A Csorna a mérkőzés végén kettős emberhátrányban is meg tudta őrizni előnyét, így megérdemelten szerezte meg a 3 pontot.

Jól kezdődött a találkozó a hazai csapat számára. Czanik szabadrúgását Górsz még nagy bravúrral tolta ki a jobb alsóból, de a kipattanó labdát Simon kíméletlenül a kapuba vágta. (1-0) A folytatásban fogyott a Csorna lendülete, de a játékrész végén még sikerült növelni az előnyt. Simon kiválóan indította Weitnert, akit a komáromi kapus csak szabálytalan eszközökkel tudott megállítani. A játékvezető jogosan 11-est ítélt, amit a büntetőt kiharcoló Weitner értékesített. (2-0) A szünet után változott a játék képe, a harcias komáromi alakulat kezdett visszajönni a mérkőzésbe.  A 49. percben egy szögletet követően a 16-os előterébe pattogó labdát, fordulásból Módi bombázta a jobb felsőbe. (2-1) Gyönyörű játékot követően Serfőző a kapásból jól eltalált lövésével kettőre növelte a Csorna előnyét. (3-1) A 84. percben a Komárom izgalmassá tette a mérkőzés végét. Egy szép kontrát követően Maruska révén szépítettek. (3-2) Nem sokkal később Dávid megsérült, de nem maradt már cserénk. Az izgalmakat tovább fokozta Kerékgyártó kiállítása is, de sikerült kivédekezni a mérkőzés végéig. A Csorna a mérkőzés végén kettős emberhátrányban is meg tudta őrizni előnyét, így megérdemelten szerezte meg a 3 pontot.

Vígh László: - Nehéz helyzetben érkeztünk ide. Most viszont teljesen egyenrangú ellenfele tudtunk lenni a csornai együttesnek.

Hannich Péter: - A ma szerzett 3 gólunkkal elnök úrnak szeretnék gratulálni a héten született hármas iker unokákhoz.


Nyugati csoport, 5. forduló
Csornai SE – Komárom VSE 3-2 (2-0)
Csorna – 500 néző
Játékvezető: Tamási Patrik

Csorna: Sánta – Bognár (Nagy 22.), Simon (Serfőző 60.), Császár, Kelemen, Füredi, Kerékgyártó, Csikós, Czanik, Weitner (Babics 78.), Dávid
Vezetőedző: Hannich Péter

Komárom: Grósz – Dávid (Farkas 46.), Pekler, Koronczai, Szekér, Róth, Bán, Módi (Soós 62.), Tatai, Simigla, Sipőcz (Maruska 60.)
Vezetőedző: Vígh László

Gólszerzők: Simon (6.), Weitner (45.), Serfőző (71.) ill. Módi (49.), Maruska (84.)


Kiállítva: Kerékgyártó (87.)