Küzdelmes, tipikus egygólos mérkőzést láthattak a nézők, melyből a Hévíz jött ki jobban és Kovács harjábeli góljával otthon tartotta a 3 pontot.


Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, egy csornai kapufát leszámítva azonban nem igazán tudtak helyzeteket kialakítani a csapatok, főleg mezőnyben folyt a játék. A második játékrészben kicsit tanácstalannak tűnt az eltiltásokkal megtizedelt csornai együttes, ennek ellenére a Hévíz sem nőtt a Csorna felé, már mikor mindenki azt gondolta pontosztozkodás lesz a vége, jött a csattanó. A 85. percben egy félpályánál történő csornai labdavesztést megbosszulva rohamoztak a hévíziek, majd a 16-oson belülről Kovács lőtte ki a bal felső sarkot. (0-1) Jövő héten sem lesz könnyű dolga a Csornának, hiszen az egyre jobb formába lendülő ETO-t fogadja.

Hannich Péter: - Győzelemre játszottunk és az  20 perc után be is "fejezhettük" volna a találkozót, hisz háromszor álltunk szemben a kapussal. A folytatásban egymást gyűrte a két csapat sok párharccal,kevés helyzettel. Az idő előrehaladtával biztossá vált,hogy "egy gólos " találkozó lesz ,egy hiba eldönti találkozót,sajnos ezt mi követtük el.

Csáki László:  - A múlt heti győzelem után a csapat újra a három pont megszerzését tűzte ki célul maga elé. A végeredmény tudatában mondhatjuk, hogy a srácok ezt komolyan is gondolták, összességében megérdemelt a sikerünk.

NBIII Nyugati csoport, 14. forduló
Hévíz SK - Csornai SE 1-0 (0-0)
Hévíz, 200 néző
Játékvezető: Pillók Ádám

Csorna: Sánta – Litresics, Császár, Nagy, Füredi, Kelemen, Dávid, Csikós, Kerékgyártó, Simon (Bognár), Serfőző

Hévíz: Szekeres – Horváth B., Major, Szabó, Rácz, Horváth P.(Keresztes) ,Szi-Péter, Polareczki (Horváth M.), Nedelkó, Kovács, Fujsz
Vezetőedző: Csáki László


Gólszerző: Kovács (85.)

Hajrá Csorna!


Kép: Dr. Szántó Endre