Szabó Bence Csornára igazolt!

Szabo Bence  Ket Meccs  Ket Gyoztes Gol 2016 02 26


Nagy örömmel mutatjuk be csapatunk új játékosát, a 21 éves Szabó Bencét. Reméljük az ETO-tól érkező fiatal, támadó szellemű játékos erőssége lesz majd csapatunknak.

Szabó Bence a Veszprém együttesében pallérozódott, mindössze 15 évesen egy Magyar Kupa mérkőzésen mutatkozhatott be a felnőttek között, itt rögtön egy góllal debütált. A mai napig ezt tartja karrierje legszebb pillanatának, nem mellesleg azt a gólt egy szép ollózó mozdulattal érte el. Karrierje következő állomása az ETO volt, ahol 3 és fél szezon alatt 72 NBIII-as mérkőzésen lépett pályára és ezeken 16 gólt szerzett. Emellett még az NBI-ben is bemutatkozott a Debrecen ellen. Szabó több poszton is bevethető játékos, a jobb, bal szélen és center poszton is egyaránt megállja a helyét. Csapatunkban szombaton a Sárvár elleni felkészülési mérkőzésen be is mutatkozhatott és a sikerből egy gyönyörű bombagóllal vette ki a részét.

Dramai Gyozelem Szabo Bence Goljaval 2016 02 20

Mik az első benyomásaid új csapatodról?
- Nagyon szimpatikus csapat fogadott engem. Örülök, hogy ilyen játékosokkal játszhatok együtt, a tapasztaltabbaktól igyekszek majd minél többet tanulni. Úgy érzem magam Csornán, mintha egy kis családba jöttem volna focizni.

Milyen célokat tűztél ki magadnak?

- Bizonyítani szeretnék magamnak, a csapatnak és az edzőmnek egyaránt és persze annyit szeretnék fejlődni, amennyit csak tudok.


Sok sikert kívánunk Bencének! 

csornaise.hu Baracskai Ádám
Képek: eto.hu

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook