Tavasszal a Csorna továbbra is hibátlan hazai pályán, ezúttal Weitner és Császár találataival a Hévíz együttesét múlta felül csapatunk.

Már az első játékrész is nagy csornai mezőnyfölényt hozott, de gólt még nem. Az 51. percben Sánta gyors kidobását követően Czanik rohamozta lépteit és egy tökéletes mélységi passzal ziccerbe hozta Weitnert, aki Jánosa mellett 12 méterről a bal alsóba lőtt. (1-0) A csornai lendület a gólt követően sem hagyott alább, sőt… A 78. percben egy kis szögletet követően Füredi beívelését, a védőitől szépen elmozgó Császár fejelte a bal felsőbe, ezzel beállítva a 2-0-s végeredményt. (2-0) A játék képét és a helyzeteket számát is figyelembe véve megérdemelt győzelmet aratott a Csorna és tavasszal továbbra is hibátlan hazai pályán. Következő találkozónkat idegenben az ETO ellen vasárnap 18 órakor vívjuk.

Bognár Zsolt: - Nagyon büszke vagyok a csapatra, sokat dolgoztak ezért a sikerért és így sikerült megőrizni tavasszal hazai pályán hibátlan mérlegünket.

Szabó Imre: - Tudtuk, hogy a Csorna egy képzettebb csapat és labdabirtoklásba jóval előttünk járnak. Több óriási hibát és vétettünk, melyet a Csorna könyörtelenül kihasznált és megérdemelten nyerték meg a találkozót.

NBIII. - Nyugati csoport 31. forduló
Csornai SE - Hévíz SK 2-0 (0-0)
Csorna, 250 néző
Játékvezető: Horváth Máté

Csorna: Sánta – Litresics (Nagy 70.), Császár, Zámbó, Füredi (Fehér 82.), Csikós, Kerékgyártó, Czanik, Serfőző (Simon 46.), Weitner, Szabó
Vezetőedző: Bognár Zsolt

Hévíz: Jánosa – Czibor, Szabó B., Buzási, Keresztes, Rácz, Horváth P., Szi-Péter Zs., Nedelkó (Horváth M. 76.), Pálfi (Fujsz 63.), Polareczki
Vezetőedző: Szabó Imre

Gólszerzők: Weitner (51.), Császár (78.)


Hajrá Csorna!