Nyomtatás
PDF
06
aug.

Régi-új játékosunk: Visy Bálint

Írta: Baracskai Ádám on 2018 augusztus 06.Nagy változáson ment át a Csornai SE labdarúgócsapatának kerete, saját nevelésű fiataljaink után ezúttal 6 új igazolásunk kerül bemutatásra, elsőként régi-új játékosunkon Visy Bálinton a sor.

A 21 éves csornai nevelésű játékos két éves, sikeres nyúli kitérő után tért vissza. Bálint főként a középpálya szélein okozhat nagy veszedelmeket az ellenfélnek.

Milyenek az első benyomásaid, hogy sikerült a beilleszkedés régi-új csapatodba?
- Szerencsére azt mondhatom, nem volt nehéz dolgom a beilleszkedéssel, hiszen jó pár játékost ismertem régről, illetve többekkel játszottam is már együtt. Véleményem szerint egy jó közeg alakult ki, ahol mindenki a csapat érdekeit igyekszik szolgálni.

Milyen célokkal tértél vissza Csornára?
- Jó érzés újra itthon játszani, és természetesen a cél a bajnoki cím megszerzése. Nem lesz könnyű év, minden meccs nehéz lesz, de úgy gondolom, képesek vagyunk a céljaink elérésére.

Mi volt karriered eddigi legszebb pillanata?
- Karrieremből 4 szép pillanatot emelnék ki. Az egyik mikor a Csornával megnyertük a Megyei I. osztályú bajnokságot, majd a Keglovich László Megyei Kupát, illetve mikor Nyúllal is elértük ezeket  a sikereket.

Hogy értékelnéd a Kapuvár elleni ütközetet?
- Úgy érzem mindkét csapaton látszottak a kezdeti nehézségek, azonban az akarattal nem volt probléma. Örülök, hogy sikerült továbbjutnunk és remélem minél tovább sikerül majd menetelnünk a sorozatban.

Sok sikert!
Hajrá Csorna!

Kép: Sopron SCAdó 1%

Adója 1%-ával kérjük támogassa Egyesületünket!

Adószám: 19882534-2-08Média ajánlat


Facebook

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Hírek hírlevélben

Ha szeretne e-mailben is értesítést kapni a mérkőzésekről, eredményekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!