Küzdelmes mérkőzésen csapatunk 2-1 arányban alulmaradt a szervezetten játszó Gönyű együttesen ellen.

Böcz révén a 17. percben előnyhöz jutott a Gönyű együttese. Ezt követően mindkét csapat előtt adódtak kisebb-nagyobb lehetőségek, de a félidei eredmény nem változott. Bár a második játékrészben sikerült nagyobb labdabirtoklási fölényt kialakítani a Csornának ez meddőnek bizonyult, sőt Lanzendorfen révén 2-0-ra növelték előnyüket a vendégek. A hosszabbításban Németh góljával még szépített a Csorna, de a 3 pont sorsán ez már nem változtatott. Így matematikailag is eldőlt, hogy jövő heti vendéglátónk, a Lipót együttese lett a bajnokság győztese.

Családi János: - Gratulálok a Lipótnak a bajnoki címhez. Jövő hétre igyekszünk jobban felkészülni.

Kári Horváth Péter: - Az első félidőben nagyszerű játékot nyújtottunk, míg a második játékrészben bár tartalékosan, de erős játékot mutattunk be a jó erőkből álló Csorna ellen. Győzelmünk teljesen megérdemelt, gratulálok a csapatomnak!

DunaTakarék Megyei I. osztály – 27.forduló
Csornai SE – Gönyű SE 1-2 (0-1)
Csorna, 180 néző
Jv.: Horváth Martin

Csorna: Lőre – Baranyai, Zámbó, Fehér (Tarcsay 83.), Papp R., Detrik, Kerékgyártó, Püspök, Németh B., Visy (Szakács 46.), Simon A.
Vezetőedző: Marton Miklós

Gönyű: Szatmári – Nagy M., Kovács Galavics, Androsch, Varga R., Fekete Sz., Böcz, Lanzendorfen (Prenner 88.), Tarcsa, Papp T., Kovács Zs.(Takács N. 48.)
Vezetőedző: Kári Horváth Péter

Gólszerzők: Németh B. (92.) ill. Böcz (17.),Lanzendorfen (78.)