Jó iramú mérkőzésen 1-1-es döntetlent ért el a Csorna a Kaposvár otthonában, így továbbra is veretlen a bajnokságban. A találkozón csapatunknak volt több lehetősége a gólszerzésre.

A zöld-fehérek rangadója a Csorna számára indult jobban, többször is eljutottak a kaposvári kapuig, de döntő pillanatokban a játékvezető lest ítélt. A 44. percben a Kaposvár második lehetőségét gólra váltotta. Egy átívelést követően Hujber 18 méterről nagy bombát eresztett meg Sánta kapujába. (1-0) A második játékrészben se állt vissza a Csorna és ennek az 51. percben meg is lett az eredménye. Kerékgyártó kitűnően tálalt a mélységből induló Simon elé, aki 14 méterről a hosszú sarokba lőtt. (1-1) Nem enyhült a csornai nyomás, Weitner Ádám mélységi indítását követően Serfőző talált a kapuba, de kispadunk legnagyobb meglepetésére a játékvezető lest ítélt. Az eredmény már nem változott, így a Csorna továbbra is őrzi veretlenségét.

Házi László: - Két győzelemre játszó csapat mérkőzésén igazságos döntetlen született.

Hannich Péter: - Jó iramú mérkőzésen mi irányítottuk a játékot. Több gólszerzési lehetőségünk, 11-es gyanús szituációnk és egy szabályosnak tűnő meg nem adott gólunk is volt. Úgyhogy, így egy picit csalódottak vagyunk.

NBIII Nyugati csoport, 4. forduló
Kaposvári Rákóczi FC - Csornai SE 1-1 (1-0)
Helyszín: Kaposvár, 800 nézó
Játékvezető: Molnár Ádám


Kaposvár: Somodi - Nagy, Vadas, Lakatos, Hadaró (Házi 46.), Jovánczai (Lőrincz 79.), Pintér (Godzsajev-Telmán 70.), Hujber, Havas
Vezetőedző: Házi László

Csorna: Sánta - Bognár, Simon (Nagy 76.), Császár, Kelemen, Füredi, Kerékgyártó (Babics 87.), Csikós, Czanik (Serfőző 63.), Weitner, Dávid
Vezetőedző: Hannich Péter

Gólszerzők: Hujber (44.) ill. Simon (51.)