Zámbó Bence Csornán folytatja!

117933 Zambo Bence

Az U20-as VB bronzérmes, NBI-es tapasztalattal rendelkező Zámbó Bence, hazatért az osztrák Frauenkirchen csapatától és Csornán folytatja pályafutását.

A még mindig csak 27 éves Zámbó Bence profi karrierje az ETO-ban indult el, ahol 19 évesen már 12 NBI-es mérkőzést tudhatott a háta mögött, emellett 2009-ben tagja volt az Egyiptomban bronzérmet szerző U20-as válogatottnak is. Itt 5 mérkőzésen kapott lehetőséget. Ezt követően a DVTK, az MTK és a Kaposvár színeiben is növelte NBI-es bajnoki mérkőzései számát. Majd az NBII-es Tatabányánál és az Ajka csapatánál folytatta pályafutását. Most pedig az osztrák Frauenkirchen csapatától került Csornára. Zámbó főként belső védő, de balszélső védőként és védekező középpályásként csapatunk segítségére lehet.

 

Milyen célokkal érkeztél Csornára?

-  Csornán stabil NBIII-as csapat kialakítása a cél, ebben szeretnék az egyesület segítségére lenni. Ha később pedig úgy adódik. szívesen játszanák újra NBII-ben, ezúttal a Csorna színeiben.

 

Mik az első benyomásaid a csapatról?
- A csapat nagy részét már ismerem, szenzációs futballisták. Kiváló a közösség, az edzőt és az elnök urat is beleértve. Úgy érzem, jó helyre kerültem!

 

Sok sikert kívánunk Bencének a Csorna színeiben!  csornaise.hu Baracskai Ádám


Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook