Nem sikerült pontot szerezni a Csornának Andráshidán, bár volt olyan pillanata a mérkőzésnek mikor úgy tűnt a győzelem is meglehet.

Az első félidőben csak keresték egymáson a fogást a csapatok, de ez az Andráshidának sikerül jobban. A 16. percben Vittman használta ki a csornai védők bizonytalanságát és a 16-oson belül, Lőre buktatta. A megítélt tizenegyest pedig Varga magabiztosan értékesítette, a bal alsó fele célzott, míg Lőre jobbra vetődött. (1-0) A második játékrészben támadóbb szellemben jött pályára a Csorna. A 48. percben meg is lett az eredménye. Egy gyors támadást követően ’5 méterről Serfőző lőtte ki a jobb alsót. (1-1) A folytatásban nagy nyomást gyakorolt a Csorna ellenfelére, ennek ellenére ismét az Andráshida jutott előnyhöz. A 77. percben a zalaiak egy gyors kontratámadást vezette. A jobb szélen Tóth lépett el védőjétől és középre csavart, ahol Vittman érkezett és a Csorna kapujába fejelt. A mérkőzés hajrája még tartogatott nagy izgalmakat, Weitner fejesét nagy bravúrral Horváth hárította, míg Csikós ollózása nem sokkal kerülte el a kaput. De gól már nem született, így a Csorna Andráshidán ismét vereséget szenvedett..

Dobos Sándor: - Sikerült megvalósítanunk, amit elterveztünk és Vittman két villanása eldöntötte a találkozót. A második félidőben a sérülések, kihagyások, betegségek miatt a játékosok egy kis hullámvölgybe kerültek, de a gól új erőt adott nekik és végül nagy küzdelemben, de itthon tartottuk a három pontot.

Bognár Zsolt: - Sajnos saját magunkat hoztuk ismét nehéz helyzetbe,mert amíg gólokat ajándékozunk az ellenfeleknek,a helyzeteket pedig kihagyjuk más nem is lehet mint vereség! Ennek ellenére nem érdemeltünk vereséget.

NBIII. - Nyugati csoport 4. forduló
Tarr Andráshida SC - Csornai SE 2-1 (1-0)
Andráshida, 100 néző
Játékvezető: Szalai László

Andráshida: Horváth M. – Horváth T. (Kovács L. 73.), Szegleti, Kalamár, Balla, Marsai (Takács 89.), Major, Varga M. (Tóth L. 69.), Nagy Z., Vittman
Vezetőedző: Dobos Sándor

Csorna: Lőre – Hajba, Litresics (Fehér 62.), Nagy Sz., Füredi, Csikós, Kerékgyártó, Czanik, Kis Sz. (Serfőző 43.), Nehéz (Simon 77.), Weitner
Vezetőedző: Bognár Zsolt


Gólszerzők: Varga M. (16 – bünt.), Vittman (77.), Serfőző (48.)