Csákvár 350 néző, vezette: Lakics

Csákvár: Hegedűs - Bencze, Molnár V., Földes, Földes (Járóka), Molnár Cs., Béres, Sötét, Burányi (Gulyás), Ambrus, Ribi (Silva), Rigó  vezetőedző: Nyigri Richárd

Csorna: Tüske - Simita, Jakab Á., Fehér K., Csonka, Dorogi, Horváth A. (Kiss M.), Szigeti, Molnár G., Nyerges (Kiss M.), Gál B.  vezetőedző: Varga Péter

gólszerzők: Bencze (14.), Molnár V. (31.) illetve Nyerges (71.)

Az orkán erejű szél az első félidőben a hazai csapatot segítette, ennek ellenére az első lehetőség a Csorna előtt adódott a 2. percben, Molnár G. játszotta meg Dorogit, aki éles szögből a kapu előtt keresztbe lőtte a labdát. A 14. percben egy csákvári szabadrúgást Tüske kiejtett, majd a gólvonalról még menteni tudott, ám a kipattanót Bencze közelről kézzel a kapuba sodorta. 1-0. A 20. percben Molnár V. 30 méteres bombáját Tüske a léc alól tolta a kapu fölé. A 31. percben a csornai kaputól kissé jobbra 24 méterről szabadrúgáshoz jutott a Csákvár, Molnár V. állt a labda mögé és a sorfal felett a bal sarokba tekert. 2-0.

A második félidőben változott a játék képe a csornai együttes kapuja elé szögezte a Csákvárt, aminek rögtön a 47. percben meglehetett volna az eredménye, amikor egy kapu előtti kavarodást követően Horváth A. lapos lövése egy fekvő védő kezéről pattant a kapu mellé, a játékvezető azonban nem ítélt büntetőt. A 60. percben Szigeti próbálkozott jó 35 méterről, életerős lövése éppen középre tartott, így a kapus hárítani tudott. A 71. percben remek akció végén szépíteni tudott a Csorna: Véghelyi - Simita - Dorogi - Simita volt a labda útja a jobb szélen, utóbbi lapos centerezését Gál B. ügyesen átlépte, így az érkező Nyerges 10 méterről a bal sarokba helyezett. 2-1. A 82. percben bal oldali beadás után Szigetit lerántották a büntetőterületen belül, ám a játékvezető sípja ismét néma maradt. A 85. percben Szigeti 25 méteres szabadrúgása a jobb kapufáról vágódott vissza a mezőnybe, majd 1 perccel később újabb csornai helyzet maradt kihasználatlanul, Simita jobb oldali beadásába Dorogi piszkált bele, így a hosszún érkező Gál becsúszva már nem tudta a kapuba irányítani a játékszert.

Összességében remek iramú mérkőzésen a csornai csapat minimum az egyik pontra rászolgált volna, ám a kevés lehetőségét jól kihasználó bajnokesélyes hazaiak, a játékvezető hathatós közreműködésével otthon tartották a 3 pontot.

jók: Rigó, Ambrus, Sötét, Bencze illetve mindenki

Nyigri Richárd: Sok sebből vérzünk, ezen a mérkőzésen minimális győzelem volt a célunk, s ezt küzdőszellemünknek és a végén kis szerencsénknek köszönhetjük.

Varga Péter: Gratulálok mindkét csapatnak, a hazaiaknak azért mert helyzet nélkül tudtak meccset nyerni, csapatomnak pedig azért, mert kiváló játékot produkált.