Labdarúgó csapatunk szombaton 18:00-kor a Győri ETO ellen kezdi meg az NBIII-as szezont. Bognár Zsolt edző dicsérte csapata hozzáállását és elmondta, hogy ha sikerül betartani a taktikai utasításokat, akkor okozhatunk meglepetést a győri csapatnak.

- Csapatunk jelentős átalakuláson esett át a nyár folyamán, de sikerült úgy igazolnunk ahogy elterveztük – kezdte Bognár Zsolt a csornaise.hu-nak. – A felkészülés jól sikerült, a játékosok nagyon jól dolgoztak végig. Ha a csapat hozzáállása olyan lesz mint eddig, valamint betartják a taktikai utasításokat is, akkor szép szezon elé nézhet a Csorna. Ehhez azonban szerencsére és a sérülések elkerülésére is szükségünk lesz. A héten felkészülünk az ETO-ból, de természetesen a két csapatnak teljesen más céljai vannak. Ugyanakkor mi nyerni szeretnénk Győrben és erre képesnek is érzem a csapatot.

A Csornai SE szombaton 18 órakor a Győri ETO vendégeként lép pályára az ETO Parkban. A mérkőzésre 500-1500 Ft-os jegyárakon lehet belépőt váltani. Korábbi cikkünkben megismerheti az újjáalakult Győri ETO-t.

Hajrá Csorna!

Fotó: Járeb Jutka



NBIII-as labdarúgó csapatunk a 2015/16-os bajnoki idényt szombaton Győrben kezdi meg. A találkozót az ETO Parkban rendezik meg, 500-1500 Ft-os jegyárakkal. Cikkünkből megismerheti az új idénybeli első ellenfelünket.

A Győri ETO NBIII-as férfi csapatának sűrű volt a felkészülési programja, napi két edzéssel és fél tucat felkészülési mérkőzéssel készültek a bajnokságra. Bajnoki címet várnak az ETO-tól, amihez kőkemény, tudatos munka szükséges, mivel több csapat is bejelentkezett az első helyre. A Győri ETO vezetése nagyon izgalmas bajnokságot vár, nagy harc lesz a feljutásért, mindent megtesznek azért, hogy ez sikerüljön nekik.


Németh Zoltán és Jäkl Antal edzők néhány pozitív gondolatot is elmondtak az új ETO-val kapcsolatban: „Az Akadémián nevelkedett játékosokkal vágunk neki a bajnokságnak, nagyon örülünk neki, hogy a tehetséges győri szívvel született focistáink itt maradtak. Ez jelzésértékű a számunkra is, velük próbálunk felkerülni az NBII-be. Győri kötődésük egyértelmű, mindenkinek volt lehetősége elmenni máshová - akár magasabb osztályba is -, de mindenki az ETO-t választotta, velünk tervezik a jövőjüket, ami erőt biztosít a csapat számára. A biztos háttérben bizakodunk, fontos a fejlődésünk szempontjából, a vezetőség azon dolgozik, hogy ez úgy is legyen. Elégedettek vagyunk a csapat hozzáállásával, fiatalok, előttük a jövő, a jövőképük szerint a következő évben az NBII-ben szeretnének játszani, megpróbálunk minden lehetőséget kihasználni és biztosítani a szakmai munkában ehhez.”


Az utolsó, Somorja elleni felkészülési találkozójukon a Deli – Köles (Tóth D. 60’), Nagy Á., Kelemen (Kozma 45’) Németh M., – Pongrácz (Lénárth 60’), Weitner (Kerékgyártó 45’), Németh L. (Demjén 45’) – Szabó B. (Illés 45’) Mayer – Vankó (Dávid 60’) összeállításban játszottak a győriek, ahol egy gólos győzelmet arattak. Most hétvégén is hasonló összeállításra lehet számítani a Csornai SE elleni mérkőzésen.


NBIII Nyugati csoport 1. forduló – augusztus 1. szombat 18.00, ETO Park

ETO FC GYŐR – CSORNAI SE labdarúgó mérkőzés



Forrás: etofutsal.hu


2015. július 25-én Csornán került megrendezésre a Bajnokcsapatok Nemzetközi Futballtornája, a XXV. AMATŐR MITROPA KUPA.

A kupa végeredménye:

1. FC Slovan Galanta

2. Csornai SE

3. SV Oberwart

4. Celldömölki VSE

A CSSE mérkőzéseiről készült videós összefoglalókat alább láthatják.

Csorna SE - SV Oberwart

Csornai SE - FC Slovan Galanta döntő


Magyar Kupa I. forduló

2015.07.21-én sorsolták a Magyar Kupa I. fordulójának párosításait. Csapatunk ellenfeléül az NB I-es Diósgyőr FC Kft.-t kapta. A mérkőzésre 2015. augusztus 12-én (szerda) 17:00 órai kezdettel kerül sor Csornán.


NB III. Nyugati csoport csapatai 2015/16

III.ker. TVE
Andráshida LSC
Balatonfüredi FC
BKV 2013 Futball Kft.
Csepel FC Kft.
Csornai SE
Dorogi FC
DTC Futball Kft.
Első Mosonmagyaróvári TE 1904
Érd Városi SE
ETO Futsal Kft.
Fehérvár FC Kft.
FTC Labdarúgó Zrt.
MTK Budapest Zrt.
Puskás FC Kft.
Sárvár FC
Tatabánya FC Kft.