Változások a keretben!

Dsc01852

Francesco Tottival is egy pályán szereplő játékost igazolt a Csornai SE Hajba Tamás személyében, míg csapatunk kapusa Sánta András Pápára távozott.

A Csornai SE kerete egy rutinos labdarúgóval bővült, hisz a még csak 25 éves Hajba Tamás közel 50 NBII-es mérkőzést tudhat a lábában. Hajba ETO nevelésű labdarúgó, aki többek között megfordult már  az UFC Podersdorf, a Gyirmót, az Ajka és a Szolnok együtteseiben is. Új szerzeményünk a védelem minden posztján bevethető, de jobb szélső védő szerepben érzi magát igazán otthonosan. Ezt a Pápa elleni felkészülési mérkőzésen be is mutatta, hisz bár nem a góllövés az elsődleges feladata, mégis duplázással koronázta meg a csornai mezben való debütálását.

- Nagyon örülök, hogy az első mérkőzésen jobb hátvéd posztról 2 gólt is sikerült szereznem, habár nem ez a legfontosabb feladatom a pályán, de örülök, hogy ilyenkor kijön a csatár vér belőlem, hisz gyerekkorom nagy részét csatárként játszottam.  Szeretném mindenképp meghálálni az elnök úrnak és a vezetőedzőnek, hogy rám gondoltak az igazolásnál. Minden edzése, mérkőzésen bizonyítani szeretnék és a bajnokság végén aranyérmet ünnepelni, mert úgy gondolom ezt a csapat és a város is megérdemelné.

Milyenek az első benyomásaid a csapatról?
- Nagyon jó benyomásom van a csapatról, a társaság nagy részét, már korábbról is ismertem, többségükkel korábban együtt is játszottam, emiatt könnyebben is ment a beilleszkedés. Jó volt tapasztalni, hogy az évek múlásával is megmaradt a jó viszony a játékosok között vagy inkább erősödött.

Melyek voltak karriered/életed eddigi legszebb pillanatai?
- Szerencsére sok szép dolgot megéltem a futballban, többek között zsinórban háromszor lettem bronzérmes NBII-ben, de a legszebb mégis egy edzőmérkőzésen esett meg. Hihetetlen érzés volt Totti és az AS Roma ellen játszani, nyerni. A legbüszkébb eddigi életem során pedig arra vagyok, hogy olyan szerető családom van, akikre mindig mindenben számíthatok, akár a magánélet akár a labdarúgás terén!

Sok sikert kívánunk Hajba Tamásnak csornai színekben!
Hajrá Csorna!

Kapcsolat velünk

CSORNAI SPORTEGYESÜLET

9300 Csorna, Toldi u. 1.
Telefon/fax: 96/261-353
csornaisportegyesulet@gmail.com
Adószám: 19882534-2-08

Facebook