Csorna 250 néző, vezette: Kovács G.

Csorna: Lőre - Simita, Jakab Á., Fenyő, Nagy Szabolcs, Dorogi, Horváth A., Szigeti, Molnár G. (Molnár A.), Kiss M. (Véghelyi), Nyerges (Kiss A.)  vezetőedző: Varga Péter

Hévíz: Szabó - Rácz, Takács, Czafit (Horváth M.), Fisli, Kovács, Horváth Gy., Kónya (Babati), Pandúr, Keszei, Herbály  vezetőedző: Damina László

gólszerzők: Kiss M. (58.), Dorogi (72.)

A mérkőzés első félideje szinte eseménytelenül zajlott, csupán egy lehetőséget lehetett feljegyezni, amikor fél óra után Nagy Szabolcs megpattanó lövését a léc alól tornázta ki a vendégek kapusa. A második játékrészre egy sokkal támadóbb szellemű Csorna jött ki, aminek szűk negyedóra elteltével meg is lett az eredménye: Szigeti emelt a védők mögé Nyergeshez, aki a jobb oldalról laposan középre lőtte a labdát, amit Kiss M. megelőzve védőjét 13 méterről a jobb sarokba csavarta. 1-0. Nem sokkal később Simita és Dorogi remekül játszott össze a jobb oldalon, utóbbi éles beadását Molnár G. szorongatott helyzetből előrevetődve a kapu fölé fejelte. A 72. percben Véghelyi harcolt meg keményen a labdáért a vendég térfél közepén, aztán Dorogihoz továbbított, aki átküzdötte magát két védőn is, majd szemben a kapuval 14 méterről okosan a kapu jobb alsó sarkába helyezett. 2-0. A 78. percben Babati tizenhatos sarkáról leadott, rövid felső sarokba tartó bombáját látványos vetődéssel ütötte szögletre Lőre. A 84. percre még maradt egy hazai lehetőség, ekkor Kiss A. 16 méteres bal lábas lövése centikkel kerülte el a kaput.

A zártan, fegyelmezetten futballozó Hévíz alaposan feladta a leckét a hazai csapatnak, de a második félidőben nyújtott remek játékával kétség sem férhetett a Csorna sikeréhez.

jók: Fenyő, Nagy Szabolcs, Horváth A., Kiss M., Véghelyi ill. senki

Varga Péter: Szervezett, jó ellenfél ellen az első félidő taktikus játéka után, a második játékrész gólratörő futballjával a kihagyott helyzetek ellenére is megérdemelten győztünk.

Damina László: A Csorna megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Gratulálok a játékukhoz!