05
máj.

Csornai SE - Várpalotai BSK 4-0 (2-0)

Csorna 200 néző, vezette: Papp Á.

Csorna: Lőre - Dorogi, Jakab Á., Fehér K., Csonka, Kiss M. (Fenyő), Véghelyi, Szigeti (Németh Á.), Molnár G., Nyerges, Gál B. (Maidics)  vezetőedző: Varga Péter

Várpalota: Radnai - Gécs, Kellner, Gábris, Kaufmann, Tiber (Mária), Pavelka (Gergő), Bogdán, Híró, Erős, Ludányi  vezetőedző: Balogh Zoltán

gólszerzők: Fehér K. (19., 83.), Gál B. (36., 66.)

Rögtön a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést a hazai együttes, kapuja elé szorította ellenfelét, s végül fölényük a 19. percben góllá érett: Dorogi sarokrúgását Fehér K. 10 méterről védhetetlenül bólintotta a jobb alsó sarokba. 1-0. Két perc elteltével megduplázhatta volna előnyét a Csorna, ekkor Véghelyi remek keresztlabdáját követően Gál B. a labdaátvétellel becsapta védőjét, ám 15 méterről ballal centikkel a kapu fölé lőtt. Ami késik nem múlik, ugyanis a 36. percben Szigeti játszott Gálhoz, aki egy cselt követően szinte ugyanonnan ballal ezúttal a jobb felső sarokba bombázott. 2-0. A 41. percben egy szélről belőtt szabadrúgást Molnár G. közelről a kapusba fejelt, a kipattanónál a csornai játékos ismételhetett, ám egy védőnek sikerült a gólvonalról felszabadítania. Még az első játékrészben Molnár G. baloldali beadását Gál készítette le Nyerges elé, akinek életerős lövését Radnai bravúrral tolta a felső lécre.

A második félidő ott kezdődött, ahol az első abbamaradt. Dorogi húzott le a jobb szélen, lapos visszagurítását Nyerges vágta kapura, a gólba tartó labdába önfeláldozóan vetődött bele egy várpalotai játékos. Az 52. percben feljegyezhettük a mérkőzés egyetlen vendég lehetőségét, ekkor a csornai védelem bizonytalanságát Tiber használhatta volna ki, de közeli lövése a becsúszó Fehér lábáról a kapu mellé pattant. Az 57. percben Szigeti szerzett labdát a várpalotai tizenhatos előterében, majd Gálhoz továbbított, a csornai támadó egy csel után kiszorított szögből Radnait találta telibe. A 66. percben remek hazai akció zárult góllal: Molnár G. kényszerítőzött Nyergessel a felezővonalnál, majd előbbi a védők mögé bemozgó Gált hozta helyzetbe, aki a kifutó kapus mellett okosan a hosszú sarokba passzolt. 3-0. A 77. percben Nyerges átadása után Maidics került helyzetbe, ám kissé balról a kapu előtt keresztbe lőtt. A 84. percben Dorogi szélről beívelt szabadrúgását a hosszú oldalon érkező Fehér közelről fejelte a hálóba. 4-0. Nem sokkal később Molnár G. centerezése Maidicsot találta meg, akinek lapos lövését Radnai lábbal hárította. A hosszabbításra maradt még egy csornai lehetőség, Maidics mintaszerűen ugratta ki Nyergest, a csornai csatár egyedül vezethette a játékszert a kapusra, de Radnai újfent lábbal védeni tudott.

A 90 perc során végig nagy fölényben játszó Csorna 4 gól mellett rengeteg helyzetet elpuskázva megérdemelten tartotta otthon a 3 pontot. A mérkőzésen Németh Ákos személyében újoncot is avatott a csornai együttes.

jók: Fehér K., Véghelyi, Molnár G., Gál B. illetve senki

Varga Péter: A kötelező győzelem mindig nehéz, ennek ellenére a mai napon könnyed győzelmet arattunk, bár csapatom támadójátékában így is sok volt a hiba.

Balogh Zoltán: Megérdemelt csornai győzelem, sajnos a mai nap ennél többet nem tudtunk tenni, két újoncot avattunk, a játékunk szétesett, az ellenfél pedig erősebb játékerőt képvisel, amit ki is használt.

05
máj.

III. Majális Kupa

Harmadik alkalommal rendezték meg 2012. május 1.-én két korcsoport számára a Majális Kupa névre hallgató kézilabda tornát a Csukás Zoltán Szakközépiskola tornatermében.

Az U12-es korcsoportban a Bágyogszovát 2 végzett az első helyen, megelőzve a Csorna 2 és a Szany együttesét. A legjobb kapus Makray Tekla (Csorna), a legjobb játékos Mészáros Eszter (Szany), míg a gólkirály Vitéz Diána (Bágyogszovát 2) lett.

Az U14-es korosztályban a Csorna 1 diadalmaskodott, mögöttük a Kapuvár és a Bágyogszovát 1 csapata végzett. Itt a legjobb kapus Tüske Anna (Bágyogszovát 1) , a legjobb játékos Szakács Andrea (Kapuvár), a gólkirály Szeder Brigitta (Csorna 1) lett.

Gratulálunk!

03
máj.

Szoros vereség

A női kézilabda Megyei I. osztályának 21. fordulójában a Csorna II csapata szoros 28-26 arányú vereséget szenvedett a Győrújbarát vendégeként.

03
máj.

Utánpótlás eredmények

NB II Észak-nyugati csoportjának 25. fordulójában csapataink egyaránt vereséget szenvedtek a Gyírmót "A" gárdájától.

Az ifik 5-1 arányban, a gólt Németh Ákos szerezte, mígy serdülő együttesünk súlyos 13-1 arány vereséget könyvelhetett el. Gólszerző: Kenesei Gábor.

Műfüves pálya foglalások

March 2019
S M T W T F S
24 25 26 27 28 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!