Csorna 250 néző, vezette: Molnár A.

Csorna: Lőre - Simita, Jakab, Fehér K., Csonka, Dorogi, Horváth A., Véghelyi (Kiss M.), Molnár G., Nyerges (Kiss A.), Gál B. (Nagy Szilárd)  vezetőedző: Varga Péter

Balatonfüred: Kiss G. - Krén, Karácsony (Kovácsfi), Banai, Lukácsa, Bognár, Babics, Boromisza, Babik, Tatai, Kiss M. (Murányi)  vezetőedző: Glázer Róbert

gólszerzők: Horváth A. (41.), Dorogi (47.) illetve Babics (90.)

Az első félidőben kiegyenlített mezőnyjáték folyt a pályán, a kapuk viszont nagyon ritkán forogtak veszélyben. A 41. percben némileg váratlanul, egy remek egyéni megmozdulás után mégis előnybe került a Csorna, ekkor a vendég védők által röviden kifejelt labdát Horváth A. mellre vette, majd egy pattanás után jobbal 22 méterről a kapu jobb sarkába zúdította. 1-0. Kettő perc elteltével újfent Horváth A. került főszerepbe, előbb Gált játszotta meg a jobb szélen, majd a támadást követve 18 méterről kecsegtető helyzetből lőhetett, ám csúnyán "eltörte" a labdát, amely a kapu mellé vánszorgott.

A második játékrész rögtön csornai góllal indult, Gál mesteri átadással hozta helyzetbe Dorogit, aki a kifutó kapust ügyesen átemelve duplázta meg a hazaiak előnyét. 2-0. Az 56. percben Dorogi szögletét a mezőny egyik legalacsonyabb játékosa Molnár G. fejelte kapura, ám Kiss G. bravúrral hárított. A 62. percben egy meglehetősen véleményes büntetőhöz jutott a Balatonfüred: Tatai esett jelentős mértékűt Jakab szorításában, a játékvezető pedig a büntetőpontra mutatott, holott úgy tűnt a csornai védő először a labdát érte el. A sértett végezte el a 11-est, jobb alsó sarokba tartó lövését azonban Lőre úgy hárította, hogy a játékszer ki sem pattant a Csorna kapuvédőjéről. A 84. percben Molnár G. szerzett labdát, majd rögtön Kiss A. elé tálalt, aki a bal összekötő helyéről nem sokkal tévesztette el a hosszú sarkot. A 90. percben Murányi cselezte le magát az alapvonalig a bal szélen, visszagurítását Babics 18 méterről vágta a kapu jobb alsó sarkába. 2-1.

Az első játékrész gyengébb játéka ellenére vezetéssel vonult szünetre a Csorna, amely a második félidőre jelentősen feljavult, így összességében megérdemelten vágott vissza őszi vereségéért a kulturáltan, jól futballozó Balatonfürednek.

jók: mindenki illetve Banai, Bognár, Boromisza, Tatai, Kiss M.

Varga Péter: Jó játékerőt képviselő ellenféllel szemben két szép gólt szereztünk, s főleg a második félidőben mutatott játékunk alapján magabiztos győzelmet arattunk.

Glázer Róbert: Ma egy nagyszerű mérkőzést játszottunk, amelyen a döntetlen lehet igazságosabb lett volna, de a Csorna 1 góllal többet szerzett, viszont úgy gondolom mindkét edző elégedett lehet a látottakkal. Az külön bosszant, hogy a megyéből újfent kikerül egy tehetséges játékos, de úgy látom nagyon szép jövő előtt áll. Gratulálok a Csornának a 3. hely megszerzéséért.