18
aug.

Csornai SE - Lombard Pápa 'B' 1-0 (0-0)

Csorna 300 néző, vezette: Lekics

Csorna: Lőre - Dorogi, Jakab Á., Fehér K., Csonka, Molnár G., Véghelyi (Kiss M.), Nagy Szilárd (Nagy Szabolcs), Horváth A., Sarus (Kiss A.), Gál B. vezetőedző: Varga Péter

Pápa: Somogyi - Németh M., Rodenbücher, Tóth, Enyingi, Molnár L., Horváth T., Horváth Cs. (Baldauf), Grőber, Nagy G. (Venczel), Páli (Ughy) vezetőedző: Nagy Mihály

gólszerző: Gál B. (57.)

kiállítva: Németh M. (55.)

Remekül kezdte a mérkőzést a Csorna, az első 20 percben szinte csak a pápai térfélen pattogott a labda, ám igazán komoly lehetőséget nem sikerült kialakítani. A 32. percben Nagy Szilárd játszotta be a labdát a büntetőterületen belülre, ahol Molnár G. ügyesen tálalt Gál elé, a csornai támadó már csak a kapussal állt szemben, ám lövésébe önfeláldozóan vetődött bele egy pápai védő. A 44. percben Dorogi ívelt középre a jobb szélről, a játékszer a hosszú oldalon Sarus elé került, aki félfordulatból ballal az égbe lőtt. Még az első félidőben kis híján előnybe került a vendég együttes: Németh adott középre jobbról, Nagy G. ügyesen mellre vette a labdát, majd 10 méterről a bal sarkot vette célba, Lőre ujjheggyel beleért a labdába, mely a kapufáról vágódott vissza a csornai kapus kezébe.

A második félidőt is aktívan kezdte a Csorna. Az 55. percben Sarus lerántásáért Németh M. megkapta második sárga lapját, így 10 főre olvadt a vendég gárda. Ennek ellenére 1 perc elteltével a Pápa került ziccerbe, amikor Horváth Cs. és Páli játszott össze, előbbi szabadon törhetett kapura, megpróbálta elhúzni a labdát Lőre mellett, ám a csornai hálóőr gyors vetődéssel lelopta a játékszert a támadó lábáról. Az ellentámadásból vezetéshez jutott a Csorna: Sarus továbbított Gálhoz a bal összekötő helyére, a csornai csatár egy csel után az ötös sarkáról jobbal a bal sarokba lőtt. 1-0. A félidő derekán Gál nagy bedobását Nagy Szabolcs továbbcsúsztatta, Dorogi pedig 4 méterről óriási helyzetben a kapus kezébe belsőzött. A 76. percben Jakab szánta el magát lövésre jó 30 méterről, a jobb sarokba tartó labdát a kapus vetődve ütötte szögletre. Pár perc elteltével formás csornai támadás futott végig a bal oldalon, ahonnan Gál centerezett középre, az érkező Dorogi lövésébe azonban belevetődtek a védők.

A teljes 90 perc során nagy mezőnyfölényben, jól futballozó Csorna megérdemelten győzte le kontrákra berendezkedő, szinte csak a védekezéssel törődő ellenfelét, akik kapus és személyzet nélkül érkeztek a mérkőzésre.

jók: Lőre, Csonka, Jakab Á., Sarus, Gál B. illetve mindenki

Varga Péter: Fontos volt, hogy az ünnepen itthon tartsuk a 3 pontot. Tettünk is érte, habár a játékunkon még van javítani való.

Nagy Mihály: A minimum az, hogy a döntetlen benne volt a mérkőzésben, dacára annak, hogy 35 percet emberhátrányba játszottunk. Ha nincs a kiállítás, akkor a meccset meg kellett volna nyernünk.

 

11
aug.

Továbbjutás a Magyar Kupában

A Magyar Kupa 2012/13-as szezonjának 1. fordulójában a Csornai SE együttese hazai környezetben 3-1 arányban legyőzte a Répcelak gárdáját.

Csornai gólszerzők: Molnár Gábor, Horváth Attila, Gál Bence.

30
júl.

Magyar Kupa mérkőzés

A Magyar Kupa 2012/13-as szezonjának első fordulójában a Megyei Magyar Kupa győztes Csornai SE csapata hazai környezetben fogadja, a szintúgy az NB III Bakony-csoportjában szereplő Répcelak együttesét. A mérkőzést 2012. augusztus 11-én (szombaton) rendezik 17:00 órás kezdettel.

29
júl.

Gyirmóti győzelem a minitornán

Az NB II nyugati csoportjának zászlós hajója a Gyirmót FC Győr együttese nyerte a Csornai SE szervezte minitornát, megelőzve a Budapest Honvéd második csapatát és a házigazda gárdát.

A csapatok 45 perces mérkőzéseket játszottak egymással. A nyitányon a csornai együttes hiába vezetett Maidics Balázs góljával fővárosi ellenfelével szemben, a Honvéd fordítani tudott és 2-1 arányban nyert. A folytatásban a két NB II gárda feszült egymásnak. A mérkőzést a Gyirmót nyerte 3-1-re. A program zárómérkőzésén a csornai csapat 3-1 arányú vereséget szenvedett a Gyirmóttól. A házigazda gólját Dorogi Attila szerezte.

A torna végeredménye:

1. Gyirmót FC Győr

2. Budapest Honvéd II

3. Csornai SE

Műfüves pálya foglalások

July 2019
S M T W T F S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!