Csapatunk hazai környezetben a szezon meglepetéscsapata, a harciasan futballozó Andráshida együttesétől szenvedett vereséget.

A találkozó első 20 percét mezőnyben a Csorna uralta, de igazán veszélyes lehetőségekig nem sikerült jutnia. Ezt követően szép lassan jött ki az Andráshida a szorításból. A 32. percben Kovács László szabadrúgására pontosan érkezett Nagy Zoltán és előnyhöz juttatta a vendégeket. (0-1)

A második játékrész elején a vendégek nem ültek rá az eredményre, sőt… A 49. percben 20 méterről szintén Kovács végezhetett el szabadrúgást, amire Major jó ütemben érkezett és lőtt a bal felsőbe. (0-2) A kegyelemdöfést Szegleti adta meg, aki 30 méterről bombagóllal állította be a 0-3-as végeredményt.

A Csorna szombaton a Szabadkikötő otthonában javíthat.

Horváth Dénes: - Sajnos hiányzó játékosainkat nem tudtuk pótolni, így két pontrúgásból szerzett vendég gól eldöntötte a találkozó sorsát, utána már csak futottunk az eredmény után.

Dobos Sándor: - Örülök a győzelemnek, mert jó csapat otthonában tudtunk győzni. Úgy gondolom, a Csornának a elől lenne a helye ebben a bajnokságban, hisz a játékereje több.

NBIII. - Nyugati csoport 20. forduló
Csornai SE – Tarr Andráshida SC 0-3 (0-1)
Csorna, 200 néző
Játékvezető: Bodzay Áron

Csorna: Lőre – Litresics (Papp R. 78.), Kelemen, Hajba, Füredi, Kovács L. (Baranyai 63.), Csikós, Kerékgyártó, Czanik, Simon A. (Németh B. 54.), Horváth M.
Vezetőedző: Horváth Dénes

Andráshida: Horváth M. – Horváth T., Tóth L. (Szabó M. 70.), Szegleti, Simonfalvi, Kalamár, Marsai (Ferencz 65.), Major, Kovács L. (Fülöp 84.), Nagy Z., Vittman
Vezetőedző: Dobos Sándor

Gólszerzők: Nagy Z. (32.), Major (49.), Szegleti (56.)

Hajrá Csorna!