A Csornai SE ifjúsági és serdülő csapata is pénteken a bajnokság utolsó fordulójában Pápán azzal a tudattal lépett pályára, ha győznek, akkor dobogós pozícióban végeznek! Fordulatos mérkőzéseken Bognár Zsolt tanítványai a végén mindkét korosztályban bővítették egyesületünk éremkollekcióját!

Az utóbbi években nagy fejlődésen ment át a Csornai SE utánpótlása, ezt jól mutatják a mostani U19, U17-es eredmények is, emellett az is, hogy egyre több saját nevelésű játékos mutatkozhatott be felnőtt együttesünkben. Ifjúsági csapatunk nagy lendülettel, 8 győzelemmel kezdte a bajnokságot, majd több nehézséggel kellett megküzdenie. De egy nagyobb hullámvölgy után sikerült felállni és egy ötgyőzelmes hajrával megérdemelten ért fel a dobogó harmadik fokára a Csornai U19.


U19 III. osztály Észak-Nyugat – 26.forduló
Pápai ELC – Csornai SE 1-3 (1-1)

Csorna: Czeglédi – Potyondi A. (Horváth R. 89.), Chapó, Horváth A. (Kecskeméti 95.), Baranyai, Németh B., Kiss M., Ordasi (Szilágyi 46.), Stift, Kovács P., Szalai

Gólszerzők: Balogh A. (6.) ill. Potyondi (34.), Szilágyi (50.), Németh B. (92.)

Bognár Zsolt: - Az elmúlt négy forduló eredményének köszönhetően a mai mérkőzésen a bronzéremért játszhatunk, amit az egész éves teljesítményt nézve megérdemelt a csapat. Ezzel a lehetőséggel pedig élni is tudott, amiért minden elismerésem a csapaté, büszke vagyok a srácokra! Gratulálok minden egyes játékosomnak az egész éves teljesítményéhez!

Két szombathelyi alakulat mögött sikerült a 3. helyet megszereznie serdülő csapatunknak. A bronzérem sorsát eléggé kiélezték a csapatok. Félidőben még vezetett a Csorna, majd volt döntetlen és ismét csornai vezetés, sőt a 80. percig kétgólos. Aztán jött a gyors hidegzuhany, két pápai találat és kezdett szürkülni az érmes remény. De csapatunk egész éves tartását bizonyítva, a 87. percben Hanzel révén ismét vezetéshez jutott, ami már ki is tartott és lehetett ünnepelni.


U17 III. osztály Észak-Nyugat – 26.forduló
Pápai ELC – Csornai SE 3-4 (0-1)

Csorna: Horváth M. – Varga B. (Hencz 76.), Kohut, Takács B., Tarcsay, Kálmán, Selyem (Varga D. 46.), Kristóf, Hanzel (Dombi 90.), Jéger, Takács P. (Aradi 76.)

Gólszerzők: Péter K. (48.,81.,82.) ill. Selyem (25.), Hanzel (54.,79.,87.)

Bognár Zsolt:- Lehet, hogy furcsán hangzik, de hoztuk a kötelezőt ezzel a bronzéremmel. Amiért ezt mondom, mert a csapat előbb is kiharcolhatta volna az elmúlt fordulókban. A mai mérkőzésen megjártuk a mennyet és a poklot, de a játékosoknak helyén volt a szívük és megérdemelten szerezték meg a három pontot és ezzel a bronzérmet! Csak gratulálni tudok minden egyes játékosomnak az egész éves teljesítményéhez! Büszke vagyok rájuk!!! És köszönöm Varga László kollégámnak az egész éves segítséget és ő is részese a sikerünknek!

Gratulálunk csapainknak és sok sikert kívánunk a továbbiakban!
Hajrá Csorna!