Új igazolások Csornán!

Dsc01800

A Ferencvárosban is megfordult, 9-szeres utánpótlás válogatott Nehéz Mátéval (a képen jobbról) és az ETO nevelésű Kis Szabolccsal erősödött nyáron a Csornai SE kerete. Új igazolásaink rögtön bemutatásra is kerülnek.

Nehéz Máté (24) 

Nehéz Máté személyében egy gólérzékeny játékos érkezett csapatunkhoz. Máté 9-szeres Utánpótlás válogatottnak is mondhatja magát illetve játszott a MTK korosztályos együtteseiben is, ahol eredményes játékával minden évben rettegésben tartotta az ellenfelek kapusait. Az MTK-tól Magyarország egyik legnépszerűbb klubjához a Ferencvároshoz szerződött, itt az NBII-es csapat házi gólkirályává nőtte ki magát. Ezt követően a Soroksár, a Kazincbarcika, a Rákosmente és a Hatvan együtteseibe is megfordult, közben volt egy komolyabb sérülése is, de szerencsére ez már a múlté.  

- Szeretnék egy jó csapatban komoly célokért harcolni. Erre képesnek is érzem magam és a csornai együttest is.

Milyenek az első benyomásaid a csapatról?
- A csapatot láthatóan jó játékosok alkotják, akik jó közösséget is alkotnak. Ideális a tapasztalt és a fiatalabb játékosok aránya, ez garancia lehet a szép eredményekre.

Kis Szabolcs (27)

Az erdélyi születésű Kis Szabolcs Magyarországon az ETO-ban nevelkedett, itt 7 évet is eltöltött és a győriek meghatározó játékosa volt az NBII-es csapatban, emellett a Liga Kupában a „nagyok” között is szerepet kapott. Ezt követően Tatabányán, Cigándon és Kazincbarcikán is megfordult.

- Szeretném minél hamarabb beverekedni magam a kezdő 11-be és játékommal, gólpasszaimmal illetve góljaimmal segíteni a csapatot.

Mi volt karriered eddigi legszebb pillanata, mire vagy a legbüszkébb?

- Legszebb pillanat, amikor Győrbe kerültem az ETO-hoz és a legbüszkébb arra vagyok, hogy a Cigánd együttesével sikerült feljutnunk az NB II-be.

Milyenek az első benyomásaid a csapatról?

- Nagyon jó játékosok alkotják a keretet, emellett már az első edzésen az is látszott, hogy milyen jó hangulat uralkodik a csapaton belül.


Új játékosaink eredményes, sikerekben gazdag szereplést kívánunk!
Hajrá Csorna!

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook