Körmend 200 néző, vezette: Molnár A.

Körmend: Hajgató - Csenterics, Horváth Á. (Jakab G.), Nagy K., Takács (Esztergályos), Balikó, Németh, Makai, Sipos, Szalai, Niksz  vezetőedző: Molnár Károly

Csorna: Lőre - Nagy Szabolcs, Jakab Á., Fehér K., Csonka, Geri, Véghelyi (Kiss M.), Horváth A. (Nagy Szilárd), Molnár G., Dorogi, Gál B. (Sarus)  vezetőedző: Varga Péter

gólszerzők: Niksz (50.), Takács M. (58.) illetve Molnár G. (27., 48., 60.), Dorogi (59.)

A 13. percben Dorogi a jobb szélről ívelt középre, az érkező Horváth A.-t lerántották a büntetőterületen belül, ám a játékvezető sípja néma maradt. A 27. percben Niksz lövését bravúrral hárította Lőre, az ellentámadásból pedig vezetést szerzett a Csorna: Molnár G. futotta le őrzőjét és a kimozduló kapus felett a hálóba emelt. 0-1.

Az első félidő kevés eseményt hozott, a csapatok azonban mindent bepótoltak a második játékrész elején, ugyanis őrült negyedóra leforgása alatt 5 gól született. Rögtön a kezdés után a körmendi kapus hátba rúgta a labdával saját védőjét, a játékszer Molnár G. elé pattant, aki könnyedén a kapuba gurított. 0-2. Az 50. percben szépített a Körmend, Niksz használta ki a csornai védelem megingását és Lőre mellett a kapuba lőtt. 1-2. Az 53. percben Geri kezezéséért megítélt 11-est Takács értékesítette. 2-2. Az 59. percben csornai sarokrúgást követően az elalvó védők között Dorogi közelről helyezett a kapuba. 2-3. 1 perc elteltével ismét Molnár G. kamatoztatta gyorsaságát, faképnél hagyta védőjét és Hajgató mellett a kapuba passzolt. 2-4.

A csornai együttes végig irányította a mérkőzést, tetszetős támadásokat vezetett és idegenben szerzett 4 góllal megérdemelten gyűjtötte be a 3 pontot.

jók: Makai, Nagy K. illetve Lőre, Véghelyi, Dorogi, Gál, Molnár G.

Molnár Károly: Ma a védelemben 1-2 játékos teljesítménye olyan volt, mint vörös hagymában a proletár öntudat. Sajnos igaza lett a csornai Nostradamusnak és a realitásoknak megfelelő eredmény született.

Varga Péter: Régen győztünk vendégként, de a mai játékunk alapján kétség sem férhetett sikerünkhöz.