Bár az első félidőben kimagaslóan nagy mezőnyfölényben játszott a Csorna, egy sérülés következtében a játék visszaesett, de Dénes Zsolt utolsó pillanatos tizenegyes hárítása 3 pontot ért csapatunknak.

Jó iramban kezdte a Csorna az összecsapást és bár a kialakított helyzetekből nem, de Simon révén büntetőből sikerült megszerezni a vezetést. Még az első játékrészben eldőlhetett volna a mérkőzés a kialakított helyzetek száma miatt, de nem így történt. A találkozó utolsó perceiben nagyon nyomott a Bácsa és ők is büntetőhöz jutottak, nagy volt az öröm a hazai oldalon. Viszont Dénes Zsolt higgadtan nagyot hárított, így csapatunk 3 pontot hozott el Bácsáról, továbbra is hibátlan a bajnokságban. A következő fordulóban kerül sor a rábaközi rangadóra, ahol vasárnap a Kapuvár együttesét fogadjuk. 

Korsós György: - Minimum döntetlen helyett minimális vereség.

Marton Miklós: - Már az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést. Kulcsemberünket elveszítve visszaesett a játékunk és a szerencsére is szükségünk volt.


Duna Takarék Megyei I. – 9. forduló
Üstökös FC Bácsa - Csornai SE 0-1 (0-1)
Bácsa, 150 néző
Jv.: Radasics Csaba

Bácsa: Ács – Katona M., Kurucz, Kulcsár, Gajdos, Veller, Molnár L. (Szabó K. 60.), Bögöly, Posta, Sipos, Kalmár
Vezetőedző: Korsós György

Csorna: Dénes – Papp R., Zámbó, Farkas D., Baranyai, Csikós, Detrik, Kerékgyártó (Szalai 46.), Németh B., Szakács (Sipőcz 90.), Simon A. (Stift 87.)
Vezetőedző: Marton Miklós

Gólszerző: Simon A. (19. – bünt.)

Hajrá Csorna!

Kép: kisalfold.hu