Gól gazdag mérkőzésen nagyarányú győzelmet aratott a Csorna a Videoton II. csapata felett, ezzel őrzi százszázalékos mérlegét a bajnokságban.

 

A mérkőzés elején nem találták a fogást egymáson a felek. Majd a 33. percben Bognár baloldali beadását Weitner passzolta a kapuba. (1-0) A második játékrészben pedig kiszakadt a csornai gólzsák. Előbb Füredi Ádám 20 méterről nagy szabadrúgás gólt ragasztott Gyánó kapujába. (2-0) Nem sokkal később Kerékgyártó egyéni akciója után háromra duzzadt a Csorna előnye. (3-0) A 61. percben pedig Weitner megszerezte szezonbeli 4. gólját is Kelemen centerezése után a rövid alsót lőtte ki. (4-0) De a negyedik bekapott gól sem törte meg a fiatal Videoton játékosok lendületét, negyed órával a vége előtt Schiller révén szépítettek. (4-1) A Csorna közönségszórakoztató második félidei játékával ilyen arányban is megérdemelt győzelmet aratott. Következő héten a szintén hibátlan Kaposvár otthonába látogat csapatunk.

Hannich Péter: - Nehezen tudtuk megtörni, a fiatal, technikás Vidi játékosok lendületét. De a második félidőben egy nagyon jó tíz percet tudtunk produkálni, ahol eldöntöttük a mérkőzést.

Disztl László: Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez, de túlzottnak érzem ezt a nagy különbségű vereséget.


 

 

NBIII Nyugati csoport, 3. forduló
Csornai SE - Videoton II. 4-1 (1-0)
Játékvezető: Pillók Ádám
300 néző

Csornai SE: Sánta - Bognár, Litresics, Császár, Kelemen (Nagy 79.), Füredi, Kerékgyártó, Csikós, Czanik (Dávid 76.), Weitner, Folmer (Serfőző 46.)
Vezetőedző: Hannich Péter

Videoton II.: Gyánó - Kónya, Varga, Baksa, Réti, Schiller, Pápai (Lencsés 88.), Kovács, Csongrádi, Kondor (Andróczi 82.), Hegedűs
Vezetőedző: Disztl László

 

Gólszerzők: Weitner (33., 61.), Füredi (50.), Kerékgyártó (59.) ill. Schiller (75.)