Nyomtatás
PDF
03
jún.

Nem sikerült, viszlát NBIII!

Írta: Baracskai Ádám on 2018 június 03.


Nem sikerült a bajnokság utolsó fordulójában Pasaréten a csornai győzelem, így csapatunk kiesett az NBIII-as bajnokságból.

Nem kezdődött jól a mérkőzés a Csorna számára. A Pénzügyőr nagy nyomást gyakorolt csapatunkra. A 28. percben egy labdavesztést követően Horváth Pétert ugratták ki, aki a kilépő kapus mellett a hálóba gurított. Ezt követően tovább nehezedett a Csorna feladata, hisz a 33. percben bal oldali beadásra Feil robbant rá jó ütembe és máris kettőre növelte a Pénzügyőr előnyét. A folytatásban hiába próbálkozott a Csorna, nem sikerült gól szerezni. Ez a vereség azt is jelenti, hogy csapatunk búcsúzik az NBIII-as bajnokságtól.

Simon Antal: - Mindkét csapat győzelmi kényszerben lépett pályára. Hazai környezetben előnyben részesültünk, a csapat átérezte a mérkőzés súlyát és megérdemelt győzelmet aratott.

Takács Gábor: - A múlt heti sokkot sajnos nem sikerült kiheverni, csapatom nem bírta elviselni a rá nehezedő nyomást. Több játékosom mélyen tudása alatt játszott.  Gratulálok az ellenfélnek!

NBII . Nyugati csoport – 30. forduló
Pénzügyőr SE – Csornai SE 2-0 (2-0)
Budapest, 550 néző
Játékvezető: Antal Péter

Pénzügyőr: Czuczi – Despotovic, Csicsvár, Feil (Ablonczy 72.), Sztrunga (Esze 87.), Szigeti A., Besztercei (Fekete 84.), Karvalics, Nagy B., Szabó B, Horváth P.
Vezetőedző: Simon Antal

Csorna: Dénes – Kelemen (Papp R. 78.), Hajba, Nagy Sz., Füredi, Csikós, Czanik, Simon A., Horváth M. (Németh B. 56.), Serfőző, Pataki (Horváth A. 65.)
Vezetőedző: Takács Gábor

Gólszerző: Horváth P. (28.), Feil M. (33.)


Kép: nb3foci.hu


Adó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!