14
máj.

Utánpótlás eredmények

Az NB II Észak-nyugati csoportjában szereplő korosztályos labdarúgó csapataink ezen a hétvégén Mosonmagyaróváron vendégeskedtek.

Az ifik 4-2 arányú győzelmet könyvelhettek el. Gólszerzők: Soós Márk 2, Visy Bálint 2.

Serdülő együttesünk 6-1-es vereséget szenvedett. Gólszerző: Eőry Alex.

13
máj.

Aqvital-Publo Csákvár TK - Csornai SE 2-1 (2-0)

Csákvár 350 néző, vezette: Lakics

Csákvár: Hegedűs - Bencze, Molnár V., Földes, Földes (Járóka), Molnár Cs., Béres, Sötét, Burányi (Gulyás), Ambrus, Ribi (Silva), Rigó  vezetőedző: Nyigri Richárd

Csorna: Tüske - Simita, Jakab Á., Fehér K., Csonka, Dorogi, Horváth A. (Kiss M.), Szigeti, Molnár G., Nyerges (Kiss M.), Gál B.  vezetőedző: Varga Péter

gólszerzők: Bencze (14.), Molnár V. (31.) illetve Nyerges (71.)

Az orkán erejű szél az első félidőben a hazai csapatot segítette, ennek ellenére az első lehetőség a Csorna előtt adódott a 2. percben, Molnár G. játszotta meg Dorogit, aki éles szögből a kapu előtt keresztbe lőtte a labdát. A 14. percben egy csákvári szabadrúgást Tüske kiejtett, majd a gólvonalról még menteni tudott, ám a kipattanót Bencze közelről kézzel a kapuba sodorta. 1-0. A 20. percben Molnár V. 30 méteres bombáját Tüske a léc alól tolta a kapu fölé. A 31. percben a csornai kaputól kissé jobbra 24 méterről szabadrúgáshoz jutott a Csákvár, Molnár V. állt a labda mögé és a sorfal felett a bal sarokba tekert. 2-0.

A második félidőben változott a játék képe a csornai együttes kapuja elé szögezte a Csákvárt, aminek rögtön a 47. percben meglehetett volna az eredménye, amikor egy kapu előtti kavarodást követően Horváth A. lapos lövése egy fekvő védő kezéről pattant a kapu mellé, a játékvezető azonban nem ítélt büntetőt. A 60. percben Szigeti próbálkozott jó 35 méterről, életerős lövése éppen középre tartott, így a kapus hárítani tudott. A 71. percben remek akció végén szépíteni tudott a Csorna: Véghelyi - Simita - Dorogi - Simita volt a labda útja a jobb szélen, utóbbi lapos centerezését Gál B. ügyesen átlépte, így az érkező Nyerges 10 méterről a bal sarokba helyezett. 2-1. A 82. percben bal oldali beadás után Szigetit lerántották a büntetőterületen belül, ám a játékvezető sípja ismét néma maradt. A 85. percben Szigeti 25 méteres szabadrúgása a jobb kapufáról vágódott vissza a mezőnybe, majd 1 perccel később újabb csornai helyzet maradt kihasználatlanul, Simita jobb oldali beadásába Dorogi piszkált bele, így a hosszún érkező Gál becsúszva már nem tudta a kapuba irányítani a játékszert.

Összességében remek iramú mérkőzésen a csornai csapat minimum az egyik pontra rászolgált volna, ám a kevés lehetőségét jól kihasználó bajnokesélyes hazaiak, a játékvezető hathatós közreműködésével otthon tartották a 3 pontot.

jók: Rigó, Ambrus, Sötét, Bencze illetve mindenki

Nyigri Richárd: Sok sebből vérzünk, ezen a mérkőzésen minimális győzelem volt a célunk, s ezt küzdőszellemünknek és a végén kis szerencsénknek köszönhetjük.

Varga Péter: Gratulálok mindkét csapatnak, a hazaiaknak azért mert helyzet nélkül tudtak meccset nyerni, csapatomnak pedig azért, mert kiváló játékot produkált.

05
máj.

Csornai SE - Várpalotai BSK 4-0 (2-0)

Csorna 200 néző, vezette: Papp Á.

Csorna: Lőre - Dorogi, Jakab Á., Fehér K., Csonka, Kiss M. (Fenyő), Véghelyi, Szigeti (Németh Á.), Molnár G., Nyerges, Gál B. (Maidics)  vezetőedző: Varga Péter

Várpalota: Radnai - Gécs, Kellner, Gábris, Kaufmann, Tiber (Mária), Pavelka (Gergő), Bogdán, Híró, Erős, Ludányi  vezetőedző: Balogh Zoltán

gólszerzők: Fehér K. (19., 83.), Gál B. (36., 66.)

Rögtön a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést a hazai együttes, kapuja elé szorította ellenfelét, s végül fölényük a 19. percben góllá érett: Dorogi sarokrúgását Fehér K. 10 méterről védhetetlenül bólintotta a jobb alsó sarokba. 1-0. Két perc elteltével megduplázhatta volna előnyét a Csorna, ekkor Véghelyi remek keresztlabdáját követően Gál B. a labdaátvétellel becsapta védőjét, ám 15 méterről ballal centikkel a kapu fölé lőtt. Ami késik nem múlik, ugyanis a 36. percben Szigeti játszott Gálhoz, aki egy cselt követően szinte ugyanonnan ballal ezúttal a jobb felső sarokba bombázott. 2-0. A 41. percben egy szélről belőtt szabadrúgást Molnár G. közelről a kapusba fejelt, a kipattanónál a csornai játékos ismételhetett, ám egy védőnek sikerült a gólvonalról felszabadítania. Még az első játékrészben Molnár G. baloldali beadását Gál készítette le Nyerges elé, akinek életerős lövését Radnai bravúrral tolta a felső lécre.

A második félidő ott kezdődött, ahol az első abbamaradt. Dorogi húzott le a jobb szélen, lapos visszagurítását Nyerges vágta kapura, a gólba tartó labdába önfeláldozóan vetődött bele egy várpalotai játékos. Az 52. percben feljegyezhettük a mérkőzés egyetlen vendég lehetőségét, ekkor a csornai védelem bizonytalanságát Tiber használhatta volna ki, de közeli lövése a becsúszó Fehér lábáról a kapu mellé pattant. Az 57. percben Szigeti szerzett labdát a várpalotai tizenhatos előterében, majd Gálhoz továbbított, a csornai támadó egy csel után kiszorított szögből Radnait találta telibe. A 66. percben remek hazai akció zárult góllal: Molnár G. kényszerítőzött Nyergessel a felezővonalnál, majd előbbi a védők mögé bemozgó Gált hozta helyzetbe, aki a kifutó kapus mellett okosan a hosszú sarokba passzolt. 3-0. A 77. percben Nyerges átadása után Maidics került helyzetbe, ám kissé balról a kapu előtt keresztbe lőtt. A 84. percben Dorogi szélről beívelt szabadrúgását a hosszú oldalon érkező Fehér közelről fejelte a hálóba. 4-0. Nem sokkal később Molnár G. centerezése Maidicsot találta meg, akinek lapos lövését Radnai lábbal hárította. A hosszabbításra maradt még egy csornai lehetőség, Maidics mintaszerűen ugratta ki Nyergest, a csornai csatár egyedül vezethette a játékszert a kapusra, de Radnai újfent lábbal védeni tudott.

A 90 perc során végig nagy fölényben játszó Csorna 4 gól mellett rengeteg helyzetet elpuskázva megérdemelten tartotta otthon a 3 pontot. A mérkőzésen Németh Ákos személyében újoncot is avatott a csornai együttes.

jók: Fehér K., Véghelyi, Molnár G., Gál B. illetve senki

Varga Péter: A kötelező győzelem mindig nehéz, ennek ellenére a mai napon könnyed győzelmet arattunk, bár csapatom támadójátékában így is sok volt a hiba.

Balogh Zoltán: Megérdemelt csornai győzelem, sajnos a mai nap ennél többet nem tudtunk tenni, két újoncot avattunk, a játékunk szétesett, az ellenfél pedig erősebb játékerőt képvisel, amit ki is használt.

05
máj.

III. Majális Kupa

Harmadik alkalommal rendezték meg 2012. május 1.-én két korcsoport számára a Majális Kupa névre hallgató kézilabda tornát a Csukás Zoltán Szakközépiskola tornatermében.

Az U12-es korcsoportban a Bágyogszovát 2 végzett az első helyen, megelőzve a Csorna 2 és a Szany együttesét. A legjobb kapus Makray Tekla (Csorna), a legjobb játékos Mészáros Eszter (Szany), míg a gólkirály Vitéz Diána (Bágyogszovát 2) lett.

Az U14-es korosztályban a Csorna 1 diadalmaskodott, mögöttük a Kapuvár és a Bágyogszovát 1 csapata végzett. Itt a legjobb kapus Tüske Anna (Bágyogszovát 1) , a legjobb játékos Szakács Andrea (Kapuvár), a gólkirály Szeder Brigitta (Csorna 1) lett.

Gratulálunk!

Műfüves pálya foglalások

April 2019
S M T W T F S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!