15
ápr.

Utánpótlás eredmények

Az NB II Észak-nyugati csoportjának 22. fordulójában ifi csapatunk László Norbert, Kiss Attila 2 és Németh Ákos góljaival 4-0 arányban győztek az SC Sopron "B" csapata vendégeként.

Serdülő gárdánk viszont 1-0 arányú vereséget szenvedett.

11
ápr.

Magyar Kupa: Lipót SE Pékség - Csornai SE 1-3 (0-0)

A Magyar Kupa 6. megyei fordulójában a Csornai SE 3-1 arányú győzelmet aratott a megyei I. osztály élmezőnyéhez tartozó Lipót vendégeként, amellyel az országos táblára jutott. A mérkőzés első félideje kevés eseménnyel telt, majd a második játékrész elején Kiss M. fejes góljára 1 perc alatt egy kapu előtti kavarodást kihasználva reagált a Lipót. Az 55. percben Molnár G. kényszerítőzött Gállal, a visszakapott labdát a csornai szélső az elfekvő kapus mellett helyezte a kapuba. A 78. percben Horváth A. remek indítása után Dorogi 16 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, ezzel bebiztosítva a vendégek győzelmét.

A Csornai SE összeállítása: Tüske - Simita, Fehér K., Nagy Szabolcs, Csonka (László N. 61.), Dorogi, Horváth A., Kiss M. (Szigeti 52.), Molnár G., Kiss A. (Nyerges 55.), Gál B. (Maidics 80.)

A mai napon a Csorna mellett az országos táblára jutott még a Győrszemere (megyei I.), a Gönyü (megyei II.) és a Babót gárdája (megyei III.). Ez a 4 csapat a Megyei Kupáért továbbjátszik. Az elődöntőket 2012. április 25-én rendezik.

09
ápr.

Répcelaki SE - Csornai SE 1-2 (0-1)

Répcelak 150 néző, vezette: Schnellbach

Répcelak: Tóth J. - Takács, Balassa, Koncz, Pados, Varga, Balikó (Tóth A.), Vágvölgyi, Csordás, Tóth P., Szántó (Németh)  vezetőedző: Varga József

Csorna: Lőre - Simita, Jakab, Nagy Szabolcs, Csonka, Dorogi, Szigeti, Horváth A. (Fenyő), Molnár G., Nyerges (Kiss A.), Gál B. (Kiss M.)  vezetőedző: Varga Péter

gólszerzők: Vágvölgyi (92.) illetve Gál B. (19.), Dorogi (89.)

Már-már szokásosan orkán erejű szél kíséretében rendezték a mérkőzést, amelyet jobban kezdett a hazai együttes, ám a 19. percben a meccs első helyzetéből a Csorna szerzett vezetést: egy szélről középre ívelt szabadrúgás után a lepattanó labdát Gál 8 méterről, kissé jobbról remek mozdulattal, félfordulatból a hosszú sarokba húzta. 0-1. A 33. percben saját térfelének közepén labdát vesztett a Csorna, Csordás játszott Vágvölgyi elé, aki az 5-ös sarkáról a szöget jól záró Lőrét találta el.

A második játékrész elején Csordás szélről középre tekert szabadrúgása a szél komoly közre működésével mindenkit meglepve a kapufán csattant. A 65. percben Simita becsúszva szabályosan szerelte a büntetőterületen belül Tóth P.-t, de a játékvezető egyértelműen tévesen a tizenegyest ítélt. Csordás állt a labda mögé, jobb alsó sarokra tartó lövését azonban Lőre bravúrral  hárította, a kipattanó pedig egy védő testéről vágódott oldalra. A 74. percben Horváth A. szöktette Nyergest, aki kicsit hosszan vette át a játékszert, amit így Tóth J. bátor kivetődéssel megszerzett a csornai támadó elől. Az utolsó negyedórában komoly mezőnyfölénye került a Répcelak, ám a felívelt illetve oldalról középre adott labdákat magabiztosan hatástalanította a vendég védelem. A 84. percben Gál kisodródott helyzetből kapu előtt keresztbe lőtt labdájáról a hosszú saroknál helyezkedő Kiss A. csupán centikkel maradt le, majd a rendes játékidő vége előtt nem sokkal Dorogi a saját térfelének közepéről indította Gált, aki remekül megtartotta a játékszert, majd a kb. 70 métert felsprintelő Dorogi elé tálalt, a csornai szélső pedig a kivetődő kapus felett ügyesen a kapuba löbbölt. 0-2. A 92. percben Vágvölgyi kihasználva a csornai védelem bizonytalanságát egy cselt követően közelről a rövid felső sarokba bombázott. 1-2.

A várakozásoknak megfelelően parázs mérkőzést láthatott a publikum, amelyen a múlt héthez képest mérsékeltebb teljesítményt nyújtó, ám helyzeteivel jól sáfárkodó Csorna értékes 3 pontot szerzett a tavasszal eddig veretlen Répcelak otthonában.

jók: Koncz, Balassa, Pados, Varga illetve Gál, Lőre, Nagy Szabolcs, Jakab, Szigeti, Dorogi

Varga József: Nem arról vagyok híres, hogy ok nélkül dicsérem a csapatomat, de most le a kalappal a fiúk előtt. Sajnos néha igazságtalan játék a foci.

Varga Péter: Szél. Hó. Pankráció. A végén 3 pont haza. Buble kollegámnak további sok sikert.

09
ápr.

Utánpótlás eredmények

Az NB II Észak-nyugati csoportjában szereplő utánpótlás labdarúgó csapataink a 21. fordulóban a Lombard Pápa csapatát látták vendégül.

Ifjúsági együttesünk 2-0-ás győzelmével megszilárdította tabellán elfoglalt 9. helyezését. Gólszerzők: Maidics Balázs és öngól.

Serdülő csapatunk 3-1-es vezetésről végül 5-3 arányú vereséget szenvedett az éllovas pápai csapattól. Gólszerzők: Eőry Alex 2, Bősze Péter 1.

Műfüves pálya foglalások

December 2018
S M T W T F S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!