15
szept.

Csornai SE - Sárvár FC 2-2 (2-2)

Csorna 250 néző, vezette: Varga P.

Csorna: Lőre - Nagy Szabolcs, Jakab Á, Fehér K., Csonka, Dorogi, Horváth Attila, Véghely (Maidics), Geri (Kiss M.), Molnár G., Gál B. (Ködmön)  vezetőedző: Varga Péter

Sárvár: Szakos - Fülöp, Varga, Sipos (Tóbiás), Toldi, Nagy D., Horváth András, Csákvár (Rilind), Kocsis, Fehér (Sinka), Szalai  vezetőedző: Németh József

gólszerzők: Dorogi (8.), Nagy Szabolcs (25.) illetve Csákvári (11.), Sipos (23.)

Eseménydúsan kezdődött a mérkőzés és már a 8. percben vezetést szerzett a Csorna: Horváth A. szerzett labdát a felezővonalnál, Gálhoz továbbított, aki kitűnő labdával hozta helyzetbe Dorogit, a csornai szélső pedig a kapus mellett a hálóba helyezett. 1-0. Nem sokat kellett várni az egyenlítésre, a 11. percben Csákvári kapott labdát a jobb szélen és a 16-oson belülre érve kilőtte a hosszú sarkot. 1-1. Pár perccel később sárvári szögletet követően Szalai fejelt mellé, majd a 23. percben egy jobb oldali beadást Sipos 7 méterről a bal felső sarokba bólintott. 1-2. A vendég gárda sem örülhetett sokáig a vezetésnek, ugyanis 2 perccel később egy bal oldalról elvégzett szögletrúgást Nagy Szabolcs fejelt a sárvári kapuba. 2-2. A 28. percben Horváth A. bal felső sarokba tartó lövését bravúrral hárította Szakos. 5 perccel később ismét Horváth A. próbálkozott, de az eredmény is hasonló, mint korábban: Szakos hárított.

A 63. percben Horváth A. tálalt Dorogi elé, akinek 15 méteres lövését védte Szakos. A félidő derekán Dorogi jobb szélről középre lőtt labdáját Molnár G. okosan átlépte, így Gál óriási helyzetbe került, ám 5 méterről az üresen tátongó kapu fölé helyezett. A 72. percben gyors sárvári támadás végén Szalai 14 méteres lapos lövését Lőre lábbal hárította. A 77. percre maradt még egy csornai lehetőség, ekkor Gál beadását Dorogi a kapu mellé lőtte.

A második játékrészben a Csorna több ziccert is elpuskázott, ezért a mérkőzésen igazságos eredmény született.

jók: Véghelyi, Csonka, Dorogi illetve Szakos, Horváth András, Toldi, Szalai, Fülöp

Varga Péter: Közel másfél év után játszottunk ismét döntetlent egy olyan mérkőzésen, melyen több meccslabdánk is volt, így jó iramú 90 perc után a Sárvár megérdemelte az egy pontot.

Németh József: Mindkét együttes támadó futballt játszott. 25 perc után már kialakult a végeredmény, de a nézők élvezetes meccset láthattak, melyen a mérkőzést eldönthető helyzeteket a Csorna hagyta ki, így örülök a döntetlennek.

13
szept.

Továbbjutás a Megyei Magyar Kupában

A Csornai SE csapata szerdán 3-0 arányú győzelmet aratott Bősárkányban a 2013/14-es Magyar Kupa kiírásának selejtezőjében. A csornai gólokat Nagy Szilárd, Maidics Balázs és Ködmön Szabolcs szerezték.

A csornai együttes azonban a 2012/13-as kupa kiírásban is érdekelt még, ahol 2012. szeptember 26-án (szerdán) 15:30 órától az NB1-ben szereplő Pécs gárdáját látja vendégül.

09
szept.

NTE 1866 MÁV - Csornai SE 1-0 (0-0)

Nagykanizsa 200 néző, vezette: Gaál

NTE: Freischmid - Kotnyek, Baranyai, Cserfő, Szép, Rieger (Petanovics), Bozsoki, Nagy T., Babati, Horváth G., László R. (László L.)  vezetőedző: Koller Zoltán

Csorna: Lőre - Nagy Szabolcs, Jakab Á., Fehér K. (Nagy Szilárd), Csonka, Dorogi, Horváth A., Véghelyi (Kiss M.), Molnár G., Sarus (Maidics), Gál B.  vezetőedző: Varga Péter

gólszerző: László R. (73.)

Katasztrófális talajú pályán rendezték a mérkőzést, melynek első komoly lehetősége a csornai együttes előtt adódott a 13. percben, ekkor Horváth A. egy tetszetős támadás után csupán centikkel tévesztette el a felső sarkot. A nagy fölényben játszó Csorna rengeteg szögletet végezhetett el, a labda szinte kizárólag a kanizsaiak térfelén pattogott, de a lelkesen védekező hazaiak állták a rohamokat. A 35. percben Csonka sokadik jó beadása után Dorogi nagy helyzetben lőtt fölé. Pár perccel később jegyezhettük fel az első komolyabb hazai próbálkozást, amikor Horváth G. nem sokkal lőtt mellé.

A 60. percben Horváth G. fejesét óriási bravúrral hárította Lőre. 10 perccel később Gált a 16-oson belül egyértelműen lerántották, a játékvezető sípja azonban néma maradt. Az eset komolyságát jól jelzi, hogy a hazai drukkerek szerint is büntetőnek kellett volna következnie. A 75. percben egy kapu előtti kavarodás után László R. góljával megszerezte a vezetést a Nagykanizsa. Ezután a csornai együttes mindent megtett az egyenlítés érdekében, az utolsó 5 percben 4 ziccere is volt, ám az egész mérkőzésen jól védő Freischmid eszén nem sikerült túl járni.

A csornai csapat számtalan lehetőséget alakított ki a 90 perc folyamán, de az utolsó passzokba vagy a befejezésekbe rendszerint hiba csúszott, amit a lelkesen futballozó Nagykanizsa a hajrában szerzett góllal büntetett és otthon tartotta a 3 pontot.

jók: Freischmid, Bozsoki, Nagy T., Horváth G. illetve Csonka, Véghelyi, Molnár G.

Koller Zoltán: Változatos, jó mérkőzésen a Csorna dominált az első játékrészben. A második félidőben feljavultunk és úgy érzem megérdemelten nyertünk.

Varga Péter: A futball törvénye, hogyha a csapatom egy szezonra való helyzetet hagy kihasználatlanul, akkor az ellenfél egy jól eltalált lövéssel eldönti a mérkőzést. Hozzáteszem nem érdemtelenül.

 

03
szept.

Átadják a műfüves pályát Csornán

A Csornai Sportegyesület szeretettel meghív minden érdeklődőt a nagyméretű műfüves pálya avató ünnepségére 2012. szeptember 9-én (vasárnap).

A program:

09:30  Utánpótlás labdarúgó torna 2000-2003 korosztályok részvételével.

11:30  Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő köszöntője.

11:40  Pozsgai Éva és Mészöly Kálmán köszöntője az MLSZ képviseletében.

11:50  Varga Balázs plébános pálya szentelése.

12:00  Ünnepélyes avatás szalag átvágással, a pálya átadása az MLSZ részéről Csorna Város Önkormányzatának, majd az Önkormányzat részéről a Csornai Sportegyesületnek.

 

 

Műfüves pálya foglalások

September 2019
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08


Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!