NBIII-as labdarúgó csapatunk a 2015/16-os bajnoki idényt szombaton Győrben kezdi meg. A találkozót az ETO Parkban rendezik meg, 500-1500 Ft-os jegyárakkal. Cikkünkből megismerheti az új idénybeli első ellenfelünket.

A Győri ETO NBIII-as férfi csapatának sűrű volt a felkészülési programja, napi két edzéssel és fél tucat felkészülési mérkőzéssel készültek a bajnokságra. Bajnoki címet várnak az ETO-tól, amihez kőkemény, tudatos munka szükséges, mivel több csapat is bejelentkezett az első helyre. A Győri ETO vezetése nagyon izgalmas bajnokságot vár, nagy harc lesz a feljutásért, mindent megtesznek azért, hogy ez sikerüljön nekik.


Németh Zoltán és Jäkl Antal edzők néhány pozitív gondolatot is elmondtak az új ETO-val kapcsolatban: „Az Akadémián nevelkedett játékosokkal vágunk neki a bajnokságnak, nagyon örülünk neki, hogy a tehetséges győri szívvel született focistáink itt maradtak. Ez jelzésértékű a számunkra is, velük próbálunk felkerülni az NBII-be. Győri kötődésük egyértelmű, mindenkinek volt lehetősége elmenni máshová - akár magasabb osztályba is -, de mindenki az ETO-t választotta, velünk tervezik a jövőjüket, ami erőt biztosít a csapat számára. A biztos háttérben bizakodunk, fontos a fejlődésünk szempontjából, a vezetőség azon dolgozik, hogy ez úgy is legyen. Elégedettek vagyunk a csapat hozzáállásával, fiatalok, előttük a jövő, a jövőképük szerint a következő évben az NBII-ben szeretnének játszani, megpróbálunk minden lehetőséget kihasználni és biztosítani a szakmai munkában ehhez.”


Az utolsó, Somorja elleni felkészülési találkozójukon a Deli – Köles (Tóth D. 60’), Nagy Á., Kelemen (Kozma 45’) Németh M., – Pongrácz (Lénárth 60’), Weitner (Kerékgyártó 45’), Németh L. (Demjén 45’) – Szabó B. (Illés 45’) Mayer – Vankó (Dávid 60’) összeállításban játszottak a győriek, ahol egy gólos győzelmet arattak. Most hétvégén is hasonló összeállításra lehet számítani a Csornai SE elleni mérkőzésen.


NBIII Nyugati csoport 1. forduló – augusztus 1. szombat 18.00, ETO Park

ETO FC GYŐR – CSORNAI SE labdarúgó mérkőzés



Forrás: etofutsal.hu