Ezüstérmes a Csornai U17!

Dsc01324

Vasárnap a Center pályán fogadta csapatunk a már bajnok Veszprém együttesét, ahol színvonalas mérkőzésen 1-1-es döntetlen született, így alakulatunk megőrizte tavaszi veretlenségét, 12 győzelem mellett 2 döntetlennel zártak tavasszal Varga László tanítványai. 

Varga László: Ennek a csapatnak a zömével már U15-ben is dolgoztam, akkor is láttam, hogy egy nagyon ügyes és szorgalmas korosztályról van szó, amit még sikerült megerősítenem tehetséges környékbeli játékosokkal! A csapat 2000-es és 2001-es korosztályból alakult ki, a keret 18 fős, mely az első félévben Bognár Zsolt vezényletével remekelt! Télen úgy alakult, hogy tavasztól ismét velük dolgozhatok! Szezon előtt láttam, hogy ez a csapat nagyon együtt van szorgalmasak kitartóak, nem mellesleg ügyesek is! Nagyon elégedettek lehetünk Zsoltival, nem csak az eredmények és a veretlenség miatt, hanem a mutatott játék is olyan volt, amit üdítő volt látni! Kiemelni nem szeretnék senkit, mert ez egy igazi csapat! Nagyon büszke vagyok játékosaimra és a bajnoki ezüstéremre, úgy gondolom nemcsak én, hanem mindenki, aki a klubnál dolgozik erre büszke lehet, hisz mindenki hozzátette a maga kis tortaszeletét. Bízom benne, hogy a jövőben többükkel találkozunk az első csapat tagjaként a futballpályán és akkor lehetünk mi edzők igazán elégedettek! Gratulálok a csapatnak büszke vagyok rátok!

U-17 III. osztály, Észak-Nyugati csoport 30. forduló
Csornai SE – Veszprémi FC USE 1-1 (0-0)


Csorna: Czeglédi – Potyondi (Szilágyi 85.), Kohut, Takács (Horváth Róbert 46.), Horváth A., Szalai (Varga 65.), Bolla, Ordasi, Csigó, Horváth Roland, Kiss
Vezetőedző: Varga László

Gólszerző: Horváth A. (67.) ill. Molnár (80.)

Hajrá Csorna!


Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook