Szabó Bence tizenegyesből szerzett találatával emberhátrányban is 1-0-ás győzelmet aratott a Csorna, így tavasszal hazai pályán továbbra is hibátlan. 

Az első félidőben a Csorna labdabirtoklási fölényt alakított ki, de ez meddőnek bizonyult. A 45. percben utolsó emberként Csikós szabálytalankodott, így a kiállítás sorsára jutott, a Csorna pedig 10 emberre fogyatkozott. Viszont a második játékrészben a Csorna, ahogy már többször, most is bizonyította, hogy emberhátrányban is veszélyes tud lenni. A 67. percben Kelemen passza után a 16-oson belülről Czanik fordult volna kapura, de Szabó Levente ezt szabálytalanul megakadályozta és a játékvezető a 11-es pontra mutatott. Ezúttal a Veszprémben nevelkedő Szabó Bence állt a labda mögé és a bal alsóba irányzott lövésével értékesítette is a büntetőt. (1-0) Ezt követően is szervezetten, csapatként küzdve játszott a Csorna és megérdemelt győzelmet aratott, így tavasszal őrzi hibátlan hazai mérlegét. Csapatunk jövő héten a Gyirmót otthonába látogat.

Bognár Zsolt: - Az első félidőben maximálisan a mi akaratunk érvényesült. A kiállítás sajnos átírta a második félidő forgatókönyvét. De csapatként küzdve, egy 11-es góllal megérdemelten szereztük meg a 3 pontot.

Orbán Tamás: - Nem valósítottuk meg amit akartunk, az emberelőnyt se sikerült kihasználnunk.


NBIII. - Nyugati csoport 29. forduló
Csornai SE - VLS Veszprém 1-0 (0-0)
Csorna, 300 néző
Játékvezető: Tamási Patrik

Csorna: Sánta – Kelemen, Nagy, Zámbó, Füredi (Litresics 55.), Csikós, Kerékgyártó, Czanik, Serfőző (Simon 55.), Weitner (Fehér 75.), Szabó B.
Vezetőedző: Bognár Zsolt

Veszprém: Hársfalvi – Büki (Szabó P. 55.), Márkus, Bognár, Gulyás, Szabó L. (Sárossy 72.), Kocsis, Gunther, Felber, Kókány, Krebsz
Vezetőedző: Orbán Tamás

Gólszerző: Szabó (68.)
Kiállítva: Csikós (45.)