A Győrszemere az ellenfél a hétvégén

Focimeccs 019A Győr-Moson-Sopron megyei első osztályú bajnokság egyik legizgalmasabb bajnoki mérkőzésére kerül szombaton 16.00 órától Győrszemerén. A csapatunk a sorozatban ötszörös bajnok és jelenleg is listavezető otthonában lép pályára.

Három pontért utazunk Győrszemerére - jelenti ki Véghelyi Richárd a Csornai SE középpályása. Tudom, hogy nagyon nehéz lesz megszerezni ott ezeket a pontokat, de én úgy érzem, hogy mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Én személy szerint örülök is annak, hogy egy héttel a Ménfőcsanak elleni mérkőzésünk után ismét egy rangadó következik és ezen lehetősége lesz a csapatnak a javításra. Hazai pályán elveszítettünk két fontos bajnoki pontot és ezeket most idegenben vissza kell szereznünk. A bajnoki sorsolás viszonylag hamar összehozott bennünket a legnagyobb riválisainkkal, tehát ezeknek a mérkőzéseknek az eredménye még nem befolyásolja döntően a helyzetünket, de vitathatatlan, hogy erre a találkozóra illik a "hatpontos" jelző. Nagyon bízom abban, hogy igazán színvonalas mérkőzésen, sok néző előtt és eredményes, jó játékkal tudjuk legyőzni a Győrszemerét a soron következő mérkőzésünkön.  

Focikpek 202Nagyon fontos mérkőzés lesz a számunkra, mert mindenképpen ki akarjuk javítani a hétvégi botlásunkat - mondja Lőre Pál a Csornai csapat kapusa és csapatkapitánya. Figyelmetlenek voltunk a Ménfőcsanak elleni hazai mérkőzésünk utolsó percében és ezt két bajnoki pontunk bánja. A Győrszemere viszont öt mérkőzés után is 100 %-os, ezért a hétvégi rangadón le kell győznünk őket, hogy ne legyen számottevő pontkülönbség közöttünk. Az egymás elleni mérkőzésinket sokan "bajnoki döntőnek" tartják, de én azt gondolom, hogy ez nem igaz, mert még nagyon a bajnokság elején járunk. Az viszont egyértelmű, hogy a bajnokság egyik kimagasló csapatának otthonába látogatunk és ott eredményesen kell szerepelnünk. Ez pedig nem lesz könnyű, mert kiváló labdarúgók szerepelnek az ellenfelünknél. Germán Ferenc, Herold Szabolcs, Lappints Árpád de nyugodtan felsorolhatnám a szemerei csapat teljes keretét, mind olyan labdarúgók akik egy villanással el tudnak dönteni egy mérkőzést, ezért nagyon koncentráltan kell pályára lépnünk szombaton délután. 

Csornai Foci 089


Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook