13
szept.

Továbbjutás a Megyei Magyar Kupában

A Csornai SE csapata szerdán 3-0 arányú győzelmet aratott Bősárkányban a 2013/14-es Magyar Kupa kiírásának selejtezőjében. A csornai gólokat Nagy Szilárd, Maidics Balázs és Ködmön Szabolcs szerezték.

A csornai együttes azonban a 2012/13-as kupa kiírásban is érdekelt még, ahol 2012. szeptember 26-án (szerdán) 15:30 órától az NB1-ben szereplő Pécs gárdáját látja vendégül.

09
szept.

NTE 1866 MÁV - Csornai SE 1-0 (0-0)

Nagykanizsa 200 néző, vezette: Gaál

NTE: Freischmid - Kotnyek, Baranyai, Cserfő, Szép, Rieger (Petanovics), Bozsoki, Nagy T., Babati, Horváth G., László R. (László L.)  vezetőedző: Koller Zoltán

Csorna: Lőre - Nagy Szabolcs, Jakab Á., Fehér K. (Nagy Szilárd), Csonka, Dorogi, Horváth A., Véghelyi (Kiss M.), Molnár G., Sarus (Maidics), Gál B.  vezetőedző: Varga Péter

gólszerző: László R. (73.)

Katasztrófális talajú pályán rendezték a mérkőzést, melynek első komoly lehetősége a csornai együttes előtt adódott a 13. percben, ekkor Horváth A. egy tetszetős támadás után csupán centikkel tévesztette el a felső sarkot. A nagy fölényben játszó Csorna rengeteg szögletet végezhetett el, a labda szinte kizárólag a kanizsaiak térfelén pattogott, de a lelkesen védekező hazaiak állták a rohamokat. A 35. percben Csonka sokadik jó beadása után Dorogi nagy helyzetben lőtt fölé. Pár perccel később jegyezhettük fel az első komolyabb hazai próbálkozást, amikor Horváth G. nem sokkal lőtt mellé.

A 60. percben Horváth G. fejesét óriási bravúrral hárította Lőre. 10 perccel később Gált a 16-oson belül egyértelműen lerántották, a játékvezető sípja azonban néma maradt. Az eset komolyságát jól jelzi, hogy a hazai drukkerek szerint is büntetőnek kellett volna következnie. A 75. percben egy kapu előtti kavarodás után László R. góljával megszerezte a vezetést a Nagykanizsa. Ezután a csornai együttes mindent megtett az egyenlítés érdekében, az utolsó 5 percben 4 ziccere is volt, ám az egész mérkőzésen jól védő Freischmid eszén nem sikerült túl járni.

A csornai csapat számtalan lehetőséget alakított ki a 90 perc folyamán, de az utolsó passzokba vagy a befejezésekbe rendszerint hiba csúszott, amit a lelkesen futballozó Nagykanizsa a hajrában szerzett góllal büntetett és otthon tartotta a 3 pontot.

jók: Freischmid, Bozsoki, Nagy T., Horváth G. illetve Csonka, Véghelyi, Molnár G.

Koller Zoltán: Változatos, jó mérkőzésen a Csorna dominált az első játékrészben. A második félidőben feljavultunk és úgy érzem megérdemelten nyertünk.

Varga Péter: A futball törvénye, hogyha a csapatom egy szezonra való helyzetet hagy kihasználatlanul, akkor az ellenfél egy jól eltalált lövéssel eldönti a mérkőzést. Hozzáteszem nem érdemtelenül.

 

03
szept.

Átadják a műfüves pályát Csornán

A Csornai Sportegyesület szeretettel meghív minden érdeklődőt a nagyméretű műfüves pálya avató ünnepségére 2012. szeptember 9-én (vasárnap).

A program:

09:30  Utánpótlás labdarúgó torna 2000-2003 korosztályok részvételével.

11:30  Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő köszöntője.

11:40  Pozsgai Éva és Mészöly Kálmán köszöntője az MLSZ képviseletében.

11:50  Varga Balázs plébános pálya szentelése.

12:00  Ünnepélyes avatás szalag átvágással, a pálya átadása az MLSZ részéről Csorna Város Önkormányzatának, majd az Önkormányzat részéről a Csornai Sportegyesületnek.

 

 

Csornai SE - Komárom VSE 5-0 (0-0)

Csorna 200 néző, vezette: Vizi

Csorna: Lőre - Nagy Szabolcs, Jakab Á., Fehér K., Geri, Dorogi, Véghelyi (Kiss M.), Horváth A. (Nagy Szilárd), Molnár G., Sarus (Maidics), Gál B.  vezetőedző: Varga Péter

Komárom: Horváth D. - Dávid, Mezei, Tőcsér, Agg (Gécs), Vigh, Bán, Bakura, Szabó (Tóth), Marikovec, Gulyás  vezetőedző: Ján Machata

gólszerzők: Dorogi (48., 55., 88., 89.), Molnár G. (91.)

kiállítva: Bán (Komárom) 89. percben

Az első félidőben a bátran játszó komáromi csapaton nem igazán találta a fogást a csornai együttes. Mindkét fél előtt adódtak kisebb-nagyobb lehetőségek, gól azonban nem született. A 18. percben Bakura szép cselsorozata után Geri becsúszva még szerelni tudott, ám a labda így az üresen álló Gulyás elé került, akinek lapos lövését bravúrral védte lábbal Lőre. Fél óra elteltével Sarus szögletét a berobbanó Fehér nagy helyzetben 4 méterről csúnyán a kapu fölé fejelte.

A második játékrészre egy teljesen más Csorna jött ki, ami 3 perc elteltével gólban is realizálódott. Dorogi játszott össze Gállal, majd előbbi ügyesen maga elé tette a labdát és 10 méterről ballal a bal sarokba lőtte azt. 1-0. Az 55. percben Horváth A.-t buktatták a komáromi térfél közepén, a csornai középpályás szemfülesen, gyorsan elvégezve a szabadrúgást Dorogi elé tálalt, aki betört a büntetőterületen belülre és éles szögből a jobb sarokba vágta a játékszert. 2-0. A 71. percben Véghelyi szöktette a jobb oldalon felfutó Dorogit, akinek élesen középre lőtt labdájáról centikkel maradt le Maidics. Az utolsó 5 percben valóságos gólfesztivált rendezett a Csorna. Előbb a 88. percben Gál lapos centerezése után a védőkről lecsorgó labdát Dorogi a bal felső sarokba pörgette (3-0), majd Gál nagy bedobása után Maidics törhetett kapura, ám a 16-oson belülre érve Bán buktatta. A komáromi védő a kiállítás sorsára jutott, a büntetőt pedig Dorogi a kapus kezét érintve a bal felső sarokba rúgta. Mesternégyes! 4-0. Maradt még egy gól a hosszabbításra is, ekkor Gál ugratta ki Molnár G.-t, aki kissé balról a kapus mellett a bal alsó sarokba gurított. 5-0.

Összességében kiegyensúlyozott első félidőt követően, a második 45 percben mutatott gólra törő játékával a Csorna magabiztosan győzelmet aratott.

jók: Dorogi, Jakab, Geri, Véghelyi, Gál illetve Bán

Varga Péter: Jól futballoztunk a második félidőben és a gólzáporos győzelmünket remélhetőleg súlyos balesetet szenvedő játékosaink is örömmel veszik.

Ján Machata: Jó első játékrész után elszórakoztuk a második elejét, s az első félidőben kihagyott helyzetek után a hazaiak kihozták a minimumból a maximumot.

Műfüves pálya foglalások

August 2019
S M T W T F S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08


Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!