Az időjárással megküzdve, olykor tetszetős játékkal tizenkét gólos győzelmet aratott a Csorna a lelkesen küzdő Soproni FAC együttese felett.

A mérkőzés előtt nagy mennyiségű csapadék zúdult le, de a csornai pálya állapota jól tűrte a megpróbáltatást. Viszont a játék, villámlás miatt csak 20 perc csúszással kezdődhetett. A második bekapott gólig szervezetten védekezett a SFAC együttese, de ezt követően már egyre gyakrabban találta meg a kínálkozó réseket a csornai csapat. Simon András múltkori 5 gólja után most 4-szer volt eredménye, triplázott Kerékgyártó és Szakács is, rajtuk kívül még Farkas és Visy egyaránt egyszer vette be, az amúgy jól védő Guttyán kapuját. Így a Csorna kapott gól nélkül hibátlan mérleggel továbbra is vezeti a bajnokságot. A félidőben pedig sor került a 40 éve Szabadföld Kupa győztes csapatunk köszöntésére.

A következő megmérettetés szerdán, Hegykőn vár csapatunkra a Keglovich Magyar Kupában!

Marton Miklós: - Az első félidőben ragyogó játékkal, szép gólokkal megérdemelt sokgólos vezetést szereztünk, a második félidőben viszont lassabban játszottunk, mint kellett volna, nem is tudtunk 8 gólt szerezni.

Kocsis Tamás: - Köszönjük a Megyei Labdarúgó Igazgatóság elnökének, Horváth László bíztató szavait. Ennek megfelelően próbálunk játszani, hogy túléljük ezt a krízishelyzetet, amit tőlünk független tényezők idéztek elő. Gratulálok a csornai csapat elszánt játékához és gratulálok a mieinknek a helytálláshoz.

Duna Takarék Megyei I. – 4. forduló
Csornai SE – Soproni FAC  1900 12-0 (8-0)
Csorna – 150 néző
Jv.: Péter Gábor 

Csorna: Lőre – Baranyai, Zámbó, Fehér, Papp R. (Horváth A. 61.), Farkas D., Kerékgyártó, Detrik (Németh B. 46.), Visy, Simon A., Szakács (Sipőcz 72.)
Vezetőedző: Marton Miklós

SFAC: Guttyán – Kámán, Horváth M. (Horváth T. 46.), Szabó N., Szilágyi (Molnár D. 75.), Fenyvesi Á., Benczur, Fenyvesi M., Németh L., Szucskó, Kiss A. (Kocsis B. 46.)
Vezetőedző: Kocsis Tamás

Gólszerzők: Kerékgyártó (6.74.88.), Szakács (19.,31.,42.), Simon A. (28.,29.,32.,57.), Farkas D. (43.), Visy (51.)

Jók: mindenki ill. Guttyán, Szucskó

Hajrá Csorna!