Sárvár, 80 néző. Vezette: Keszthelyi

Sárvár: Szakos - Horváth A., Fülöp, Horváth L., Szabó, Nagy D., Németh Z., Máthé, Csákvári (Balhási), Rilind (Tóbiás), Csernák (Vass)  vezetőedző: Németh József

Csorna: Lőre - Simita, Jakab Á., Fehér K., Nagy Szabolcs, Dorogi, Szigeti, Kiss M. (Fenyő), Véghelyi, Molnár G. (Csonka), Nyerges (Kiss A.)  vezetőedző:  Varga Péter

Gólszerzők: Molnár G. (55.), Nyerges (62.)

A mérkőzés első említésre való eseményére nyolc percet kellett várni, ekkor Nyerges a bal oldalról jobb külsővel adott középre, a rövid sarokra érkező Véghelyi védőjét megelőzve az oldalhálóba fejelte a játékszert. Ezt követően még kisebb helyzet akadt Nyerges, Dorogi és Molnár G. előtt is, ám a szervezetten védekező Sárváron nem találta a fogást a Csorna.

A második játékrészben azonban már gólokkal is nyomatékosította fölényét a vendég együttes. Az 55. percben Dorogi bal oldalról élesen belőtt szabadrúgását Molnár G. közelről a hosszú sarokba csúsztatta. 0-1. Pár perccel később megduplázta előnyét a Csorna. Jakab Á. a félpályáról remek labdával találta meg az üres területre bemozgó Nyergest, aki a kapus lábai közt 15 méterről talált a hálóba. 0-2. A 90. percben Kiss A. kamatoztatta gyorsaságát, faképnél hagyta védőit, ám kicsit elkapkodta a lehetőséget, így bal alsó sarokba tartó lövése Szakos hárította. A 93. percig kellett várni az első sárvári helyzetre: ekkor egy szöglet utáni kavarodás végén Szabó közeli bombáját nagyszerű reflex mozdulattal védte Lőre.

Orkán erejű szélben a csornai csapat végig uralta a mérkőzést, s bár nem játszott igazán jól ezzel együtt győzelméhez kétség sem férhetett.

jók: Máthé, Szabó, Nagy D. illetve Simita, Jakab Á., Molnár G., Véghelyi, Szigeti

Németh József: Esélyesebb csapat ellen megpróbáltunk pontot szerezni, de sajnos a jobbik együttes nyert. Gratulálok a Csornának!

Varga Péter: Örömteli győzelemmel kezdeni a bajnokságot, játékunkban van még javítani való, de a mai sikerünkkel 5 éves sárvári nyeretlenségünket törtük meg.