A Csorna szép játékkal, kiütéses győzelmet mért a Diósd együttesére. Igazi csapatmunka volt, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a csapat 5 gólját más-más játékos szerezte.

Az első csornai gólra a 34. percig kellett várni, majd szépen beindult a gólgyártás és egészen ötig meg se állt a hazai csapat. A sort Serfőző nyitotta, aki a 16-os jobb sarkáról cselezte magát középre, majd lőtte ki a bal alsót. (1-0) Nem sokkal az első játékrész vége előtt Simon indult be a bal szélen, beadását pedig Czanik értékesítette. (2-0) A második félidőre is egy hasonlóan harcias Csorna jött ki az öltözőből, 3 perc se kellett és Simon tovább növelte a csornaiak előnyét. Ezúttal szerepcsere történt, Czanik gurított középre és Simon bombázott a kapuba. (3-0) A gála tovább folytatódott. A 70. percben Simon passzát követően Csikós tört a 16-oson belülre és onnan nagy erővel lőtte ki a bal felsőt. (4-0) A végeredmény a 75. percben Füredi szabadrúgása után Weitner állította be, aki épphogy csak hozzáért a kapu felé tartó lövésbe, ezzel is megzavarva a Diósd kapusát. (5-0) A vetélytársak botlását kihasználva Csorna már a 2.helyen áll a tabellán. Jövő héten, pedig a listavezető otthonában igazi rangadó vár csapatunkra!

Hannich Péter (Csorna, vezetőedző): - Nehézkesen indult be a játékunk, de az első gólt követően meg tudtuk bontatni az ellenfél védelmét és sorra alakítottuk ki a helyzeteket. Örülök, hogy gólarányt is tudtunk javítani. Gratulálok a csapatomnak!

Családi János (Csorna, elnök): - A mai győzelmet Czanik Károly édesapja emlékének ajánljuk.

Nahóczky Attila (Diósd, vezetőedző): - Az első bekapott gól után teljesen szétestünk és teljesen megérdemelt győzelmet aratott a Csorna.


Szép volt fiúk!
Hajrá Csorna!



NBIII Nyugati csoport, 9. forduló
Csornai SE – Diósd 5-0 (2-0)
Csorna, 400 néző
Játékvezető: Horváth Tibor


Csorna: Sánta – Nagy, Kerékgyártó, Császár, Babics, Füredi, Simon (Folmer 73.), Csikós (Litresics 75.), Czanik, Weitner, Serfőző (Baranyai 84.)
Vezetőedző: Hannich Péter

Diósd: Póczos – Sándor, Molnár, Schmidtka, Wágner, Balázs (Jacsmanik 67.), Slezák, El-Sherif, Szmola (Fogas 67.), Cservenka, Bánhidi 
Vezetőedző: Nahóczky Attila

Gólszerzők: Serfőző (34.), Czanik (44.), Simon (48.), Csikós (70.), Weitner (75.)