Magabiztosan, helyenként tetszetősen játszva ötgólos győzelmet aratott a Csorna a tabella 4. helyén álló Bácsa együttese felett.


Már az első perctől kezdve a kezébe vette a Csorna a kezdeményezést és nem sokáig hagyott kérdőjelet, hogy ezt a mérkőzést ki fogja megnyerni. Kerékgyártó már a 2. percben megszerezte a vezetést és a félidő közepén ezt meg is duplázta, a félidei eredményt pedig Simon állította be. A második játékrész elején jól tartotta magát a Bácsa, de a 66. percen Püspök, majd a 82. percben Németh Balázs is bevette Kürnyek kapuját. Így megérdemelt nagyarányú győzelemmel hangolt csapatunk a szombati Kapuvár elleni rábaközi rangadóra!

Marton Miklós: - Jó játékkal, sorozatban másodszor is öt gólt lőve. megérdemelt győzelmet arattunk.

Korsós György: - A mai mérkőzésen rápihentünk a hátralévő hat fordulóra, a csillagos ötös teljesítményt nyújtó Csorna ellen.

Duna Takarék Megyei I. 24.forduló 
Csornai SE – Üstökös FC Bácsa 5-0 (3-0)
Csorna – 150 néző
Játékvezető: Takács Ákos

Csorna: Dénes – Papp R., Fehér, Zámbó, Baranyai, Farkas D.(Szakács 65.), Kerékgyártó (Detrik 61.), Püspök, Visy (Stift 76.), Németh B., Simon A.
Vezetőedző: Marton Miklós

Bácsa: Kürnyek – Kiss B. (Kulcsár 65.), Kun, Simigla, Bárdosi, Kurucz (Lázár 78.), Kiss Á., Posta, Sipos, Szabó K., Kalmár
Vezetőedző: Korsós György

Gólszerzők: Kerékgyártó (2.,21.), Simon A. (30.), Püspök (66.), Németh B. (82.)

Jók: mindenki ill. Kürnyek, Szabó K., Kiss Á.

kép: kisalfold.hu