Győztes meccsen debütált Bognár Zsolt a Csorna kispadján. Csapatunk Szabó Bence révén már az első félidőben megszerezte a vezetést, majd a 84. percben Weitner találatával egyértelművé tette a mérkőzés kimenetelét.

Gyenge minőségű talajon nagy csatát vívott egymással a két együttes. Mindkét csapat játékosai nagyot küzdöttek. A találkozó elején az irányítást a Csorna ragadta magához, melynek meg is lett az eredménye. Egy bedobásvariációt követően Szabó 10 méterről védhetetlen lövést eresztett meg a bal felsőbe. Ezt követően a csepeliek egyre többször próbálkoztak támadásokkal, többször megvolt az esélyük az egyenlítésre, de Sánta több nagy védést is bemutatott. Ennek ellenére a Csorna akár növelhette volna előnyét, csak a befejezésekbe, utolsó passzokba hiba csúszott. Egészen a 84. percig nyitott volt a mérkőzés, ekkor jött Weitner és Serfőző beadását higgadtan a kapuba fejelte. Küzdelmes találkozón összességébe megérdemelt győzelmet aratott a Bognár Zsolt által irányított csornai együttes. Csapatunk jövő héten vasárnap a Videoton II otthonában száll harcba a pontokért.

Gabala Krisztián: – Az irreális talaj ellenére színvonalas találkozót vívott a két csapat, ahol összességében megérdemelt győzelmet aratott a Csorna együttese. 

Bognár Zsolt: - A legfontosabb, hogy nyert a csapat és ennek nagyon örülök! Nehéz talajú pályán játszottunk, de jól alkalmazkodtak hozzá a játékosok. Ha a helyzeteinket, jobban kihasználjuk, akár több góllal is nyerhettünk volna! Gratulálok minden játékosomnak a győzelemhez!

NBIII Nyugati csoport, 19. forduló
Csepel FC – Csornai SE 0-2 (0-1)
Budapest, Csepel Stadion – 200 néző
Játékvezető: Kátai Gábor

Csepel: Lőrincz – Hesz, Szabó Á. (Németh 60.), Fisli (Gauzer 80.), Dévai, Giuliano, Simon, Teplán, Horváth (Bencze 77.), Korozmán, Tóth
Vezetőedző: Gabala Krisztián Ferenc

Csorna: Sánta – Litresics, Zámbó, Császár, Füredi, Csikós (Kelemen 65.), Kerékgyártó, Czanik. Serfőző (Kantó 90.), Weitner, Szabó B. (Nagy 80.)
Vezetőedző: Bognár Zsolt

Gólszerzők: Szabó (11.), Weitner (84.)


csornaise.hu Baracskai Ádám