31
márc.

Kézilabda eredmények

A női kézilabda Megyei I. osztályának 18. fordulójában a Csorna I. csapata 32-24 arányú vereséget szenvedett a tabella második helyén álló Szany együttesétől.

Góllövők: Bárkovics Renáta 7, Tóth Gabriella 4, Őri Szandra 3, Pálla-Kocsis Adrienn 3, Füstöss Júlia 3, Földesi Krisztina 2, Galumba Lívia 1, Szalai Beatrix 1.

 

A Csorna II együttese Fertőszentmiklóstól szenvedett 22-20 arányú vereséget.

Góllövők: Nemes Judit 13, Tóth Valentina 3, Borbély Alexandra 1, Németh Dorottya 1, Horváth Beatrix 1, Kovács Mónika 1.

31
márc.

Csornai SE - MTE 1904 1-0 (0-0)

Csorna 250 néző, vezette: Sándor Z.

Csorna: Lőre - Simita, Jakab, Fehér K., Nagy Szabolcs, Dorogi, Horváth A. (Véghelyi), Szigeti, Csonka (László N.), Nyerges, Gál B. (Kiss A.)  vezetőedző: Varga Péter

MTE: Antal - Horváth Á., Mészáros, Farkas, Ladiszlaidesz, Németh, Schmatovich G., Darázs, Angyal, Horváth A. (Madarász), Herczeg (Újvári)  vezetőedző: Siska Attila

gólszerző: Dorogi (63.)

Kilenc percet kellett várni az első említésre való eseményre, ekkor Dorogi bal szélről élesen belőtt szabadrúgása a kapufáról vágódott mellé. A 21. percben Dorogi szögletét a rövidre berobbanó Szigeti bólintotta a kapuba, ám a játékvezető asszisztense jelzésére érvénytelenítette a találatot, ugyanis a labda már a levegőben elhagyta a játékteret. Egy perc elteltével Szigeti a 16-os sarkáról a rövid alsót vette célba, ám Antal vetődve szögletre ütötte a játékszert. 27. percben Gál B. nagy bedobását követően Dorogi elé került a labda, akinek éles szögből leadott lövését Antal lábbal védte. Tíz perccel a szünet előtt Gál jobb oldali beadása a hosszún érkező Csonkát találta meg, aki elpasszolta a labdát a kapus mellett, ám a visszafutó Mészáros a kapufa segítségével megmentette csapatát a góltól. Ezt követően Dorogi két alkalommal is eredményes lehetett volna, de előbb Gál remek indítását követően közelről Antal lábát találta telibe, majd nem sokkal később Szigeti hozta ziccerbe a csornai szélsőt, ám erőtlen emelését Antal könnyedén hárította.

A második játékrész elején újabb óriási csornai lehetőség maradt kihasználatlanul: Dorogi jobb oldali centerezését Csonka senkitől sem zavartatva 10 méterről a kapu fölé vágta. Az 50. percben Dorogi jobb oldali szabadrúgását Szigeti centikkel fejelte a bal felső sarok mellé, pedig itt már Antal is csak szemmel verte a labdát. A 63. percben sakk-mattra kijátszott csornai akció végén megszületett a mérkőzést eldöntő gól: László-Horváth A.-Gál-Horváth A.-Nyerges volt a labda útja, utóbbi a kapussal szemben önzetlenül Dorogi elé tálalt, akinek már csak az üres kapuba kellett helyeznie. 1-0. A félidő derekán ismét Dorogi pontrúgás, ismét Szigeti fejes, ismét kapufa, majd Horváth A. 25 méteres jobb alsó sarokba tartó bombáját Antal ujjheggyel tolta szögletre. A 79. percben jegyezhettük fel az egyetlen óvári helyzetet, amikor Madarász továbbított Németh elé, aki azonban a kapujából jó ütemben kimozduló Lőrébe lőtt. A lefújás előtt még Véghelyi 20 méterről ballal tekert a hosszú felső sarok felé, ám Antal látványos vetődéssel újfent hárítani tudott.

A csornai csapat jó futballt bemutatva, helyzetek tömkelegét elpuskázva megérdemelten nyerte meg a megyei rangadót. A mérkőzés eredménye igencsak hízelgő a vendégek számára.

jók: Horváth A., Dorogi, Nyerges, László N., Gál B. illetve Antal, Horváth Á., Mészáros

Varga Péter: Csapatom játéka ma nagyon rendben volt, de a nézők mellett én is végig idegeskedhettem a mérkőzést, mert a mai meccsben sokkal több gól volt. További sok sikert kívánok a szimpatikus MTE-nek!

Siska Attila: Igyekeztünk tisztességesen helytállni, de el kell ismernem ennyivel feltétlenül jobb volt a házigazda.

31
márc.

Döntetlenek

Labdarúgó utánpótlás csapataink a hétvége folyamán Ajkát látták vendégül, s mind az U19-es és U17-es mérkőzése döntetlennel zárult.

Az ifik a szünetben 0-2-re álltak, ám nagyszerű második félidővel 2-2-re mentették a mérkőzést. Mindkét gólt soós Márk szerezte.

Serdülő gárdánk sokáig vezetve 1-1-re végzett. Gólszerző: Eőry Alex.

28
márc.

Magyar Kupa: Répcementi SE - Csornai SE 1-3

A Magyar Kupa 5. fordulójában a Csornai SE a megyei II. osztály soproni csoportjának élmezőnyébe tartozó Répcementi SE-hez látogatott, s 3-1 arányú győzelmével továbbjutott.

Jobban kezdte a mérkőzést a hazai csapat, helyzetei is adódtak, ám a 27. percben mégis a Csorna szerzett gólt, egy szöglet után Fenyő bombázott a kapuba. Nem sokkal a szünet előtt Simita centerezését Dorogi 10 méterről a jobb alsó sarokba lőtte. Még az első félidőben egy pontrúgást után szépített a Répcementi, s a második játékrész elején a lehetőségei is megvoltak az egyenlítésre, ám 60. percben ismét a Simita-Dorogi kombináció volt eredményes, utóbbi 12 méterről ballal kilőtte a hosszú sarkot. Ezt követően a Csorna fölényesebbé is tehette volna győzelmét, ám helyzeteit nem tudta gólra váltani.

Összességében a Csorna, ha picit döcögve is, de érvényesítette a papírformát.

Csornai SE összeállítása: Tüske - Simita, Fenyő, Nagy Szabolcs (Fehér K.), Csonka, Dorogi, Kiss M. (Véghelyi), Szigeti, Molnár G. (László N.), Nyerges, Maidics (Kiss A.)  vezetőedző: Varga Péter

Műfüves pálya foglalások

January 2019
S M T W T F S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!