11
jún.

Bajnok a csornai öregfiúk csapata!

Az őszi szezon után még csak a 4. helyen tanyázott a Csornai SE öregfiúk csapata a Megyei Öregfiúk bajnokságban, ám 100%-os tavaszi szereplésüknek köszönhetően letaszították az élről a végig vezető Szárföld gárdáját. A csornai "legények" összesen 20 mérkőzésükön 16 győzelem mellett 1 döntetlent és mindössze 3 vereséget könyvelhettek el, így 49 szerzett ponttal nyerték meg a bajnokságot.

Gratulálunk!

10
jún.

ZTE FC II - Csornai SE 2-1 (1-1)

Zalaegerszeg 50 néző, vezette: Vass

ZTE: Vörös - Pál (Szabó), Mavolo, Kovács, Juhász, Csordás, Salamon, Németh, Jasarevic, Krajczár, Kiss B.  vezetőedző: Preisinger Sándor

Csorna: Lőre - Simita, Jakab, Fehér K., Nagy Szabolcs, Dorogi, Kiss M. (Nagy Szilárd), Horváth A., Molnár G., Nyerges (Fenyő), Gál B. (Kiss A.)  vezetőedző: Varga Péter

gólszerzők: Krajczár (16.), Jasarevic (60.) illetve Molnár G. (6.)

Remekül kezdődött a mérkőzés a csornai együttes számára: a 6. percben Horváth A. indította Molnár G.-t, a kifutó kapus elvétette a labdát, amely a  csornai szélső elé került, aki egy higgadt csellel még a menteni igyekvő védőt is leültette, majd az üres kapuba passzolt. 0-1. A 9. percben zalai szabadrúgást követően Mavolo senkitől sem zavartatva fejelhetett a hosszú oldalon, Lőre azonban lábbal nagyot védett. A 12. percben Kiss M. nagy bedobását Gál ügyes mozdulattal sarokkal továbbította középre, ahol Dorogi 7 méteres fejesét a kapus hárította. A 16. percben Krajczár nemes egyszerűséggel felborította a felszabadítani szándékozó Jakabot a csornai kapu előterében, mivel a játékvezető továbbot intett a zalai csatár már csak Lőrével állt szemben és 14 méterről a bal sarokba helyezett. 1-1. A 22. percben újabb játékvezetői tévedés sújtotta a Csornát, ekkor Kiss M. bedobása után a labdát fedező Gált valósággal a földbe gyalulta Kovács, ám a játékvezető sípja ismét néma maradt...

A 60. percben egy tetszetős támadás végén előnybe kerültek a hazaiak, Jasarevic kényszerítőzött Szabóval, majd 8 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. 2-1. Az utolsó 20 percben számos komoly helyzetet dolgozott és egyben hagyott is ki a csornai csapat. A 74. percben Nyerges fordult le védőjéről, középre lőtt labdáját a hosszú oldalon bevetődő Dorogi már nem tudta a kapu felé irányítani. Nem sokkal később Nagy Szilárd ívelt a védők mögé Dorogihoz, aki egy csel után Nyerges elé tálalt, a támadó pedig szemben a kapuval 13 méterről Vörös kezébe lőtt. A 78. percben a hazai védők által röviden kifejelt labdát Horváth A. 23 méterről mesterien tekerte a hosszú sarok felé, ám balszerencséjére a játékszer a kapufáról a mezőnybe vágódott vissza. A 81. percben Dorogi szögletét a rövid sarokra berobbanó Fehér centikkel fejelte a hosszú sarok mellé.

Összességében egy remek iramú mérkőzésen a Csorna a helyzetek alapján közelebb állt a győzelemhez, ám ezúttal hadilábon állt a szerencsével, így vereséggel távozott Zalaegerszegről.

jók: mindenki illetve Jakab, Fehér K., Molnár G.

Preisinger Sándor: Nagyon jó ellenfelet sikerült legyőzni fegyelmezett és agresszív játékkal, s végre sikerült értékesítenünk 1-2 helyzetünket is.

Varga Péter: Gratulálok a csapatom második félidei játékához. Olyan mérkőzésen tudtak fegyelmezettek maradni, amelyen mélységesen felháborított, hogy egy ligacsapatban "játszó" fiatalemberek több esetben leköpdösték játékosaimat.

10
jún.

Utánpótlás eredmények

Az NB II Észak-nyugati csoportjának 30., azaz utolsó fordulójában a Csornai SE korosztályos labdarúgó csapatai az SC Sopron "A" gárdáihoz látogattak.

Az ifjúsági együttes 2-1 arányú vereséget szenvedett ezüstérmes ellenfelétől, így a 7. helyen zárta a bajnokságot. Gólszerző: Gősi Tamás.

A serdülő csapat megsemmisítő 13-0 arányú vereséget szenvedett, s végül a 11. helyen zárt.

03
jún.

Csornai SE - Balatonfüredi FC 2-1 (1-0)

Csorna 250 néző, vezette: Molnár A.

Csorna: Lőre - Simita, Jakab, Fehér K., Csonka, Dorogi, Horváth A., Véghelyi (Kiss M.), Molnár G., Nyerges (Kiss A.), Gál B. (Nagy Szilárd)  vezetőedző: Varga Péter

Balatonfüred: Kiss G. - Krén, Karácsony (Kovácsfi), Banai, Lukácsa, Bognár, Babics, Boromisza, Babik, Tatai, Kiss M. (Murányi)  vezetőedző: Glázer Róbert

gólszerzők: Horváth A. (41.), Dorogi (47.) illetve Babics (90.)

Az első félidőben kiegyenlített mezőnyjáték folyt a pályán, a kapuk viszont nagyon ritkán forogtak veszélyben. A 41. percben némileg váratlanul, egy remek egyéni megmozdulás után mégis előnybe került a Csorna, ekkor a vendég védők által röviden kifejelt labdát Horváth A. mellre vette, majd egy pattanás után jobbal 22 méterről a kapu jobb sarkába zúdította. 1-0. Kettő perc elteltével újfent Horváth A. került főszerepbe, előbb Gált játszotta meg a jobb szélen, majd a támadást követve 18 méterről kecsegtető helyzetből lőhetett, ám csúnyán "eltörte" a labdát, amely a kapu mellé vánszorgott.

A második játékrész rögtön csornai góllal indult, Gál mesteri átadással hozta helyzetbe Dorogit, aki a kifutó kapust ügyesen átemelve duplázta meg a hazaiak előnyét. 2-0. Az 56. percben Dorogi szögletét a mezőny egyik legalacsonyabb játékosa Molnár G. fejelte kapura, ám Kiss G. bravúrral hárított. A 62. percben egy meglehetősen véleményes büntetőhöz jutott a Balatonfüred: Tatai esett jelentős mértékűt Jakab szorításában, a játékvezető pedig a büntetőpontra mutatott, holott úgy tűnt a csornai védő először a labdát érte el. A sértett végezte el a 11-est, jobb alsó sarokba tartó lövését azonban Lőre úgy hárította, hogy a játékszer ki sem pattant a Csorna kapuvédőjéről. A 84. percben Molnár G. szerzett labdát, majd rögtön Kiss A. elé tálalt, aki a bal összekötő helyéről nem sokkal tévesztette el a hosszú sarkot. A 90. percben Murányi cselezte le magát az alapvonalig a bal szélen, visszagurítását Babics 18 méterről vágta a kapu jobb alsó sarkába. 2-1.

Az első játékrész gyengébb játéka ellenére vezetéssel vonult szünetre a Csorna, amely a második félidőre jelentősen feljavult, így összességében megérdemelten vágott vissza őszi vereségéért a kulturáltan, jól futballozó Balatonfürednek.

jók: mindenki illetve Banai, Bognár, Boromisza, Tatai, Kiss M.

Varga Péter: Jó játékerőt képviselő ellenféllel szemben két szép gólt szereztünk, s főleg a második félidőben mutatott játékunk alapján magabiztos győzelmet arattunk.

Glázer Róbert: Ma egy nagyszerű mérkőzést játszottunk, amelyen a döntetlen lehet igazságosabb lett volna, de a Csorna 1 góllal többet szerzett, viszont úgy gondolom mindkét edző elégedett lehet a látottakkal. Az külön bosszant, hogy a megyéből újfent kikerül egy tehetséges játékos, de úgy látom nagyon szép jövő előtt áll. Gratulálok a Csornának a 3. hely megszerzéséért.

Műfüves pálya foglalások

July 2019
S M T W T F S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!