Nyomtatás
PDF
22
okt.

Nagy csatában csornai vereség!

Írta: Baracskai Ádám on 2017 október 22.


A tabellán elfoglalt helyeket meghazudtoló módon a Csorna irányította a játékot és kezdeményezett, viszont a gólt megint az ellenfél szerezte.

Az Érd már a 10. percben megszerezte a találkozó egyetlen gólját. Melczer bal szélről történő beadására Kárász érkezett a kapu előtt és ki is használta a lehetőségét. (0-1)

Horváth Dénes: - A bajnokesélyes Érd elleni hazai bemutatkozásomon elszenvedett egygólos vereség vállalható volt, mert sokat kezdeményező, harcos játékkal párosult. Sokat gyakorolunk még azért, hogy ne oszthassák ránk a szimpatikus vesztes szerepét.

Limperger Zsolt: - Ami a legfontosabb, a három pont megvan. A játékunkat viszont gyorsan el kell felejteni. Tény és való, hogy gyengébb játékkal is inkább nyerjünk három pontot, mintha esetleg sokkal jobb játékkal ne legyen meg a győzelem.

NBIII. - Nyugati csoport 11. forduló
Csornai SE – Érdi VSE 0-1 (0-1)
Csorna, 200 néző
Játékvezető: Sipos Tamás

Csorna: Lőre – Füredi, Nagy Sz., Kelemen, Litresics, Kerékgyártó, Csikós, Czanik, Kis Sz., Nehéz (Simon A. 72.), Serfőző
Vezetőedző: Horváth Dénes

Érdi VSE: Kertész F. – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Pintér N. (Németh G. 46.), Koós, Kónya B., Melczer, Balázsovics (Ország P. 46.), Pál Sz., Kelemen P. (Hegedűs 85.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt

Gólszerző: Kárász K. (10.)

Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!