Magabiztos játékot nyújtva Czanik és Hajba góljaival 2-0-s győzelmet aratott a Csorna a Pápa együttese felett ezzel ismét előrébb lépett a tabellán.

Első félidőben keresték egymáson a fogást a csapatok, majd a másodikra a Csorna meg is találta. Az 56. percben Serfőző két védő között nagyot harcolt a labdáért, majd beadását Kerékgyártó Czaniknak készítette le, aki kíméletlenül a kapuba bombázott. (1-0)  A 72. percben Füredi szögletét a hosszúról Hajba bólintott a kapuba, ezzel megadva a döfést a Pápának. (2-0) A Csorna meggyőző teljesítményt nyújtva megérdemelt győzelmet aratott.

Sokat azonban nem pihenhetnek játékosaink, hisz szerdán 5 órakor a fővárosban kerül pótlásra a Szabadkikötő elleni félbeszakított mérkőzésünk!

Takács Gábor: - A játék minden elemében felülmúltuk az ellenfelet, így megérdemelt győzelmet arattunk!

Marton Miklós: - Védekezésben és támadásban is keveset nyújtottunk, megérdemelt győzelmet aratott a Csorna, gratulálok nekik!

NBIII. - Nyugati csoport 25. forduló
Csornai SE – Pápai Perutz FC 2-0 (0-0) + Összefoglaló
Csorna, 300 néző
Játékvezető: Kubicsek Máté

Csorna: Dénes – Kelemen, Litresics, Nagy Sz., Hajba, Füredi (Pataki 89.), Kerékgyártó, Czanik, Csikós, Simon A. (Kovács B. 69.), Németh B. (Serfőző 52.)
Vezetőedző: Takács Gábor

Pápa: Sánta – Nagy B., Császár, Jurik, Szabó Zs., Németh L., Kozma, Bohner, Somogyi, Böröczky (Szedlacsek 80.), Baldauf (Iványi 77.)
Vezetőedző: Marton Miklós

Gólszerzők: Czanik (56.), Hajba (72.)

Hajrá Csorna!


Kép: papa-ma.hu