcsorgó labdát Jakab vágta ki a gólvonalról.

A hazai csapat az egész mérkőzés során felívelésekkel próbálkozott, amiket a vendég védők rendre lefüleltek és szervezett védekezésüknek, egy szépségdíjas akciógólnak valamint egy szögletből elért fejesgólnak köszönhetően magabiztos és megérdemelt győzelmet arattak, a kapura nem sok veszélyt jelentő Hévíz ellen.

Jók: Mindenki ill. Szabó, Bárkányi, Karika

Fisli Gyula: Megérdemelt vereséget szenvedtünk.

Varga Péter: Rapszódikus csapatomból amíg a múlt héten senki ma mindenki jól játszott.

28
okt.

Csorna SE-Mór SE 1:2(0:0)

Csorna 100 néző, vezette: Széplábi

Csorna:Lőre - Nagy Sz, Fehér(Maidics), Jakab, Csonka, Dorogi, Véghelyi(Kiss A.), Horváth A., Geri, Sarus(Kiss M.), Gál B. Edző:Varga Péter

Mór:Varga - Handl, Farkas G.(Májer), Arany(Elek), Mayer, Tóth R, Molnár T.(Marosvölgyi), Tóth L., Kelemen, Vajay, Farkas L. Edző:Sebestyén Ferenc

Gólszerzők:Kiss A. ill. Tóth L., Kelemen

 

Rendkívül hideg és szeles időben zajlott a mérkőzés, amelynek 3. percében Lőre kapus a szívbajt hozta a hazai nézőkre miután cselezni kezdett a büntető területen belül, de rutinjának köszönhetően javította hibáját. Sőt a 4. percben a jobb felső sarokból bravúrosan ütötte ki a móri szabadrúgást. Ezt követően a játék inkább a mezőnyben folyt, a 34. percben aztán egy szép hazai támadás után Dorogi jobb oldali begurítására Sarus érkezett, aki egy átvétel után a vert kapus lábába rúgta a játékszert. A 46. percben kisebb tüzijáték alakult ki, bal oldalon vezetett támadást Csonka adta be melyet Gál gyönyörűen készített le az érkező Horváthnak, akinek lövését először a kapus, majd a kipattanót egy védő blokkolta azt követően pedig Dorogi a kapus kezébe rúgta a labdát.

51. percben móri szögletrúgást követően a vendég Tóth L. fejelt a kapuba(0:1). Az 58. percben tovább növelte előnyét a vendég együttes, egy mélységi indítást követően a kilépő Kelemen egyedül vihette Lőrére, majd erőből a kapus lábai között lőtte a labdát a hálóba(0:2). A 80. percben aztán egy győnyörű csornai támadás után a két csere hozta össze a szépítő gólt. Maidics beadása után Kiss A. fejese a keresztlécről pattant a gólvonal mögé(1:2). A 83. percben  Mayer rúgott Horváth A. után, majd ezt követően a játékvezető hibásan mindkét játékost kiállította. Az utolsó percekben teljesen beszorította ellenfelét a Csorna és a 92. percben Maidics-Kiss A.-Kiss M. összjáték után az egyenlítés is meglehetett volna, azonban Kiss M. gyönyörű 20 méteres lövés a jobb kapufáról kifele pattant.

Jók: Senki ill. Kelemen, Tóth L., Tóth R.

Varga Péter: Az első játékrész kihagyott helyzetei, a második félidő tíz perces rövidzárlata és az egészében gyenge játékunk eredménye a mai vereség. Sok játékosunktól sokkal többet vártam.

Sebestyén Ferenc: Lelkesedésünknek köszönhetően megérdemelten szereztük meg a három pontot. Gratulálok csapatomnak.

 

13
okt.

Csornai SE - Dorogi FC 2-1 (1-1)

Csorna 300 néző, vezette: Lapáth

Csorna: Lőre - Nagy Szabolcs, Jakab Á., Fehér K., Csonka, Dorogi, Horváth A., Véghelyi, Molnár G. (Kiss M.), Sarus (Ködmön), Gál B. (Kiss A.)  vezetőedző: Varga Péter

Dorog: Grósz - Kinyik, Faragó, Máj, Kopányi, Tóth Z. (Janetka), Papes, Mészáros, Lajer (Sebestyén), Ambrus, Vigh (Sándor)  vezetőedző: Miskei Attila

gólszerzők: Gál B. (13.), Dorogi (73.) illetve Vigh (45.+2)

Négy percet kellett várni az első említésre való momentumra, ekkor egy csornai szöglet után kifejelt labdát Horváth A. mellre vette, majd kapásból 25 méterről nem sokkal zúdította a kapu fölé. A 13. percben mintaszerű csornai támadás futott végig a pályán: Sarus játszott a védők mögé bemozgó Horváth A. elé, aki okosan középre gurított, Gál pedig 5 méterről könnyedén helyezett a bal alsó sarokba. 1-0. 25 percet játék után került először helyzetbe a Dorog, ekkor Tóth tört be a 16-oson belülre, majd egy szép cselt követően 8 méterről kissé jobbról lőtt, ám a játékszer a jó ütemben kivetődő Lőre lábáról a kapu fölé pörgött. Egy perc elteltével Gál 15 méteres lapos lövése középre pattant ki a vendégek hálóőréről, de a védőknek sikerült felszabadítani. A 36. percben a csornai kaputól 22 méterre jutott szabadrúgáshoz a Dorog, amit Tóth végzett el, a sorfal felett elcsavart labdája a felső lécről vágódott vissza a mezőnybe. A 40. percben jobb oldali csornai beadás után a lecsorgó labdát Véghelyi futtából 20 méterről tűzte kapura, Grósz azonban nagyot nyújtózva kitolta a bal sarokba tartó lövést. Az első játékrész ráadásában egalizált a vendég együttes: egy felívelést követően Vigh elé került a játékszer, aki állítgatás nélkül 20 méterről jobbal védhetetlenül bombázott a bal felső sarokba. 1-1.

A második félidő 9. percében Tóth ügyesen szöktette a mélységből érkező Vighet, aki szabadon vezethette a labdát Lőrére, elhúzta azt a csornai kapus mellett, ám kisodródott, így estében a felső lécet találta telibe. A játékrész derekán paprikássá vált a hangulat, miután Horváth A. és Vigh vívott fejpárbajt a felezővonalnál, a dorogi játékos a levegőben lekönyökölte a hazaiak középpályását, a játékvezető azonban továbbot intett. A 72. percben Horváth A. léc alá tartó távoli lövését ujjheggyel tolta a kapu fölé Grósz. Egy perc elteltével újfent sakk-mattra kijátszott támadás végén vezetéshez jutott a Csorna: Sarus tálalt Molnár G. elé, aki a kifutó kapussal szemben önzetlenül a bal oldalról érkező Dorogihoz továbbított, a csornai szélsőnek pedig nem volt nehéz dolga a kapuba passzolni. 2-1. Az utolsó 10 percben a vendég csapat mindent egy lapra feltéve támadott, ám a hazai védelem szilárdan hatástalanította a dorogiak próbálkozásait.

Összességében egy színvonalas, lüktető iramú mérkőzésen a Csorna szervezett játékával megérdemelten győzte le jó erőből álló ellenfelét. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy  a 90 perc során a vendég szurkolók megrongálták a csornai tribün kerítését, míg a lefújást követően a nézetletérésük a csornai szimpatizánsokkal tettlegességig is fajult.

jók: mindenki illetve senki

Varga Péter: Egy nagyon jó mérkőzésen egy Dorogival jobbak voltunk, és természetesen az egész csapat teljesítményével rászolgáltunk az itthon tartott 3 pontra.

Miskei Attila: Saját magunknak köszönhetjük a vereséget. Gratulálok a csornai csapatnak, akik sokat tettek győzelmükért.

 

07
okt.

Répcelak SE - Csornai SE 1-1 (1-0)

Répcelak 200 néző, vezette: Lakics Péter

Répcelak: Horváth - Orbán, Koncz, Balassa, Pados, Csordás (Varga), Nyírő, Ivancsics, Molnár (Balikó), Dancsecs, Tamási (Dulicz) Vezetőedző: Balassa Péter

Csorna: Lőre - Nagy Szabolcs, Jakab Á., Fehér K., Geri, Dorogi, Horváth A., Véghelyi, Molnár G., Kiss M. (Ködmön), Sarus (Maidics) Vezetőedző: Varga Péter

Gólszerzők: Dancsecs, ill Sarus

A Répcelak kezdte jobban a mérkőzést, a 13. percben Csordás ugratta ki Dancsecsot akinek a ziccerét Lőre bravúrral hárította. A 20. percben Sarus vezette a labdát középen majd 20 méterről lövésre szánta el magát, de középre tartó lövését kiütötte Horváth. A félidő derekán a hazaiak jobbról íveltek középre, a veszélyes beadást Jakab Á. vágta ki a gólvonalról Dancsecs elől. Az első játékrész végén megszerezte a vezetést a Répcelak. A félpályán szabálytalankodtak Horváth A.-val szemben ám a bíró továbbot intett és a védők mögé berúgott labdát Dancsecs Lőre érintésével a kapuba juttatta 1:0.

A második félidő rögtön Csornai helyzettel indult, Geri ugratta ki a bal szélen Molnár G.-t, aki egy vissza csel után a hosszú sarkot célozta meg, de a hazai kapus szépen hárított. A 67. percben jött az egyenlítés, Molnár G.-t buktatták a 16-oson belül és a jogosan megítélt büntetőt Sarus nagyon magabiztosan értékesítette 1:1. A 71. percben Geri adott be balról, amit a hosszún álló Dorogi okosan lekészített Nagy Sz.-nek, aki eltörte a labdát. A mérkőzés végén mindent meg tett a vendég együttes a győzelemért, de a legvégén Fehér mentésének és Lőre bravúrjának köszönhették az egy pontot.

Összességében a Csorna többet tett a győzelemért, a második félidőben kapujához szegezték a hazaiakat, akik nagyon jól zártak hátul és megakadályozták, hogy helyzetekig jussanak a vendégek.

jók: Dancsecs, Koncz, Csordás, ill. Horváth A., Molnár, Sarus

Balassa Péter: Az első félidőben mi, a másodikban a Csorna uralta a meccset, 1:0 után be kellett volna biztosítanunk a győzelmet, mivel ez nem sikerült a játék összképe alapján igazságos eredmény született.

Varga Péter: Végig irányítottuk a mérkőzést, egy figyelmetlenség miatt hátrányba kerültünk az első félidőben. Mezőnyfölényünk ellenére csak döntetlent értünk el egy nyerhető mérkőzésen.

Műfüves pálya foglalások

September 2019
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08


Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!