Szép győzelmet aratott csapatunk a Veszprém otthonában, a háromgólos különbség Simon, Csikós és Folmer góljaival alakult ki.


A 23. percben Serfőző szerzett labdát alapvonalnál, majd beadását a jól helyezkedő Simon értékesítette. (0-1) Hat perccel a játékrész vége előtt a 16-oson beül Serfőzőt tüntették el a veszprémi védők, így a Csorna büntetőhöz jutott, amit maga a sértett végzett el, de a bal alsó felé tartó lövését Hársfalvi nagy bravúrral hárította. A második félidő közepén Kelemen lekészítése után Csikós hatalmas bombát ragasztott a veszprémi kapuba. (0-2) A Csorna továbbra se állt le és Füredi szögletét követően Folmer juttatta a labdát a gólvonalon túlra. (0-3) Bár a Veszprém is alakított ki helyzeteket, de ezeket Sántának sikerült hatástalanítania, többször bravúrra is volt szüksége. Összességében Csorna megérdemelt győzelmet aratott, az amúgy szépen küzdő Veszprém felett.

Sokat nem pihenhetnek a Csorna játékosai, hiszen nagy megmérettetés vár csapatunkra a Magyar Kupában szerdán 13:30-kor, amikor Magyarország jelenlegi legjobb csapatát fogadjuk, a Vasast.

Lantai Balázs: - Úgy látom, hogy vagy nem tudunk, vagy nem akarunk felnőni a feladathoz. A gárdában benne van a bravúr lehetősége, de mindig elcsúszunk valamin. 

Hannich Péter: - Érdekes, hektikus meccset játszottunk.  Az első negyedórában kiválóan futballoztunk, aztán a Veszprémnek volt egy jó tíz perces periódusa. Fordulás után két nagy helyzetben még hibáztunk, azonban a harmadik ziccerünket már gólra váltottuk, amivel úgy érzem, érdemben is eldőlt a meccs. Összességben a két csapat közötti különbség végig megmutatkozott a pályán, megérdemelten visszük haza a három pontot.

NBIII Nyugati csoport, 12. forduló
VSL Veszprém - Csornai SE 0-3 (0-1)
Veszprém, 150 néző
Játékvezető: Derdák Marcell

Veszprém: Hársfalvi – Kókány, Bognár, Horváth, Ács (Hegedűs 76.), Gunther, Molnár (Felber 46.), Simon B. (Szabó 55.), Szabó, Dobsa, Krebsz
Vezetőedző: Lantai Balázs

Csorna: Sánta – Nagy, Kerékgyártó, Császár, Füredi, Folmer (Babics 79.), Csikós, Czanik (Litresics 82.), Simon A., Kelemen, Serfőző
Vezetőedző: Hannich Péter

Gólszerzők: Simon (24.), Csikós (63.), Folmer (67.)


Hajrá Csorna!


Kép: Tálai Dominik - vehirsport.hu