Badacsonytomaj 50 néző, vezette: Papp

Badacsonytomaj: Sípos - Bertók, Dencs, Kovács, Molnár Á., Schleinig, Csala, Tóth, Karika, Simon, Horváth Á. (Fekete)  vezetőedző: Németh István

Csorna: Lőre - Simita, Jakab Á., Fenyő, Nagy Szabolcs, Dorogi, Horváth A. (Kiss M.), Szigeti, Véghelyi (Molnár A.), Molnár G., Nyerges (Maidics)  vezetőedző: Varga Péter

gólszerzők: Szigeti (72., 87.), Molnár G. (90.)

Az első félidőben nagy fölényben, de kapkodóan, idegesen játszott a Csorna, nem találta a fogást a szervezetten és lelkesen védekező hazai csapaton. A második félidőben már sokkal célratörőbben játszott a vendég együttes, helyzetek tömkelegét alakította ki a tomaji kapu előtt. Az 50. percben Dorogi jobb oldali beadását Horváth A. 5 méterről senkitől sem zavartatva csúnyán kapu fölé vágta. Nem sokkal később Molnár G. húzott le az alapvonalig a bal oldalon, éles szögből leadott lövése a felső lécről vágódott vissza a mezőnybe. Az 55. percben Nyerges-Szigeti-Nyerges volt a labda útja, a csornai csatár 15 méterről a bal alsó sarkot vette célba, ám Sípos bravúrral hárított. A játékrész derekán Molnár G. 20 méteres középre tartó lapos lövését lábbal védte a kapus, a kipattanóra Molnár A. érkezett és 8 méterről a keresztlécet találta telibe. A 72. percben megtört a jég, megszerezte a vezetést a Csorna: Horváth A. nagyszerűen ívelt a védők mögé, ahol Molnár G. levette, majd eltolta a labdát a kapus mellett, aki elütötte a csornai játékost. A jogosan megítélt büntetőt Szigeti biztos lábbal értékesítette. 0-1. A 77. percben Simita beadása Dorogit találta meg a hosszú oldalon, aki az ötös sarkáról ziccerben a kapu mellé gurított. A 88. percben Kiss M. nagy bedobását Dorogi továbbcsúsztatta, a kapusnak Molnár A. elől még sikerült mentenie, ám a lecsorgó labdát Szigeti a tizenhatos vonaláról az kapu közepébe belsőzte. 0-2. Közvetlenül a lefújás előtt Molnár G. egy igazítás után 25 méterről a kapufa segítségével kilőtte a jobb alsó sarkot. 0-3.

Rossz minőségű, kicsi pályán a Csorna a második félidőben felőrölte a hazaiakat, így ha nehezen is, de érvényesítette a papírformát.

jók: Bertók, Schleinig, Molnár Á. illetve Fenyő, Molnár G., Molnár A.

Németh István: Az első gólig küzdelmes mérkőzésen megérdemelt vendég siker született.

Varga Péter: Örülni kell az ilyen győzelemnek, mert a Badacsonytomaj jól megszervezett védelmét nehezen törtük fel, de a második félidő gólratörő játékával egyértelműsítettük a sikerünket. Ezzel tartoztunk születésnapos szertárosunknak.