Megszakadt a Csorna hat mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozata, a tettes pedig a Videoton II. csapata volt.

Az első játékrészben a hazaiak birtokolták többet a labdát, de egészen a félidő utolsó perceiig ez a fölény meddőnek tűnt. A 42. percben Dénes Zsolt még nagy bravúrral szögletre tolta Hadzic 25 méteres szabadrúgását. A sarokrúgást Pápai Kristóf végezte el, beadására Réti emelkedett a legmagasabbra és a hosszúba fejelt, ezzel megszerezve a vezetést a székesfehérváriaknak. A második játékrészben Takács Gábor támadó jellegű cserékkel próbálta frissíteni csapatát. Jó iramú mérkőzésé nőtte ki magát a találkozó. Egyre nőtt a csornai fölény, míg a hazaiak visszaálltak. De fölény ide vagy oda… amikor szinte már a levegőben volta csornai egyenlítő találat, ott is maradt… Védekezésben elfogyott a csornaiak koncentrációja és az utolsó percekben Torvund és Bolla révén növelte előnyét a Vidi. Összességében a különbség a játék képét nézve mindenképp túlzónak nevezhető.

A bennmaradásért folytatott küzdelem továbbra is nyitott, csapatunknak kezében a sorsa. Vasárnap a Gyirmót II., míg az azutáni hétvégén a Pénzügyőr együttesével mérhetjük össze tudásunkat.

Tímár Krisztián: - Az ellenfél is támadó futballt akart játszani, csakúgy, mint mi. Egy elég jó iramú mérkőzésen, jókor szereztük meg a vezetést. A folytatásban kicsit visszaálltunk, de a sok ellentámadásból kettőt berúgtunk így magabiztos sikert arattunk.

Takács Gábor: - A különbség túlzó, nem tükrözi a játék képét. Nem volt ekkora a különbség a két csapat között, mi is rúgtunk két kapufát, voltak helyzeteink. Sajnos a 85. perc után elfogyott a koncentráció és kaptunk két gólt.

NBIII. - Nyugati csoport 28. forduló
Videoton FC II. - Csornai SE 3-0 (1-0)
Székesfehérvár, 150 néző
Játékvezető: Urbán Eszter

Videoton II.: Tujvel – Tóth B., Pápai (Lőrincz 67.), Molnár D., Bolla, Réti, Róka, Mocsi A., Szabó B. (Galacs 46.), Tarnóczi (Torvund 50.)
Edző: Tímár Krisztián

Csorna: Dénes – Litresics, Hajba, Nagy Sz., Kelemen (Kovács L. 70.), Csikós, Czanik, Kerékgyártó, Füredi, Németh B. (Simon A. 49.), Serfőző (Horváth M. 54.)
Vezetőedző: Takács Gábor

Gólszerzők: Réti (43.), Torvund (86.), Bolla (91.)